REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cazinoul Constanţa va fi pus în siguranţă pe banii unui privat

Cazinoul Constanţa va fi pus în siguranţă pe banii unui privat

Replica API 16 octombrie 2018 | 23:59 479

Făgădău a făcut anunţul:

Făgădău a făcut anunţul:

S-a decis soarta Cazinoului din Constanța! Potrivit primarului de la malul mării, Decebal Făgădău, Cazinoul va fi în siguranță datorită unui parteneriat dintre Primăria Constanța și o companie. Potrivit acestuia, costurile vor fi suportate integral de către această companie.

“Lucrările de primă urgență încep pe 22 octombrie. Parteneriat între municipiul Constanța și o companie. Sunt lucrări de prima urgență. Avem și un grafic sumar: vom monta un gard timp de 15 zile, curățare jgheaburi și evacuare apă. Sunt mai multe lucrări, acestea fiind finalizate pe 14 noiembrie. Costă 0 lei din partea Primăriei, costurile fiind suportate integral de companie”, a declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău în cursul zilei de luni, 15 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul CN APM Constanța.

Potrivit edilului, în urma campaniei Neversea s-au strâns 6.000 lei donații din partea participanților, 10.000 lei din partea Kaufland. Aproximativ 25.000 de euro în total.

În urma multor conferințe despre Cazino, mai multe companii au reacționat. Edilul spune că una dintre companii a spus concret ce oferă și astfel s-ar fi format parteneriatul.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu privatii, ca insistutiile statului il lasa sa cada in mare. Dupa asfaltari inutile, investitii in toate prostiile inutile, de unde bani si pentru simbolul cladirea-simbol a orasului ?
2
0
Demisia fagadau sa vina mazare sa intre la puscarie si sa-i fie confiscata averea
4
0
Demisia fagadau sa vina mazare ca el macar facea ceva!!!!!!!!!
2
8
Acest futegadau nu este bun de nimic . Cazinoul trebuiea reabilitat de mult . Constanta arata jalnic . Prin ce vrea sa faca acum , este frectie la un picior de lemn . Nu ii mai satura dracu de bani .
6
0
fiti atenti ca s-au lansat zvonuri prin goarnele lui Fagadau, adica cluburile de pensionari, ca Fagadau nu are obligatia sa refaca Cazinoul, ca cica e cladire de patrimoniu si numai Ministerul Culturii se ocupa cu asa ceva.Pana cand mai merge cu prosteala? constantenii platesc taxe si impozite, banii unde sunt? ca nu s-a facut nimic, nici o investitie, nimic, si nimeni nu va cauta in conturi ..........
9
1
Deci banii s-au strans de la privati. Acum vine hotul fagadau cu o companie sa bata niste pefeleuri la geamuri. Care firma ? Ce companie futu-va-n gat de hoti ordinari ! Pomacost, confort urban sau abc val ? Cu parandarat se intelege de la sine ! Multa muie cu cacat fagadau ! Muie dragnea, muie pesede !!!
10
1
0lei din partea primariei...bine ca ai dat 50000de eur pe un closet domnu Fatalau
7
1
Daca acea cladire ar fi folosita in scop public,ar trebui sa fie ,,reparata '' din buget,dar daca rolul ei va fi tot de cazino,adica de loc pentru cei bogati mai mult sau mai putin pe munca cinstita,nu conteaza,atunci e fix treaba privatilor care castiga din exploatare.Altfel,de ce sa nu renovam tot noi din banii contribuabililor toate hotelurile de pe litoral,sa atragem turisti pentru imbogatirea hotelierilor? Pai nu? Si multa munca voluntara la strans gunoaie,la curatat plajele zilnic,la zugravit blocurile.
2
2
popandaii aia de la locala au Alfa Stelvio. Nu le mai place loganu...
4
3
Cazinou ala , inseamna istorie , este o bijuterie arhitecturala . Doar nu o sa ne raportam , la niste cuburi , din tabla fara gust , numit mall....unii ar fi in stare de asa ceva .
4
0
Sa vedem si minunea asta
2
0
Toate aceste tari,albania,georgia,ukraina,rep. moldova,bulgaria,ne-au depasit in toate domeniile. Romanul nu poate sa tina pasul la furaciuni..nu au acelasi randament la furat precum aromanul,tiganul,turcul... si cand fura romanul o face cu nesimtire si atat de vizibil incat schimba legi,face licitatii dubioase... Rezultatul este cat se poate de dobrogean... se vede pe strazi cat de imputita e lumea ,nespalata,gunoaie pe jos, lumea are apucaturi criminale ca isi manifesta psihozele la volan. nu mai pui acoolul si drogurile. Cazinoul va ajunge salon de nunti si botezuri normal...
7
0
fagadau este un bou.
12
1
Pariu pe 1 naveta de bere ca pe 15 noiembrie 2050 o sa fie tot acolo gardul?
8
2
Auzi ce titlu, s-a decis soarta Cazinou-lui, ca pui un gard si jgeaburi, in valoare de 25000 euro, din pomeni ??? Asta inseamna conservare, ca sa te mai si lauzi ??
10
2
" Dau eu, fagabou de la primarie, 0 lei " Ti ai dreaq cu natia de hoti ordinari si koorve. Huo fi miar scarba
9
4
a primarelui: 6000LEI de la participanti plus 10000LEI de la Kaufland ii dau 25 000 EURO. Aoatzi.
4
4
D-le primar nu ne mai faceti asemenea anunturi ca ne ia inima la trap ! Oare sa se intimple asa ceva ?
7
1
Ma doare-n cur de cazinou. Demolarea!
3
23
Cazinoului din sinaia i se spune casa diavolului. E foarte bun ptr conferinte si nunti. Diavolul nu mai joaca la pacanele ci asteapta conferentiari si mirese reshapate.Asta de la constanta a cui casa e?
1
9
Emblema Constantei va fi cazinoul de la City mall
9
7
Daca in iarna asta apare fenomenul de ploaie inghetata se duce ...ulii de suflet si punerea in siguranta cu tot cu tencuiala. Cand trebuia reconsolidat va beleati ochisorii la care alegorice. O sa vedeti ca dupa ce va constata cum sta treaba vor fugi cei care trebuie sa restaureze.
13
2
An de an zeci de mii de turisti lasa bani grei in judetul Constanta si astia nu gasesc 25000 de euro pt o cladire istorica precum Cazinoul? Jenant...pentru altii ar fi atractia nr 1.
21
0
Nu a fost in stare sa conserve simbolul numarul 1 al Constantei, a trebuit sa plateasca privatii, el cumpara alfa romeo la politia locala, sponsor neversea, dar pentru cultura 0. Imi pare rau de Mazare,el chiar facea ceva. Imbecilul asta mic distruge orasul, nici apa calda nu a fost in stare sa o asigure
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108