REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

CAZUL CRIMINALULUI în SERIE din Caracal! DETALII ȘOCANTE și CONFIRMAREA unui SISTEM DEFECT: să MORI cu Poliția la poartă!

CAZUL CRIMINALULUI în SERIE din Caracal! DETALII ȘOCANTE și CONFIRMAREA unui SISTEM DEFECT: să MORI cu Poliția la poartă!

Replica API 27 iulie 2019 | 00:39 678

Cazul criminalului în serie din Caracal este una dintre piesele care consolidează ideea unui sistem defect! Un individ ciudat - după cum spun vecinii, (care vedeau și simțeau că făcea un foc mare în curte și mirosea ciudat, poate a carne?!, dar care nu au semnalat organelor competente niciodată; dar și dacă semnalau poate că erau trimiși la plimbare - că polițiștii mai au astfel de practici), fost mecanic, care locuia singur, aducea fete la domiciliu. Și le omora. Una dintre victime, o minoră de 15 ani, a sunat la 112 de 3 ori, plângând și cerând ajutor că va fi omorâtă. Și ce s-a întâmplat? STS a dat 3 adrese greșite, iar când Poliția a sosit la cea corectă, chiar dacă victima striga după ajutor în timp ce era omorâtă, stătea la poartă și dădea din umeri. Nu intra pentru că nu avea mandat. Apoi a obținut mandat.

Dar nu s-a intervenit pentru că procurorul a citit din textul de lege, care spune că se intră după ora 6.00 dimineața. Și au stat ore în șir să și au așteptat... iar copila murea.

”Siguranță și încredere”, da, să mori cu autoritățile la poartă. Se intervine cu mascați în cazul ”Sorina” și cu polițiști de sector, fără protecție, în cazul interlopului care s-a transformat în ucigaș. Iar oamenii de rând sunt uciși pentru că nu.. există mandat. Autoritățile și justiția..

Alexandra Măceșanu, foto Facebook

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta dispariției celor două minore din Olt. Surse din investigație susțin că una dintre victime, Alexandra Măceșanu, a apucat să sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgență pentru ca viața să-i fi putut fi salvată și ce a reușit să transmită polițiștilor?

Update: Mama Luizei a ajuns la fața locului. Impactul emoțional a fost atât de puternic încât aceasta a leșinat încă de la poarta locuinței. „Îl omor cu mâna mea”, a strigat aceasta.

Crimă Caracal: Detalii terifiante din ancheta dispariției lor

Au apărut noi detalii din ancheta dispariției celor două adolescente din Olt. Alexandra Măceșanu, una din tinerele dispărute din Olt, a apucat să apeleze la 112. Din păcate, apelul ar fi fost făcut la orele 11:00, de trei ori în câteva minute, iar intervenția oamenilor legii a fost abia la ora 03:00. Se pare că s-au cerut date la STS pentru a identifica exact aria în care se află aceasta, potrivit playtech.ro.

Autoritățile au întârziat 19 ore

Adresa la care au ajuns oamenii legii a fost a patra de pe listă, adresă la care s-a ajuns de dimineață. Locația ultimă era a mecanicului, cea în care s-au găsit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine. „Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service.”

„Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!„

„În momentul acela el i-a luat telefonul: `Cu cine vorbeşti?`. Era un telefon cu butoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea `

Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!`. Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6.00. La ora 6.00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, a spus o sursă din rândul anchetatorilor pentru adevarul.ro.

Nu au intrat pentru că nu aveau mandat

Totodată, se pare oamenii legii au ajuns la poarta criminalului și.. chiar dacă victima striga după ajutor, nu ar fi intrat pentru că.. nu aveau mandat. Astfel, ea a fost ucisă. Se pare că victima a sunat de 3 ori la 112.

Potrivit ultimelor informații, se pare că individul, care locuiește singur (fosta soție și copiii sunt în Italia), este fost mecanic. Acesta făcea pe taximetristul, lua fete, le ducea cu forța la el acasă, acolo unde le omora. Le ardea cu acid sulfuric sau pur și simplu le dădea foc, iar uneori turna și asfalt peste rămășite.

Oamenii legii au găsit mai multe rămășițe umane în curtea suspectului de crimă.

Ce spun procurorii

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Bogdan Dimitrie Licu, a dispus în cursul zilei de azi, 26 iulie 2019, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal privind modul în care s-a realizat supravegherea activității de cercetare penală în cauza privind decesul unei tinere din județul Olt.

Controlul va fi efectuat de către procurori din cadrul Serviciului de Îndrumare și Control.

Ce a decis Poliția Română

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmii, acum o saptamana, nu au respectat procedura si, desi vor plati cu locurile de munca cel putin drept recompensa, au facut un mare bine! Acum, niste politisti idioti, in frunte cu un procutor imbecil si o canalie de judecator, au respectat o procedura cretina si rezultatul il stim! Daca cunosteau legea, salvau o viata, nici macar nu trebuiau sa se abata de la procedura! Pile, scule si bascule, fara gram de minte, angajati sa se bucuresti de salarii mari, pensii babane si pensii speciale! Cine e de vina? Nenorocitii care ne conduc de 30 de ani!
2
1
Propunem marirea pensiilor magistratilor si politistilor cu cel putin 50 de procente,datorita stresului si riscului meseriei!Deasemeni ,ca masura suplimentara,pensionarea la 35 de ani,iar pensia in cuantum de 95 la suta din salariu,neimpozabila!Numai asa putem rasplati cu adevarat acesti eroi care lupta in linia intai,zi si noapte,pentru linistea si siguranta cetateanului!
3
3
Astea sunt basme.
0
3
Operatoarele de la 112 sunt sotii de lucratori in MAI, fara multa pregatire. Din start apelantul pierde multe procente din sansa de rezolvare. Urmeaza un lant de alti incompetenti, corupti si prosti care sa decida modul de actiune. Se pierde timp si apelantul moare...
9
1
Si eu merg pe varianta asta , politistii din fatza portii nu au aveau confirmarea ca adresa este corecta , le-a fost teama de o eroare , altfel intrau garantat peste ala ....si fara mandat ! Inainte de a fi politisti sunt si ei oameni si tatici de fete , daca auzeau strigatele copilei cum se spune in presa.....INTRAU PESTE ALA !!!! Parerea mea.
7
0
faceti diferenta dintre cauza si efect! Pesedeii nostri nu au nevoie in functiile de conducere ale politiei, procuraturii, a min. de interne de persoane care gandesc! Au numit doar persoanele cele mai incompetente care pesedesc si se comporta ca niste lachei serviabili care trebuie doar sa protejeze coruptia pesedeilor! In cazul acesta, PSD-ul devine COMPLICELE criminalului!
5
4
executii publice ca in evul mediu.de exemplu ptr. nenea asta -legat pe locul unde le-a omorat pe fete apoi turnat acid pe el pana e dizolvat.pe viu. si transmis live.toata suflarea caracalului sa toarne acid pe el.politaii care siau frecat-o la rece trimisi in Afganistan la deminare
7
4
Degeaba,deageaba
4
2
In momentul de fata politia romana este incompetenta datorita numirilor facute politic... Niciodata politia nu va functiona condusa de fosti politisti de la rutiera care nu stiu ce culoare are un infractor... Deasemenea sindicatele obediente au stricat enorm cu cererile lor distrugand spiritul politistului dedicat....
3
2
Tarani flausati politistii astia, sa mor io!
4
4
Ce vorbim????? Militia vine la tine si iti cere direct sa renunti la plangerea pe care ai depus-o la sectia de politie. Da. Vin doi militieni la tine, si dupa ce te intreaba ce faci, te mai intreaba doar unde poti sa scrii o declaratie prin care sa renunti la plangerea pe care ai facut-o in scris. Imi pare rau ca nu am scris pe spatele unui militian, daca tot voiau sa renunt. Nici macar nu te intreaba daca vrei sa renunti, ci direct iti dau coala si pix ca sa renunti la plangere. Si drept urmare, noi respectam Militia Romana!
14
2
Fata mea a fost atacata si jefuita in troleul 101 din CONSTANTA. A SUNAT LA 112 DE 4 ORI ,CREDETI-MA DE 4 ORI I-AU INCHIS TELEFONUL IN NAS. CE INSEAMNA ASTA ? NE LAUDAM CU ACEST SERVICIU CA AU TEHNICA DE ULTIMA GENERATIE,SALARIILE CELOR ANGAJATI IN ACEASTA UNITATE SUNT COLOSALE,LA FEL CA SI PRIMELE ,IN SCHIM EI CE FAC IN AFARA DE A FALSIFICA VOTURILE SI A-SI BATE JOC DE NOI .SE PRICEP DE MINUNE SA ASCULTE TELEFOANELE SI CAND TE DUCI SA TE CACI ,DAR NU SUNT IN STARE SA SALVEZE VIETII OMENESTI,IN CE TARA TRAIM ?
13
3
auziti..hai lasati ma cu chestia asta..daca zmeii aia de la politie stiau ca se afla criminalul in casa aia intrau...ce pielea mea riscau? sa iasa la pensie la 41 in loc de 40? pe bune acum. esti la poarta...bai eu mai risc...sunteti cu mine? e viata unor copii in joc...puteau sa fie ai vostri? chiar asa? daca de la mine din casa se aude muzica imi daramati usa sa va platesc amenda ca dernajez vreo baba senila ...asa sa salvam niste copii nu...
14
4
ministru de interne este un cioban nu este in stare de nimic
26
3
Din pacate exponentii puterilor , noi si vechi, inculti, agramati, si cu studiile facute dupa 40 ani , la FF, nu au cum sa poata gestiona o astfel de situatie. Tara in descompunere , fara dumnezeu, rugati-va !
22
2
sifoanar la transporturi Constanta catelusul lui Nita de la parchetul judetului de nationalitate rroman din Fetesti cartierul somitatilor unde se confectioneaza copaii si linguri daca eram eu sa ascult telefoanele prostimii din Romania ii gaseam si in gsura de sarpe.
6
1
corect spus dar pe usr-isti si pnl-isti ii intereseaza doar politicienii iar acuzele aduse celor care au actionat impotriva huliganilor din 10 august atentie am spus huligani nu manifestanti, i-au facut pe toti sa fie retrasi. Apropo de traficul de organe nu cumva e suspect faptul ca tocmai in aceasta perioada a acestor scndaluri nu functioneaza cardurile de sanatate?
11
7
Daca nu stiti nu vorbiti.V ati intrbat cati politisti sunt tarati prin tribunale pentru ca legile sunt facute de hoti pentru hoti? ei sint carne de tun!
14
15
Stiti cumva un dulap de sibiu profund indurerat care nu a promulgat o lege ce putea salva fata din olt?
23
8
Ii doare in poula pe toti in tara asta de oamenii de rand!!! Jegosii astia din conducere au avut grija sa-si faca traiul usor pe spinarea noastra! Ar trebui sa-i calcam in picioare inclusiv pe nemernicul din Caracal pana nu mai ramane nimic din ei!!!
20
1
Politia prefera sa greseasca adresa si sa navaleasca peste nevinovati la perchezitii ca sa le distruga bunurile. Apoi scuze. La criminal nici sa-l strige la poarta nu au avut curaj???
26
2
lor: intra la perchezitii la bisnitarii de tigari duminica la orele 23:00, dar nu intra peste ala? De azi, aia cu tigari si-au castigat un client permanent in mine! Este incredibil ca o "crima economica" sa fie mai importanta decat viata unui om! MUIE POLITIA si PROCURATURA!
23
2
Politia nu tine cont de ora navaleste peste oameni in toiul noptii, sparg usile fara nici un stres , aste sunt vrajeli. Atata timp cat este solicitat serviciul 112 nu se sta la discutii se actioneaza prompt . Acum vor sa iasa basma curata ca nu au actionat la timp
24
2
de asta dam pensii speciale la judecatori, procurori, politisti, doctori. Ca sa se umple de incompetenta. Nesimtii dracu!
33
1
Mda dar sa-ti perchezitioneze autovehiculul fiindca li se pare lor ca tigarea ta scoate un fum prea albastru au voie! nu mai vorbim de rapit copii de la familia adoptiva si deschis portiera cetateanului american donator de 33 000 USD care se napusteste sa inhate copilul tarat pe jos de procuroare! Sau asta era de-al lor dupa mecla de securist sinistru!
21
1
La felul in care au fost batjocorite victimele s-ar putea sa nu aveti de-a face doar cu un psihopat si cu o retea de traficanti de organe .
21
1
Sub nici o forma sa nu il deranjati pe d-nul ministru cu rapoarte inainte de ora 15. Ca sa va asigurati ca veti fi ascultati cu atentie, va recomand sa va dechizati in ospatari, curve sau solisti de muzica populara.
31
2
Daca puteti prezenta seria si nr. atestatului profesional emis de ARR,nr.licentei taxi de la primarie,contract de taximetrie paralela Uber,Bolt,Clever atunci puteti afirma ca facea taximetrie.Altfel facea transport de persoane ILEGAL.Nu este corecta asocierea cu taximetria!
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468