REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ce bine arată Sabrina şi la 54 de ani! A fost interzisă de televiziuni din cauza imaginilor provocatoare

Ce bine arată Sabrina şi la 54 de ani! A fost interzisă de televiziuni din cauza imaginilor provocatoare

Replica API 24 august 2022 | 00:00 1429

Când a lansat videoclipul hitului „Boys” a fost interzisă de televiziuni pe motiv că imaginile cu ea erau mult prea provocatoare. Vremurile s-au schimbat, gloria s-a dus, dar Sabrina, acum în vârstă de 54 de ani, a rămas la fel de sexy.

Sabrina Salerno

Acum 35 de ani, Sabrina Salerno, o brunetă sexy, dădea peste cap clasamentele muzicale cu melodia „Boys” ajunsă imediat hit internaţional şi interzisă la tv din cauza videoclipului considerat prea îndrăzneţ, în care artista dansa în piscină, într-un costum de baie alb, lăsându-şi sutienul să alunece ca din greşeală.

Provenită dintr-o familie destrămată din Genova, abandonată de tată şi neglijată de mama care a născut-o la 18 ani, crescută de bunici în San Remo, artista şi-a realizat visul prin propriile mijloace.

Rampa de lansare au fost concursurile de frumuseţe câştigate în Italia, care au propulsat-o în lumea televiziunii şi de acolo în cea a muzicii. Nimic nu a compensat, însă, lipsa celor dragi.

Sabrina a mărturisit pentru”Mesagero” că absenţa tatălui, recunoscută abia când avea peste 40 de ani, i-a influenţat negativ relaţiile cu bărbaţii. Unul dintre cei vizaţi de respectiva confesiune e primul ei manager.

„La 17 ani, am cunoscut un om manipulator şi abuziv verbal. Nu-l pot ierta, mi-a furat mulţi bani şi a făcut lucruri care nu pot fi povestite”, a spus artista. Un lucru e cert: după superhitul „Boys”, Sabrina nu a mai reuşit să lanseze o piesă la fel de populară, în ciuda unor tentative ce s-au bucurat de oarecare glorie, precum „Hot Girl”, „All of Me” sau „My Chico”.

În anii ’90, a simţit nevoia să se distanţeze de imaginea de bombă sexy, dar nu s-a mai bucurat de aceeaşi glorie. A continuat să cânte, să lanseze albume (în total şase), să joace în filme, dar nu şi-a putut păstra popularitatea.

Cu toate că nu a mai atins succesul de la finalul anilor ’80, Sabrina n-a părăsit industria. La 54 de ani susţine în continuare concerte în toată lumea, se implică în proiecte de televiziune şi arată incredibil de bine.

„Chiar şi la 50, femeile pot fi foarte sexy. Nu m-aş întoarce la 20 de ani. Mi se pare că arăt mai bine acum şi cu siguranţă sunt mai împăcată cu mine. Toată viaţa am fost obsedată de defectele mele. Pe care acum nici nu le mai văd.”, a declarat artista care merge la sală şi practică pole dancing pentru a se menţine în formă.

Iar dacă viaţa ei s-a dovedit pe alocuri furtunoasă, a ştiut să-şi aleagă ca soţ un bărbat echilibrat. A început în 1993 o relaţie cu omul de afaceri Enrico Monti, pe care l-a luat de soţ în 2006, la doi ani după ce au devenit părinţii unui băiat, Luca. Alături de ei, vedeta duce o viaţă liniştită într-un orăşel de lângă Treviso, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am vrea sa te vedem pe tine ce frumusetea pulii esti?!
0
0
Urata cu draci.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272