REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce este Narcan, medicamentul vedetelor cu care a fost readusă la viață Madonna

Ce este Narcan, medicamentul vedetelor cu care a fost readusă la viață Madonna

A.F. 10 iulie 2023 | 00:00 334

Starul pop Madonna, în vârstă de 64 de an, a ajuns la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave, informează Mirror.

Ce este Narcan, medicamentul vedetelor cu care a fost readusa la viata Madonna

Madonna a fost găsită fără suflare în locuința sa, dar unul dintre asistenți i-a administrat rapid o doză de Narcan. Artista intrase în șoc septic, iar Narcanul este un medicament foarte scump, folosit în general de către vedetele cu foarte mulți bani și care inversează șocul septic acut.

Narcan este un medicament care este adesea folosit pentru a trata o supradoză de narcotice într-o situație de urgență, dar poate ajuta și pacienții care se confruntă cu șoc septic.

Șocul septic este o afecțiune cauzată de o infecție care necesită îngrijire imediată. Simptomele fizice cu care Madonna s-ar fi putut confrunta includ tensiune arterială scăzută, dificultăți de respirație, membrele reci și palide și o scădere a urinării. Alte simptome psihice cu care s-ar fi putut confrunta vedeta includ dezorientarea și confuzia. Dacă nu este tratat imediat, șocul septic poate duce la insuficiența organelor sau la deces.

Anunțul echipei Madonnei

2Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă.

Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală. Se preconizează o recuperare completă.

În acest moment va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dat un search inainte sa vomiti articolul asta? Narcan nu este pt soc septic! Este pt supradoza.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468