REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce le mai place să se FAULTEZE între ei! Un sindicalist de la Constanţa i-a sugerat lui Godină să DEMISIONEZE: „Lupul moralist...”

Ce le mai place să se FAULTEZE între ei! Un sindicalist de la Constanţa i-a sugerat lui Godină să DEMISIONEZE: „Lupul moralist...”

Replica API 12 septembrie 2017 | 00:00 663

Liderul Sindicatului Agenților de Poliție (SAP) din Constanța, Daniel Constantin Avasilcăi, i-a sugerat lui Marian Godină să-și dea demisia. Totul a pornit de la faptul că polițistul din Brașov a relatat cum a fost ”prins” de radar în Viena, în timp ce rula cu 143 km/h. Astfel, Daniel Constantin Avasilcăi a precizat: ”Lupul moralist! Eu mi-aş prezenta demisia de onoare în locul tău”. Și de aici au început polemicile.

Marian Godină, cunoscutul polițist din Brașov, a relatat pe 6 septembrie, la ora 11.12, cum a depășit viteza legală, în Viena. ” Când m-am întors din vacanță, a mai durat câteva zile și am găsit în poștă /vederea/ din Viena. Prima foaie era scrisă în germană și am înțeles din ea doar că avusesem 143 km/h. Noroc că avuseseră austriecii grijă să îmi trimită una și în română. Treaba era simplă: în calitate de proprietar al mașinii care fusese depistată cu viteză trebuia să trimit datele celui care a condus la data și ora respectivă.

Mai scria ceva, nu mai țin minte exact textul, dar care se putea traduce mai simplu cam așa: frățioru', hai ca să nu ne mai complicăm, nu ne mai trimite tu datele alea și mai bine bagă direct banu' repejor în contul ăsta și puțin ne mai pasă de cine a condus. Haide, bagă banu' acoloșa și uităm tot ce-a fost. Am ales varianta asta mai simplă și am transferat 45de euro în contul respectiv, oricum eu condusesem. Dar stau să mă gândesc: sancțiunea lor urmărea pedepsirea exactă a celui care a încălcat legea sau îi interesa de fapt banul?", a scris Marian Godină pe Facebook.

La scurt timp, în jurul orei 12.54, liderul SAP Constanța, Daniel Constantin Avasilcăi, a scris pe pagina sa: ”Lupul moralist. Eu mi-aș prezenta demisia de onoare în locul tău, Marian Godină. Sau cel puțin aș înceta să mai dau sfaturi altora, atât timp cât, în calitate de polițist rutier, am un astfel de comportament. Sau rămâne valabilă vorba aia: să faci ce zice popa, nu ce face?”. Și de aici au pornit părerile pro și contra. În timp ce unele persoane au considerat că Avasilcăi are dreptate, alții au spus că se face de râs cu asemenea postare. Până și Marian Godină a intervenit și chiar a atașat un mesaj pe care Avasilcăi i-l trimisese în urmă cu ceva timp, prin intermediul căruia îl ruga să rămână pe grup. În cele din urmă, liderul SAP Constanța a șters postarea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa plece din sistem toti cei care pot si sa lase vulpile care posteaza antipolitisti sa se bata pt. admitere la politie
1
2
In primul rand Apulicai asta este un moldovean prost! In al doilea rand nu cred ca este un sofer in traficul actual care sa nu fi luat vreo amenda, indiferent de functia pe care o are! Deci, ciocul mic Apulicai!
3
1
nu l-au arestat pe godina-cul asta pana acu? trebuia ! pentru port ilegal de creier !
1
3
Crezi ca daca un politist nu poarta cascheta da dreptul cuiva sa incalce legea? Daca te-ai mai plimba si tu putin prin afara ai vedea ca acea cascheta nu se poarta nici prin alte tari, dar atitudinea lor fata de politisti nu e ca la noi. Acolo cetateanul respecta uniforma. De ce? Pt ca e civilizat si educat. Acolo nu vezi conducatorul auto sa-l intrebe pe politist de ce l-a oprit sau daca are radarul omologat. De ce? Pt ca e civilizat si educat
3
0
Va simtiti jigniti acum de Godina si de alti tablagii? Cand va opreste un astfel de "cap de creta" la control ii luati cu "sefu' ", "sa traiti". Cand Godina & company opresc pe unul si ala ii arata o legitimatie de M.A.I., ala pleaca mai departe nestingherit. Si cand vad ca prosti ca voi au apreciat ca nu s-a lasat intimidat in cazul acela facut celebru la T.V.. Ii cumparati cartea ca sa-l trimiteti la Viena. Netotilor, tablagiii sunt obligati sa poarte caschetele de cum coboara din masina. Dar nu am vazut pe niciunul sa faca sesizare pt asa ceva. Sunteti sclavi cu "sefu' ", "sa traiti".
3
5
E politist dar tot om e si el.avem aceleasi drepturi.poate sa goneasca si cu 200 e dreptu lui
4
3
Mai Godin , ar trebui sa ti vezi de serviciu. Ti ai bagat tot capul in curul altora
7
1
Stiti de ce nu au politistii SIDA? Fiindca nu-i iubeste nimeni si nu se iubesc nici intre ei.
6
1
Avasilcai, un decrepit, n-a muncit in viata lui, un arivist, profitor, a stat numai prin concedii medicale, l-a durut coloana si in medicale era pe la concursuri de arte martiale, in timp ce in comuna hotii isi faceau de cap, bine ca a plecat din sistem, nicio pierdere, caracter zero barat.
9
3
militieni in acelasi timp fac umbra pe acest pamant...Scopul lor ...ciordeala si gunoiul din ochiul cetateanului.
8
8
Din pacate frecatori de menta ca acest GODINA sunt multi si pe la Cta. Pe la I.P.J. sunt unii si mai ales unele care se numesc politisti dar care nici macar nu au atins vre-un infractor dar sa mai prinda vre-un hot ! Nici macar uniforma cu armament nu folosesc, fac parada modei ! Deh , este cam greu sa prinzi hotii cu tastatura ...
19
5
Avasilcai mai bine ar explica cum s-a pensionat la o varsta sub 45 de ani
20
4
De la atata munca pe tastaturi ai dor buricele degetelor.Godina ala parca e femeie,toata ziua sta pe f-book,transpira saracul.Lasa baieti ca mai aveti putin si va pensioneaza Liviu,la 42-45 de ani va gasim prin cluburi sa,,va odihniti dupa o viata de munca,,iar fraierii ceilalti printre care ma situez si eu;da-i in p.l.m sa munceasca sclavi pana la 70 de ani sa va asigure voua,,specialilor,,pensiile,,modeste,,
14
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108