REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce le transmite Florin Chelaru oamenilor nemulţumiţi că se construieşte într-o veselie la Năvodari

Ce le transmite Florin Chelaru oamenilor nemulţumiţi că se construieşte într-o veselie la Năvodari

Replica API 1 septembrie 2018 | 00:00 394

Florin Chelaru

Cu o zi înainte să înceapă luna septembrie, primarul oraşului Năvodari spune că agenţii economici din industria de turism par a fi mulţumiţi de sezonul estival. “Nu am stat de vorbă cu nimeni care să spună că la momentul acesta nu sunt mulțumiți. Este foarte adevărat că luna august a fost o lună excelentă față de luna iulie, numai că adunat-scăzut, ne ajută Dumnezeu să avem un sezon bun. Personal mă declar încântat și extrem de mulțumit”, susţine primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru.

Referindu-mă la ceea ce mulți vor să arate că nu merge bine în orașul Năvodari - şi anume explozia de construcţii noi -, Chelaru a reacţionat: „Ţin să îi contrazic, pentru că în Năvodari vin foarte mulți turiști și acesta este un lucru foarte bun”.

Însă, chestionat cu privire la faptul că şi pe parcursul sezonului estival au continuat lucrările la diverse unităţi hoteliere, Chelaru a precizat: „Există o perioadă în care se lucrează în anumite zile din săptămână, conform unei hotărâri de Consiliu Local”.

„În realitate, vin foarte mulți turiști, iar constructorii sunt mulțumiţi că pot să își susțină muncitorii, deoarece în acest domeniu vorbim de un număr mare de muncitori, iar acesta este un adevăr pe care nu putem să nu îl luam în calcul. Ceea ce îmi doresc este ca, în scurt timp, să finalizăm marea majoritate a construcțiilor de pe litoral, bineînțeles, respectând normle de bun simț, fără a încălca legea.

Pe cei care spun că de ce se lucrează pe litoral, îi invit să citească foarte bine legea, să vadă că există excepții de la lege în momentul în care este dată o autorizație în care o lucrare începe înainte de sezon Aceasta poate fi continuată conform legii, şi anume: respectarea anumitor limite și a unor hotărâri de Consiliu Local”, a declarat Florin Chelaru.

Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sageata lui matei acest primar...s au ce se naste din pisica...
2
0
Bai nea primaru'. Poti sa imi spui si mie care este logica urbanistica din Mamaia Nord? Se construieste haotic fara nici o constrangere legata de arhitectura, de pastrarea spatilor verzi si a celor dintre cladiri. Totul e de-a valma la ingramadeala, chiar nu ai vazut ca nu e o statiune frumoasa ci doar o trista aglomerare de cladiri kitschoase unele de-a dreptul hidoase, fara canalizare, unde la o ploaie mai serioasa intri cu barca.
3
0
Mafia psd de la Navodari .Se constuieste haotic fara nici o reglementar.e penal to conf legii 50 DNA ce face?Sa vedti citi morti la primul mare cutremur
5
0
Respect Chelaru ! Sper sa candidati si in 2020 !!
0
8
Alegerile locale sunt in 2020 -douazecidouazeci,cele prezidentiale si parlamentare la anul. Asa ca mai avem de suferit cu asemenea primari ...
5
1
Iar s-au activat comentatorii de serviciu ? Sictir retarzilor ! NAVODARI-UL NU ESTE PERFECT, DAR ARATA BINE !!! ATI VAZUT CATI TURISTI VIN IN ZONA DE LITORAL ? INAINTE VENEA PULEA IN BOSCHETI ! DE AIA VIN TOTI CA E URAT. HAI SICTIR MINICINOSILOR ! RU IL CUNOSC PE OM - MUNCESTE DE DIMINEATA PANA SEARA ! S-O FI SATURAT SI EL DE PRESA MINCINOASA. BRAVO DOMNUL CHELARU - VA SUSTINEM SI AVEM INCREDERE IN DVS !!!
5
10
Replica sunteti niste jegosi nu pot pune un comentariu
3
5
Alegerile locale sunt anul viitor,cele parlamentare sunt peste un an..
3
1
Aceeasi mizerie subt amindoi, si chelaru si fagadau! Sunt doar executantii fostilor primari. Nu se mai poate, au distrus tot, spagile sunt la fel ca la fostii primari, ba dimpotriva, astia sunt si prosti, nuvstiu sa dea un interviu. Trebuie sa ne trezim si sa ii dam jos cit mai repede, mai sunt 2 ani din pacate cu aceste mizerii la conducerea litoralului! Jos cu ei!
10
2
Muistul asta trebuie fu..tut in cur sa ii vina mintea la cap. Mortii mamii lui de idiot.
11
3
A vrut sa va transmita ca la urmatoarele alegeri sa-l alegeti tot pe el ! Daaaa ? Asa ca nu va mai plangeti! La voi este schimbarea!
14
2
Pe papagalul asta de Chelaru l-am vazut acum cateva zile la stiri.Nu a scos o vorba,ori arogant ori prea prost,trimitea repoeterul sa-si faca programare la registratura.
12
3
chelaru imi spunea - omule, ma lasi sa fac ceva pentru orasu asta?-! mai nea se-chelaru, ce sa faci matale? sa iei din banii bugetului si sa-i angajezi politistului local, dat in judecata pe drept? ce hotarare e aia 57 din 04.04.2018? se gaseste si pe site-ul primariei ca de... transparenti. asa de transparenti incat o sa vina, si ..., si .... noi sesizam.. pai cum sa nu sesizam noi autoritatile statului?1500 lei, 1500 eura, apoii 1 mil 5 sute de euro! gresim, platim... dar nu doar noi,astia de rand, tre sa platim. art 16,al 2 din constitutie romaniei : nimeni nu e mai presus de lege
7
2
tu chiar esti BOU-AI FOST FATAT
7
3
Baga-ne-am pula-n copii tai, Florine. Sa-ti facem nevasta posta, slobozi-ne-am pe familia voastra de comunisti. Baga-mi-as pula-n mormantu' ma-tii de gunoi !
7
5
un gunoi de om! sper sa platesti si tu si droaia de hoti din spatele tau pentru toate mizeriile pe care le ai facut! v ati facut toti carnati full de bani din smecherii si combinatii si fonduri europene
23
6
Analfabet, pupila lui Matei, trebuie sa ajunga urgent la parnaie pentru nenorocirile care le face zilnic!
27
7
La fel ca si pe consilierii miliardari imobiliari gen Pindici , Moruzi, Draghici etc. care voteaza in sedinte contra cost ! Vin alegerile , furati cat mai puteti , ca or sa va mai aleaga Pulea Spataru ! Am halit-o odata !
30
6
Mamaia sat-dezastru arhitectonic si de mediu.
30
4
bai nene tu ai vazut ce mizerie este in mamaia nord?tu stii faptul ca se construieste si noaptea?am venit de acolo mai stresat si mai obosit.in viata mea nu mai merg la navodari!
35
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108