REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ce se construiește în locul fostului bazar din Km 4-5?!

Ce se construiește în locul fostului bazar din Km 4-5?!

Virgil STOIAN 15 octombrie 2023 | 11:11 5164

După cum Replica semnala acum câteva luni, bazarul dezafectat din Km 4-5, care a fost demolat, reprezintă un pericol public. Primarul Vergil Chițac a făcut o vizită în acest loc și a promis locuitorilor de aici că în locul bazarului vor fi construite spații verzi și parcări.

Ce se construieste in locul fostului bazar din Km 4-5?!

În locul insalubru al fostului bazar din Km 4-5 construim spații verzi și parcări. Ieri am mers să vorbesc cu oamenii despre acest lucru și despre care sunt următoarele proiecte pentru cartier. Le mulțumesc pentru prezență și pentru participarea mai mult decât binevenită la discuții. Mă bucur să constat implicare și sprijin pentru ceea ce facem.” a transmis primarul Constanței.

Ce se construieste in locul fostului bazar din Km 4-5?!Bazarul dezafectat - pericol public pentru locuitorii din zonă

Vă reamintim că solicitarea pentru îndepărtarea construcțiilor amplasate pe canalul termic din zona delimitată de strada Arcului și strada Progresului – Piața Agroalimentară Km 4-5“ a Bazarului Km 4-5 a fost făcută pe 12 aprilie 2023, de către SC Termoficare Constanța SRL dar și către Primăria Municipiului Constanța, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene. Mai exact este vorba despre „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța – etapa I“.

Ce se construieste in locul fostului bazar din Km 4-5?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A început campania electorala! Hira primar!!! Este peste tot după chitac! Chitac ești băiat deștept doar ca te-ai lăsat condus de oamenii buni de lângă tine!
0
0
Acum , in momentul de fata ,locul respectiv este proaspat astfaltat ....si probabil ca se pregatesc pentru trasarea liniilor de delimitare pentru parcare !
1
0
nu l-ati linsat pe dobitoc?atunci va meritati soarta
2
0
Nu o sa faca nimic poate groapa de gunoi. Un caz asemanator a fost cu galeriile Soveja , le-a demolat a pus anunt cu ,, aici se v-a construi un parc'' iar in realitate dupa cinci luni sunt depozitate tevile vechi de la termoficare . Asa caci sperati in continuare .
2
0
Cred că o să-mi trag eu un proiect imobiliar aici ca tot va freaca grija am bani de spaga grupa mare sa vad cate etaje fac sa le vand ulterior
1
0
m******n homose4ual
8
0
Hiraaaa ce barba ai te pregătești de cătușe!
10
1
TARABEEEE ! Sa vanda baietii prafuri la liber cum ii lasa mizeriile de la DIICOT care le si dau marfa, si la saptamana ridica “colecta” !
6
0
vrem sa faca 1 wc ,public, k afara? deja terenul e vandut ptr bocuri si 1 lidl, bahh fraerilor, bravo amirale de carton,??
13
4
Sa se faca un lidl.
12
2
Faceți un acvariu că sunt numai pești în acest cartier, și puneți-l pe Manuță șef, să-si mute locul de la colt unde mănâncă zilnic covrigi, pe Vira pițigăiatul să dea cu matură,pe Calu să stea la întrare, Bidi să facă c*rățenie la wc-uri,...și uite asa se dezvolta zona
21
0
DACA L FACI CA PE CEL DE LA BETONIERA ,VA FI EXTRAORDINAR. NU TI E RUSINE MAI GOLANULE SA NE MAI MINTI,MULT.DUTE DDDRACULUI LA PENSIE SI LASA PE ALTII CAPABILI.
21
1
Ce sa se construiasca. Un centru expozitional cu iarba si aparatura videochat. La cati prajiti si curiste sunt in cartierul ala.. ridicati veniturile zonei cu o investitie de genu.
21
2
Cel mai bun lucru...parcare,dar supraetajat că este loc destul...sa faci pe 2-3 etaje..și oamenii sa parcheze acolo contra cost...cel mai bine. Și mai jos spre șoseaua Mangaliei, unde sau desființat garajele..și este parcare mare acum....tot supraetajată trebuia .și oamenii aveau unde sa parcheze...și primăria sa încaseze.
18
2
Spatii verzi si parcari v-a spus omul. Ce e asa greu de inteles???
11
1
Cu care a batut palma pt 2 blocuri de carton
15
1
Faceți parcare zona zero
12
0
Mutati o parte din Henry Coanda ca ne-au cocosat t***n.ii.
16
0
Blocuri makedonesti
12
4
Eu, persoana cu dizabilitati, membru liberal, ma simt profund jignit de alaturarea cuvantului "retard" de domnul Rasauteanu. Imi doresc sa va cereti scuze (sunteti anonimi, nu pierdeti nimc, doar da-ti dovada de bun simt) fata de handicapti pentru asocierea cu acest individ, respectiv domnul Rasauteanu. Noi suntem handicapati din nastere pe cand domnul Rasauteanu se comporta ca unul din propria alegere. Semnat, un liberal invalid cu credinta si bun simt in suflet, va multumesc.
23
2
Un mini-parc pentru copii nostri ar fi ideal, cu cativa copaci, cateva banci si locuri de joaca din plastic moale si cauciuc pentru protectie, eventual vopsit c*****t. Nu cred ca ar zice nimeni nu la genul asta de proiect.
15
1
Se construieste memorialul PNL, sa stie lumea ca a existat odata in perioada intunecata a Romaniei un partid toxic numit PNL.
32
4
@Fane Da si voi acolo in partid nu aveti alta treaba decat sa il porecliti pe Rasauteanu supereroul "Retard-o". Nu il mai bagati in seama pe nimeni asta ca oricum nu il voteaza nici dracu, poate va concentrati atentia pe probleme reale nu pe acel aiurit.
16
1
stati linistiti...se gaseste vreun papumostenitor ca era acolo terenu lui tacsu cand a venit el cu oile din albania, trecand prin bulgaria (unde revendica si acolo un teren ca a oprit si s-au c***t oile) si tranteste un bloc
29
2
Nu are logica ce zici tu Amet. De ce sa finanteze primaria o spalatorie auto, sau tu vrei pomana din munca altora prin orice mijloc posibil.
4
9
@AMET Persoanele nevoie nu au bani sa intretina o masina, ce este in mintea ta? Si de ce sa plateasca primaria din taxele noastre ca sa iti speli tu masina
11
1
Spalatorie auto a primariei cu gratuitate pentru pensionari, persoane nevoiase si persoane cu dizabilitati!
3
17
Loc de pelerinaj pentru boschetari
13
1
Pentru Fane "retard-O", am inteles mai greu dar e tare rau gluma, initial ma gandeam la femeie cu handicap pana sa ma prind de super eroii americani "Superman-o, Batman-o etc" E mai tocilara gluma dar mi-a mers la inima
14
1
Stiu eu, stiu eu: Propunem parc, aprobam proiectul si dupa cateva luni ridicam un bloc.
22
2
Sa faca o Favela ca in Brazilia sa vanda toti baietii in mod organizat droguri acolo!
20
4
Terminati, facem o labba tot cartierul acolo
11
3
Sa facem parcare pentru handi capatii din Poarta 6
9
3
Loc de parcare pentru locuitorii din Tomis Nord
14
3
Loc de urinat public? Zic si eu
12
2
Barbatul femeie de 200kg + cu vise umede feminine de ziarist serios, propun sa facem un ca ca t acolo
12
4
Facem groapa de gunoi
8
3
Facem adapatoare pentru vaci, si vacile au sentimente.
9
4
Facem cateva bare de lemn unde sa vina sa stea pasarile colorate in n***u. Cra cra cra
16
2
Unde sa punem varza si rosii
9
2
Facem biserica ce plm
14
3
Cimitir pentru caini.
5
2
Loc de dat cu capul pt generatia tanara ratata.
16
1
Bar pt fatalai
8
2
Bar de negri
6
2
Bar de c***e
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468