REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce spune Tudorel Toader despre numirea procurorilor

Ce spune Tudorel Toader despre numirea procurorilor

Replica API 2 august 2018 | 01:29 442

Tudorel Toader a declarat că intenţionează să facă publică modalitatea prin care s-a făcut numirea procurorilor din 2004 şi până în prezent.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că, probabil în cursul zilei de miercuri, va fi publicată procedura prin care s-au efectuat numirile procurorilor de rang înalt din 2004 şi până în prezent, pentru a se putea face o comparaţie cu procedura derulată în acest moment.

"Probabil, totuşi, voi posta astăzi să vedeţi procedura după care s-au făcut numirile procurorilor de rang înalt din 2004 până în prezent. Adică să vedeţi dacă au avut program managerial sau nu, să vedeţi dacă au fost contracandidaţi sau nu, să vedeţi dacă a fost procedură transparentă sau nu, să vedeţi dacă a fost comisie de evaluare sau nu, astfel încât să comparaţi procedurile anterioare pe baza aceleiaşi legi cu procedura desfăşurată în prezent", a declarat Tudorel Toader, la Ministerul Justiţiei.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un nemernic mai mare decat aceasta sluga si pres de cea mai joasa speta nu mi-a fost dat sa cunosc. Rar intalnesti asemenea specimene care lupta din rasputeri, contara troc, nu oricum- odrasla analfabeta pe un post la facultate, cealalata analfabeta a familiae pe un alt post bine platit- in conditiile astea tu soliciti reevaluari- incepe cu analfabetii familiei tale- apoi mai discutam. La puscarie, pe viata, inalta tradare -TRADATORULE
1
0
O tarafa masculina si o sluga lingusitoare este acest bubonel!
3
1
Pai cum sa dea niste panarame examen? Cacanarii astia securisti ar dori ca functiile sa nu fie ocupate prin concurs pe bune,ci prin numiri de catre mafie. Pai daca ar fi chiar asa,le ce bun examenul de ,,Bac'',de admitere la medicina,de pilot de aviatie,de marinar,de orice? Daca nu e nevoie de competente ci doar de apartenente la niste bande ori gasti,fie ele denumite partide sau ONG-uri,sa eliminam tot ce tine de examinari. Cine se crede cu tupeu tare in ceva anume,sa fie propus pentru alegerea lui si e suficient,pai nu? Ce dracu', doar procurorii si alti mahari din leadership?
2
1
Un slugoi psd
4
3
Dorele dar de ce nu candidezi tot tu pentru postul de procuror dna sau macar copiii tai ca va permiteti orice vad
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108