REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce VEDETĂ îi face CAMPANIE ELECTORALĂ lui Zanfir Iorguș! 'L-aș vota cu ambele mâini'

Ce VEDETĂ îi face CAMPANIE ELECTORALĂ lui Zanfir Iorguș! 'L-aș vota cu ambele mâini'

Replica API 10 august 2020 | 10:54 1777

Vestea că Zanfir Iorguș va candida pentru Primăria Mangalia a fost o reală surpriză pentru unii, aparent. Printre aceștia, se numără și vedeta de televiziune Marina Almășan, care nu ezită să-i facă campanie pozitivă fostului edil.

”Pe vremuri, pe când “Ceaiul de la ora 5” se mișca prin toată țara, obținând audiențe spectaculoase, vara toată echipa se muta, cu cațel și cu purcel, la mare. Destinațiile noastre preferate erau Costineștiul ( Vox Maris) și Mangalia. La Mangalia, primarul de atunci, Zanfir Iorguș, unul dintre cei mai activi și energici edili din câți mi-a fost dat mie să cunosc, aproape că devenise parte integrantă a echipei noastre! Nu numai că ne sprijinea cu tot ceea ce aveam nevoie ( emisiunile in deplasare nu sunt chiar floare la ureche!), dar ni se și lipise de suflet precum marca de scrisoare! ..Anii au trecut, emisiunile in deplasare au devenit o “rara avis”, birocrația și lipsa de susținere sufocând entuziasmul echipei mele, rămas altminteri neschimbat. Peste amintiri s-a așternut colbul, iar primarul de atunci al Mangaliei s-a pitit într-un nemeritat con de umbră...”, își începe vedeta postarea.

Almășan: Iorguș se dă peste cap să facă treabă!

”Și iată că, zilele trecute, am aflat ca Zanfir Iorguș candidează din nou pentru funcția de primar al Mangaliei. N-am fost atenta din partea cărui partid, dar nu mă neliniștesc: indiferent pe cine reprezintă, Iorguș este genul de om care, ajuns la pupitrul de comandă, se dă peste cap să facă treabă, să-și pună în slujba semenilor buna credință, energiile infinite și experiența deloc neglijabilă. Dacă aș putea vota pentru Mangalia, l-aș vota cu ambele mâini!

Astăzi, răscolind după o fotografie din arhiva colaborării mele cu Eugen Cristea ( veți citi, spre prânz, o emoționantă scrisoare, trimisă npuă de marele actor, după ultima noastră colaborare), am dat peste o poza cu Zanfir Iorguș. Amintirile mi-au năvălit in suflet... Succes, prieten drag! Arată-le ce poți!”, i-a transmis Marina Almășan.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eliminati reclama cu "preparate din peste". Nu da bine in poza.
0
0
Ea si cu Raduleasca doua profitoare care i au facut atatea plecaciuni pt ce au profitat din plin Sa l ia la ele acasa
1
0
mai traieste recliva asta?marina almasan.fmm cu ceaiul tau de la ora 5 cu tot.veneai stateai la mare cazata la iorgus la hotel nu plateai nimic tu si barbatatu.aveai partea ta din fiecare plata facuta de tvr si erai mana n mana cu iorgus,normal ca il votezi, doar ca tu nu esti rezidenta a localitatii mangalia ca sa votezi.aia mai lipsea sa te vad pe strazi cot la cot cu iorgus sa vomit
6
1
Incasa si ea sacose cu alimente, in timp ce barbatsu ala betiv lua bani de la primaria mangalia pentru ragetele pe care le scotea pe scena
6
2
Pai la cat a incasat barbasu pe timpul lui Iorgus...El aducea o parte din artistii si incasa bine,chiar foarte bine.E foame de bani rau,Iorgus,nu o sa mai pupi tu scaunul de primar,Radu Cristian este alesul nostru si tu si acolotii tai stiu asta!
4
4
Da iorgus primar
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108