REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cei mai meritoși elevi, premiați de ziua Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” Medgidia

Cei mai meritoși elevi, premiați de ziua Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu” Medgidia

Replica API 5 februarie 2018 | 00:47 660

Școala Gimnazială ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia a sărbătorit, pe 1 februarie a.c., într-o atmosferă festivă, 24 ani de cȃnd poartă cu cinste numele renumitului artist.

Programul zilei a debutat cu activități pe cât de diverse, pe atât atât de interesante, cu generice foarte atractive. Conform tradiției, la bustul lui Lucian Grigorescu aflat ȋn curtea școlii, au adresat mesaje care au subliniat importanța pictorului ȋn viața comunității și a instituției noastre, director, prof. Simona Dănilă Bogdan Moşescu, city manager, care a depus o coroană de flori din partea Consiliului Local. După lecturarea unei frumoase poezii dedicată artistului, a fost rândul membrilor Consiliului Reprezentativ al Elevilor să depună câte o gerberă portocalie, reamintind astfel de oranjul dobrogean, caractersitic penelului său.

Și ȋn acest an, Asociația de Părinți i-a recompensat cu generoase premii ȋn bani și obiecte pe cei mai merituoși elevi ai școlii noastre. Momentul a fost dedicat atȃt discipolilor care s-au afirmat, ȋn anul calendaristic anterior, prin rezultate remarcabile la învăţătură (media generală 10), olimpiade și concursuri în etapa județeană și națională cât și celor care au obţinut premii la competițiile sportive.

Un alt moment semnificativ pentru această zi aniversară a fost lansarea revistei școlii „Labirintul copilăriei”. Aflat la cel de-al șaisprezecelea număr, editorialul surprinde printr-un conținut bogat, o tematică atractivă și ilustrații deosebite, fiind rezultatul muncii de echipă a unui număr mare de profesori şi elevi.

Finalul zilei a reunit la o masă rotundă toate cadrele didactice pentru a sărbători pensionarea domnului prof. de educație fizică Petricală Valentin. Conducerea școlii a mulțumit distinsului dascăl și i-a oferit o plachetă și statueta unui handbalist, pentru toţi anii în care a reuşit să formeze şi să crească campioni, nu doar în sălile de sport, ci mai ales prin ceea ce a sădit adânc în inimile lor: o dorinţă, o chemare, un vis.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meritosi?!?!?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108