REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Centrala Nucleară de la Cernavodă a mai băgat 10 milioane de lei în buzunarul unui privat. Vezi cui!

Centrala Nucleară de la Cernavodă a mai băgat 10 milioane de lei în buzunarul unui privat. Vezi cui!

Andreea VREJOIU 21 iulie 2023 | 00:00 4659

Nimb Consmetal SRL, una dintre firmele special înființate pentru centrala nucleară, specializată în fabricarea de construcții metalice, continuă să câștige contracte pe bandă rulantă la CNE Cernavodă. Cel mai nou contract prevede lucrările de execuție, montaj și întreținere confecții metalice din incinta protejată a CNE Cernavodă U0, U1, U2 și DICA. Și de această dată, înțelegerea între cele entități depășește ordinul milioanelor de lei.

Centrala Nucleara de la Cernavoda a mai bagat 10 milioane de lei in buzunarul unui privat. Vezi cui!

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un nou contract unei societăți de casă, societăți special înființate pentru centrala nucleară. Este vorba despre Nimb Consmetal SRL, deținută de Gheorghiu Marius Florian, care se va ocupa și de lucrările de execuție, montaj și întreținere confecții metalice din incinta protejată a CNE Cernavodă U0, U1, U2 și DICA. Serviciile ce fac obiectul achiziției constau în desfășurarea următoarelor tipuri de activităţi, în cadrul unei perioade de 48 de luni (prestare efectivă): Execuţie şi montare/demontare confecţii şi structuri metalice; Întreţinere şi reparaţii structuri şi confecţii metalice; Elaborare soluţii tehnice de execuţie confecţii metalice şi respectiv de reparaţii structuri metalice.

Pentru aceste activităţi volumul estimat de ore este următorul: - 48.960 de ore în program normal de lucru (8 ore pe zi, în zilele lucrătoare) sau program special (in baza unui grafic de lucru aprobat de CNE (luni-duminica, inclusiv sărbători legale), cu respectarea normei legale de timp si a repausului saptamanal, fara sa se depaseasca norma legata de timp), corespunzător unei echipe de 6 persoane; - 2.400 de ore suplimentare (în afara programului normal de lucru). Pentru activităţile de întreţinere şi reparaţii descrise la pct. B, Prestatorul va asigura atât manopera cât şi materialele, piesele de schimb si consumabilele necesare, conform listei din Anexa # 1 la Caietul de Sarcini. Suma maximală alocată pentru materiale, piese de schimb şi consumabile este de 1.500.000 lei fără TVA. Valoarea totală a contractului este 10.606.160 de lei, fără TVA.

Centrala Nucleara de la Cernavoda a mai bagat 10 milioane de lei in buzunarul unui privat. Vezi cui!

Nimb Consmetal SRL este una dintre firmele special înființate pentru centrala nucleară, specializată în fabricarea de construcții metalice. Societatea a raportat pentru 2021 afaceri de 12,8 milioane lei și un profit net de 155.000 lei, cu 111 angajați, dar și datorii de 4 milioane lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana la urma , nu este nici o problema! Firma respectiva trebuie si este autorizata si certificata sa execute astfel de lucrari ! Si daca isi si face treaba bine ... este OK! De remarcat ca inca mai sunt firme romanesti pe acest profil. Toti specialistii nostri, ingineri si muncitori specialisti, sudori, etc. au plecat in strainatate ,caci in tara salariile sunt ff mici si/sau nu este de lucru in acest domeniu.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272