REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CFR își bate joc de călători. A eliberat zeci de locuri în picioare pentru Constanța

CFR își bate joc de călători. A eliberat zeci de locuri în picioare pentru Constanța

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:25 610

Trenul Interregio, care a plecat la ora 14:00 din gara București Nord înspre Constanța are doar 4 vagoane. Soluția găsită de CFR nu a fost suplimentarea vagoanelor, ci eliberarea a zeci de bilete fără loc, până când se anunța de la casele de bilete: "nu mai avem nici în picioare locuri". Drumul de ouă ore și jumătate a ajuns o bătaie de joc pentru cei care aleg să meargă cu trenul către litoral, reprezentanții căilor ferate nereușind să facă față cererilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mai suplimenteze vagoane nu sa le tina la ruginit
0
0
Cand intri intr o gara din Romania te intorci cu 100 de ani in urma.Usi nevopsite,gara sta sa cada pe tine, calea ferata plina de burieni iar in gara domnii de la politia tf cara bidoane pline cu motorina ptr autoturismele personale.Asta este imaginea garii CF Palas Constanta.Nu vreau sa inchei comentariul meu sa nu va transmit cateva cuvinte de campul plin de carpe,peturi si tampoane de femei care face o priveliste deosebita.Rusine CFR,Rusine Politiei TF,Rusine Romania secolului XXI !.
5
0
ASA E MERGETI VOI CU JEGURILE ALEA DE AUTOCARE VECHI SI NEVERIFICATE CARE FAC 3 ORE in loc de 2 ore cat face trenul!!!
9
1
Unii au rau de masina, altii circula cu trenul pentru rapiditate. In caz ca nu stiai, 90% dib locuri sunt ocupate de studenti. Mergi tu cu jegurile alea de autocare.
10
1
asa si ? paguba-n cipuerci !
1
4
Nu inteleg, le-au dat cu forta sau le-au cumparat calatorii de buna voie?
6
3
Iar calatorul putea sa refuze biletul, ba chiar a fost anuntat de la inceput, nu mai avem locuri. Iar pentru transport avea la dispozitie autobuzele ce pleaca din ora in ora de la 50 de metri distanta de peron. Dar asa e Romanul, se baga singur in rahat si apoi se plange "Offf...ce rea e lumea asta"
5
8
Voi ati vrut in picoare acum va umflati
6
1
Daca tot e bilet fara loc, sa fie la reducere. O sa deschid o afacere de inchiriere scaunele pliante sa stea calatorul omeneste macar pe culoar.Se inchiriaza la Cta sau Buc si- l restituie viceversa.Poate unul e in varsta, altul e bolnav, copil, femeie insarcinata ... Sa suplimenteze vagoanele de tren in weekend sau cand cresc solicitarile.
3
2
Circos del monde incepand cu gunoaiele din toate garile din aceasta tara,gunoaiele de la politia tf;gunoaiele din trenurile acestei tari,gunoaiele de pe drumurile tarii,numai si numai gunoaie conduc aceasta tara.
7
2
Mocagiii lasa de dorit
3
1
Asa am patit si eu inainte de Flori mi sa dat bilet dar fara loc si m-am dus frumos la clasa 1 ,imi era si rau ce ma externasem din spital ,ma durea si capul .Foarte suparat controlul ca vezi doamne ca este clasa 1 si eu am bilet la clasa 2 si este mult mai scump.Le-am spus clar sa mai puna un vagon si sa stam si noi civilizat pe scaun .Vazand ca nu o scoate la capat cu mine ma lasat tot drumul sa stau.
1
4
Hhh, perfect punctat. Asta se vrea, falimentarea CFR pentru ca firmele private sa acapareze totul inclusiv infrastructura.
5
6
Pentru Constanta bilete in genunchi si pe varful picioarelor ...... Au dreaq de saraci moldoveni
7
5
Ma mir ca nu vand si locuri in genunchi?! Ce companie de cacat! Ce-o fi asa de greu sa mai pui doua trei vagoane in plus?
10
1
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
1
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea
4
1
facem asta dar avem si multe trenuri anulate sau puse la ore nepotrivite pentru a orienta calatorii spre firmele private care fac acest transport cu autobuze si microbuze, aceste firme greseaza bine acolo unde trebuie ca la ei evaziunea e la ordinea zile si au grija si de familiile noastre, ha ha ha ha fraierlor
11
1
Sefii putori din CFR, sa iasa din birouri si sa vada cati calatori au bilete si cati nu. Cei cu bilete stau in picioare, cei ce dau bani la nasi stau jos. Puneti camere video sau politie in fiecare vagon, infractorilor, ca ziceati ca Nicolaiciuc a furat CFRul. Voi acum ce faceti, animalelor?
14
0
Stati linistiti ca la fel de des circulau studentii cu trenul si inainte, iar atunci va plangeati ca nu aveti loc de trolere prin vagoane.
4
10
Asta se vrea, sa intre cfr calatori in faliment , chipurile nu se aduc bani la buget, dar ei o fac voit, nu suplimenteaza vagoane pana la 16 , 17 si dupa 2-3 ani intra privatul , adica smecherii din guvern , inchiriaza calea ferata si sa vezi ce merge treaba la ei, mai le da statul subventii si studentii o sa scoata si ei bani din buzunar
13
4
Nu mai vrem bilete gratis pt studenti!!!! toata ziua se plimba cu trenurile si noi care vrem sa cumparam bilete nu gasim!!!
22
5
Se poate si mai rau. Eu am primit loc in picioare pentru Cluj, in ideea ca "poate se elibereaza la Bucuresti". Am renuntat si am plecat cu masina.
12
4
Pleaca moldoveni in weekend!
13
8
V-ati trezit si voi. Trenul de 14.00 are 4 vagoane de o gramada de timp. 3 cls II si 1 cls I. Se se merge destl de des cu trenul ala in picioare, mai ales vinerea, cand studentii vin acasa gratis...
25
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108