REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte să moară

Chadwick Boseman s-a căsătorit în secret înainte să moară

Replica API 31 august 2020 | 00:00 1135

Este doliu la Hollywood, după ce actorul Chadwick Boseman s-a stins fulgerător din viață, la doar 43 de ani. Starul din Pantera Neagră suferea de cancer la colon din 2016, dar și-a ținut ascunsă cumplita boală. NImeni nu știa că timp de patru ani în care nu a lipsit de la niciun eveniment și a jucat în mai multe filme de succes, Chadwick Boseman trecea prin numeroase operații și ședințe de chimioterapie. Una dintre dorințele sale arzătoare a fost să se căsătorească cu dragostea vieții lui, Taylor Simone Ledward.

Chadwick Boseman și Taylor Simone Ledward

Se pare că cei doi s-au căsătorit în privat anul acesta, înainte ca Chadwick Boseman să plece dintre noi. Reprezentanții vedetei Black Panther au confirmat că a murit acasă cu „soția” Taylor Simone Ledward alături, după o luptă secretă cu cancerul de colon. Tânăra de doar 29 de ani i-a fost alături până în ultima clipă. Chadwick îi ceruse lui Taylor să se căsătorească cu el în octombrie anul trecut și se crede că cei doi și-au spus jurămintele într-o ceremonie privată înainte ca boala actorului să avanseze, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Foto: Getty

Chadwick Boseman și Taylor Simone Ledward au vrut încă de la început să țină relația departe de ochii lumii, însă în timp bruneta a început să fie văzută în mod regulat la brațul actorului, la ceremoniile de premiere de pe covorul roșu. Taylor este o cântăreață care a absolvit Universitatea de Stat din California Pomona în 2014, cu o diplomă de licență în Studii privind industria muzicală. În timpul studenției, a fost solista trupei de jazz a școlii. Relația ei cu starul hollywoodian a fost confirmată la un an după ce a părăsit facultatea, în 2015, când au fost fotografiați pentru prima dată împreună pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Taylor a fost apoi văzută din nou susținându-l pe actor, când a apărut ca invitat la emisiunea americană Jimmy Kimmel Live! în 2017.

Până în 2018, Taylor a fost mereu alături de Chadwick pe covorul roșu la premierele filmelor sale de succes, printre care Black Panther și 21 Bridges. Acum se știe că Chadwick a fost diagnosticat tragic cu cancer de colon la doar un an de la începerea relației, în timp ce a continuat să lupte în următorii patru ani cu Taylor alături, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne pasa despre aceste boraturi!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272