REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Chiţac: ‘Cine are autorizaţii pe spaţii verzi şi începe sau continuă lucrările, îşi pierde banii. Indiferent cum îl cheamă’

Chiţac: ‘Cine are autorizaţii pe spaţii verzi şi începe sau continuă lucrările, îşi pierde banii. Indiferent cum îl cheamă’

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:00 266

Senatorul Vergil Chiţac nu a luat o decizie în ceea ce priveşte o nouă candidatură la Primăria Constanţa, în 2020. Cu ironie însă, Chiţac afirmă: „Nu pot să fac faţă unei competiţii aşa puternice: Făgădău, Palaz, Mohammad... şi cine o mai fi!”.

În schimb, pentru că există cetăţeni care şi-au exprimat îngrijorarea cum că Asociaţia „Constanţa Alfel”, din a cărei conduceri face parte şi Vergil Chiţac, ar fi abandonat demersurile în ceea ce priveşte construcţia de lângă stadionul Farul, senatorul a ţinut să îi linişteacă: „Cine continuă lucrările îşi riscă banii! Îi voi demola!”. „Cine are autorizaţii pe spaţii verzi şi începe sau continuă lucrările, îşi pierde banii. Indiferent cum îl cheamă”, a subliniat senatorul.

Detalii despre demersurile Asociaţiei „Constanţa Alfel” şi construcţia de la stadion, de pe strada Primăverii, aici:

https://www.replicaonline.ro/adio-parcare-in-zona-stadionului-farul-se-construiesc-blocuri-360671/

https://www.replicaonline.ro/cine-este-investitorul-care-a-inflamat-constantenii-cu-blocurile-de-langa-stadionul-farul-si-cum-reactioneaza-politia-locala-361597/

https://www.replicaonline.ro/inca-o-amenda-pentru-cei-care-ridica-blocuri-in-parcarea-de-la-stadionul-farul-361878/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singurul om care ma scoate din casa la vot! Chitac merita sa fie Primar si chiar va fi!
5
1
Chitac pe langa Fagadau zici ca e Papa de la Roma! Pe langa Fatalau orice om pare inteligent si capabil!
13
1
Latrau. Cam asta se pare ca este adevarata fata. S-a inconjurat de personaje controversate si crede ca daca face pe justitiarul o sa castige ceva. Amirale la facutul bocancilor, nu pupi nici primar nici alt mandat in parlament.
9
13
Si in parcul tabacarie, ceva cu Oil... Sau selectiv...
7
1
Strada rachitasi nr 95 bloc ilegal de 5 etaje ridicat pentru brise care au cotizat la mazare in acceasi zi cu aia de la stadion in bloc locuiesc nepoteii lu jegu ala de primar PSD din baneasa si au numai AMGuri si porsche tot blocul e PSD hoti care cotizeaza la PSD
13
1
Pune-l pe Hutuca cu botul pe labe si fa ceva cu PNL la Constanta
17
1
Amiralul ar fi in stare sa aduca munca disciplinata in primarie si ordinea in tigania asta de oras. Nasol - o gasca intreaga de mascarici, puturosi si curve ar fi foarte dezamagiti sa fie pusi la treaba sau sa-si arate competentele reale. Prea bine pentru Constanta sa fie o sansa reala, din pacate... Apropos, ce s-a mai auzit de tot felul de nimeni in drum aia care-l insultau pe la spate?...
22
3
sper sa castige! e singurul capabil! sariti useristilor, dar nu aveti cu cine aici...slabi, barfitori, hateri si sigur nu meritocratici!
18
3
Bate in lemn. Lidl-ul e facut pe parte a fostei baze ratc. Deocamdata palatul copiilor e la ministerul educatiei si e in paragina, dar neparcelat. Daca reusesc sa-l aduca baietii la consiliul judetean, atunci asta da lovitura. Pe terenurile respective e loc de un cartier intreg.
18
3
D-le inganfat, se apropie alegerile si joci totul pe o carte, anume esti un justitiar. In fapt, vei pierde si de aceasta data. Sa fii un Nicusor Dan al Bucurestiului, nu este un exemplu. Vei avea aceeasi soarta !
12
25
Da de lidl facut in spatiul de la palatul copiilor nuse zicenimic? Halal tara se vinde tot. Ba o viata avem si aia o traim intre betoane.
8
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108