REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Claudia Pătrășcanu, fosta lui Bădălău?!

Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Claudia Pătrășcanu, fosta lui Bădălău?!

Mirela PASCAL 2 iulie 2023 | 00:00 5688

Zi specială pentru Claudia Pătrășcanu! După divorțul de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu este mai fericită ca niciodată în aceste momente, asta pentru că vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Cine e barbatul care a cerut-o in casatorie pe Claudia Patrascanu, fosta lui Badalau?!

Claudia Pătrășcanu, care locuiește de ceva timp la Constanța, iubește din nou, iar vedeta este în al nouălea cer. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, iar cu siguranță răspunsul ei a fost "DA!''. După divorțul tumultuos de Gabi Bădălau, care a durat câțiva ani, acum vedeta are motive de bucurie. Radiază de fericire, după ce partenerul ei a cerut-o în căsătorie. Vedeta s-a fotografiat în timp ce îl ținea de mână pe iubitul ei, iar din imagine putem observa inelul de logodnă.

Cine e barbatul care a cerut-o in casatorie pe Claudia Patrascanu, fosta lui Badalau?!

Vedeta nu a vrut să le transmită fanilor dacă a spus marele ''DA!'', însă a dat de înțeles că a făcut acest pas important în viața ei.

De altfel în urmă cu ceva timp, s-a zvonit că Pătrășcanu ar avea un iubit în Constanța, însă aceasta nu a confirmat niciodată zvonul.

Justiția din Constanța a obligat-o pe fosta lui Bădălău să nu o mai atace pe Drăgușanu la TV

Chiar dacă și-a revenit după decepția în dragoste, Pătrășcanu coontinuă războiul cu actuala fostului soț, Bianca Drăgușanu. Reamintim că Bianca Drăgușanu a câștigat procesul cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Cine e barbatul care a cerut-o in casatorie pe Claudia Patrascanu, fosta lui Badalau?!

Deși, inițial, cererea ”divei” a fost respinsă de Judecătoria Constanța, la apel Tribunalul a desființat hotărârea instanței de fond. Cu alte cuvinte, Pătrășcanu nu mai are voie să facă declarații defăimătoare şi denigratoare la adresa Biancăi Drăgușanu, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind ai 2 copiii , atunci bagi si C.U.R.U.L la bataie , nu numai M.U.I.E. !
3
1
Boarfe de consum ... adica consumabile...
3
0
S- a hotarat pentru inca un,,da"
3
0
titlul iti da de inteles ca vei afla cine este "norosul". Articolul bate campii despre alte chestiuni. Cred ca titlul nu il pune cel ce scrie articolul! Aveti oameni foarte slabi la scris! Pacat.
10
0
mai daniela ....ti-a luat cumva locul pe centura ????
10
2
Pt Daniela.Ti-a cerut tie ceva ,ai ajutat-o tu cu ceva de o faci asă .Nu ti-e rusine ???????Tu cătea defăimatoare stii cum se crește singură doi copii ??????
11
5
Eh daca nu a mers sa-l suceasca pe badalau, a luat alt latrau!
13
5
O C.U.R.V.A notorie !
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468