REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Cine este constănțeanul care bagă 50 de milioane de euro într-un complex rezidențial din București!

Cine este constănțeanul care bagă 50 de milioane de euro într-un complex rezidențial din București!

Andreea POPA 4 mai 2023 | 00:00 10299

Patronul constănțean al lanțului de amanet și bijuterii Swiss Gold s-a asociat cu fostul acționar al distribuitorului de carburanți Oscar Downstream pentru a construi cel mai mare complex rezidențial din B ucurești. Este vorba despre o investiție de 50 de milioane de euro, în condițiile în care afaceristul de la malul mării a devenit partener și cu celebrul Ciro Castellano, patronul Bamboo, într-un alt proiect rezidențial.

Cine este constanteanul care baga 50 de milioane de euro intr-un complex rezidential din Bucuresti!Florin Ababe

Dezvoltatorul imobiliar Arqa a anunțat lansarea unui proiect rezidențial în zona Iancu Niculae, din București, pentru care a cumpărat un teren de 6 milioane de euro. Proiectul presupune investiții de 50 de milioane de euro într-un ansamblu cu peste 4.000 de apartamente, ceea ce-l face cel mai mare complex rezidențial din interiorul Capitalei, scrie Profit.

Arqa este deținută în procente egale de Petre Niculae și Florin Ababe. Petre Niculae este fostul acționar al Oscar Downstream, cel mai mare comerciant independent de carburanți din România, deținut de Alin Niculae, nepotul său. 

Ababe s-a asociat și cu Ciro Castellano

La rândul său, constănțeanul Florin Ababe este patronul lanțului de amanet și bijuterii Swiss Gold, cu magazine în Constanța, Brăila și București, precum și al unor magazine cu ceasuri de lux situate tot în Capitală.

Este prima investiție în imobiliare a afaceristului din Constanța, care în 2021 s-a asociat și cu Ciro Castellano, controversatul patron Bamboo, tot pentru dezvoltarea de proiecte rezidențiale. 

În Constanța, firma Swiss Gold Pro Invest SRL are sediul în Eforie și a raportat pentru 2021 afaceri de 21,3 milioane lei și un profit net de aproape 2,4 milioane lei, cu 13 angajați, dar și datorii de 9,6 milioane lei. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand ai atatea datorii tu te asociezi sa faci investitii in imobiliare ? Miroase a mafie, bani negri si sfere de influenta
1
0
... ababe este ori evazionist, ori sageata.
8
0
Ce legatura are str. Iancu Nicolae care e in Pipera-Baneasa cu Lacul Morii din Giulesti Sarbi-com. Rosu?
8
0
era o comparatie in anii trecuti in care bucurestiul era peste berlin la nivel de trai; bucurestiul este intr-o dezvoltare puternica iar restul tarii in subdezvoltare puternica; de-ale capitalismului salbatic
6
0
Bula imobiliara este pe cale sa se sparga si baietii astia ori viseaza cai verzi pe pereti ori vor sa straga avansuri mari de la fraieri si sa bage firma in faliment ei furand banii.
10
2
ANAF face controale la butik de cartier Pe acești dezvoltatori imobiliari nu-i întreabă ce afaceri și taxe au plătit la stat de-a lungul timpului
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468