REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cine este teribilistul filmat în timpul unor drifturi pe Tomis!

Cine este teribilistul filmat în timpul unor drifturi pe Tomis!

Replica API 25 septembrie 2014 | 01:14 418

Aşteptat din nou la Poliţie: a fost condamnat în 2013 pentru conducere fără permis

Aşteptat din nou la Poliţie: a fost condamnat în 2013 pentru conducere fără permis

Motoare încinse la maxim, scârţâit de roţi pe asfalt şi drifturi pe şoselele din Constanţa, chiar în plină zi, pe bulevarde intens circulate. Cu asta s-a lăudat un tânăr, care-şi spune “Aspirinul Shef”, postând pe Facebook mai multe filmuleţe. După apariţia în presă, poliţiştii s-au sesizat şi au efectuat verificări pentru identificarea acestuia. Însă, potrivit informaţiilor noastre, proprietarul Opelului tunat, de culoare portocalie, este Robert Cristian Obrejeanu, care a fost condamnat la închisoare pentru… conducere fără permis!

Cursele ilegale de maşini nu mai reprezintă o noutate pentru Constanţa! Că e vorba de străzile din zona Industrială, sau chiar bulevardul Aurel Vlaicu, cert este că „băieţaşii” se strâng şi încep să-şi tureze motoarele. Nu au lipsit nici tragediile, cum a fost şi cea din luna iunie, când un autoturism a fost izbit de un altul care ar fi participat a astfel de curse, doi tineri pierzându-şi viaţa, respectiv un băiat de 17 ani şi o fată de 14. Însă, la vederea poliţiştilor, vitezomanii sparg gaşca într-o clipă. Cam din aceeaşi categorie face parte şi Aspirinul Shef, el fiin adeptul maşinilor tunate şi puternice, dar şi a acestor curse ilegale, după cum se lăuda chiar el pe site-ul de socializare. Oamenii legii au dat de el, urmând ca tânărul să se prezinte la Poliţie. Totodată, poliţiştii trebuie să stabilească dacă el se afla la volan. Dacă acest lucru se adevereşte, nu este prea bine pentru el. De ce? Pentru că Robert Cristian Obrejeanu este o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii, fiind prins de mai multe ori pe picior greşit, motiv pentru care a rămas fără permis de conducere. La finele anului 2013, a fost condamnat către Judecătoria Constanţa la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea, decizia nefiind definitivă. După ce a intrat iar în atenţia oamenilor legii, acesta şi-a şters postările de pe Facebook. Poliţiştii rutieri urmează să stabilească dacă el se afla la volan în timpul acelor drifuri periculoase.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108