REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
14° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Ciolacu, după ce Executivul a informat că premierul nu a fost invitat la dezbaterile din Parlament: A fost invitaţie

Ciolacu, după ce Executivul a informat că premierul nu a fost invitat la dezbaterile din Parlament: A fost invitaţie

Replica API 14 iulie 2020 | 00:00 1052

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că premierul Ludovic Orban a fost invitat la dezbaterile în Parlament pe proiectul de lege privind carantina şi izolarea, după ce Executivul a informat că prim-ministrul şi miniştrii nu au primit o astfel de invitaţie.

Marcel Ciolacu

"A fost invitaţie, eu îmi amintesc un răspuns al primului-ministru, fiind la Tulcea parcă, care a spus că domnia sa nu trebuie să vină. Ceea ce mă bucur este faptul că domnul Orban mă urmăreşte...", a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferinţă de presă, scrie Agerpres.

El a răspuns astfel după ce jurnaliştii i-au transmis că Executivul a informat, tot luni, că premierul Ludovic Orban şi miniştrii din Cabinet nu au primit vreo invitaţie la dezbaterile parlamentare pe marginea legii privind carantina şi izolarea.

Jurnaliştii i-au spus că în aceeaşi informare se arată că şeful Executivului şi miniştrii au disponibilitatea de participa la lucrările Parlamentului "ori de câte ori sunt invitaţi sau solicitaţi în mod oficial", iar Ciolacu a replicat: "Înseamnă că vom avea o lege imediat".

Fiind întrebat dacă se va face o adresă oficială pentru invitarea premierului la Senat, el a spus: "Preşedintele Senatului sunt convins că a şi făcut-o".

Anterior, preşedintele PSD a declarat, în acelaşi context, că social-democraţii vor vota în Senat, Camera decizională, proiectul de lege privind carantina şi izolarea atunci când premierul şi ministrul Sănătăţii se vor prezenta în Parlament să lămurească aspectele nelămurite din acest proiect.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta are figura de betivanul blocului care cumpara pe caiet de la magazinul din colt
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515