REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CIRC pe șoseaua Mangaliei: o persoană de etnie romă a fost LOVITĂ de mașină sau s-a aruncat pe capotă?!

CIRC pe șoseaua Mangaliei: o persoană de etnie romă a fost LOVITĂ de mașină sau s-a aruncat pe capotă?!

Replica API 29 iunie 2018 | 03:08 413

S-a aruncat pe capota mașinii sau a fost lovit în timp ce se angajase în traversarea carosabilului? Toate acestea vor fi elucidate de către oamenii legii care au intervenit la un accident rutier petrecut în zona Billa din municipiul Constanța. De menționat este faptul că la fața locului au ajuns și rudele victimei, de etnie romă, care au început să țipe și să plângă.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost accidentat chiar când se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. Totul s-a petrecut pe 28 iunie, când o femeie a condus un autoturism marca Opel, pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman către Km 5.

Ajungând în zona Billa, aceasta a surprins și accidentat un pieton, declarând că s-a asigurat, dar a alunecat puțin cu mașina pe trecere. ”Am încetinit că era trecere... O mașină pe banda a doua a continuat să circule, astfel că m-am pus și eu în mișcare, dar cu viteză redusă”, a spus șoferița. Cei aflați la fața locului au precizat că pietonul s-ar fi aruncat pe capota autovehiculului.

Victima, campioană la ani de pușcărie, inclusiv pentru tentativă de omor!

La locul accidentului s-au adunat rudele victimei, de etnie romă, care au început să țipe și să plângă. De menționat este și faptul că persoana vătămată este cunoscută cu antecedente penale, fiind eliberată din penitenciar condiționat la finele lunii mai.

Ghiuneș Derviș, pentru că despre el este vorba, a împlinit 27 de ani în februarie, este născut în Adamclisi și a petrecut ceva ani după gratii. Spre exemplu, în 2013 era deja deținut în Penitenciarul Poarta Albă, iar pe 30.01.2013 a fost condamnat la 6 ani și 8 luni pentru tentativă de omor.

În cazul accidentului rutier, oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

P.S., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Indinomazii se arunca in fata masinilor, ca sa ceara despagubiri.S-a incercat civilizarea lor dar fara rezultate.
15
1
Cel mai bun tigan e tiganul mort!
16
1
Moarte ciorilor!
21
0
Aparent, ciorile prefera suvurile de B, conduse de femei. Nu-s complet idioti, dar tot marfa de sapun raman. Vreau sa se arunce si pe capota mea. Apoi cer reconstituire, sa fiu sigur ca nu mai ratez.
19
0
Sunt cea mai buna materie prima pt sapun.
18
0
Nu sunt RROMI sunt TURCI
2
14
sapun ghiunes
18
0
tu vorbesti, bai nene, la crematoriu cu tine, borac nenorocit!!! s-o crezi tu ca daca e da chiar si un stol de ciori la un roman, acesta fuge! sta si rupe beregati la tigani!!!
13
1
ce viteji sunt rominii in fata tastaturii!! ha ha ha!! daca se da un rom la voi va cacati pe voi de frica
4
25
Stop ajutoarelor sociale catre ciori. La munca cu ciorile, lua-le-as scafarliilemin catarea Kalasnikovului!!!
29
0
Asa fac tiganii se arunca pe capote
25
0
Au incercat asa cu un var de-al meu dar cand au vazut cati coboram din masina si am luat zburatoarele la suturi a fugit accidentatul ca nu-l mai prindeam
27
0
daca fecalau ar monta camere in dreptul trecerilor ar dispare si aceste faze cu ciori putin accidentate,pana atunci a cazut stancuta pe capota accelerezi scurt,franezi cobori cu ranga si binecuvantezi cioara cu doua pe spate ca sa fie cazul mai credibil
29
1
Cioara la sapun , soferita premiata.
32
2
Astia au dreptu : sa tipe , sa ne tampesca cu manele , sa fie aroganti , sa distruga , sa treaca la intimidari ....dar daca un roman , aduce aminte de Maresalu Antonescu , repede , ori rasist , ori au drepturi enorme date de U.E......
30
0
Asa fac ciorile ca sa stoarca oamenii de bani ! A vazut ca e femeie , singura in masina si au inceput circul ! Nu este primul caz in zona ! Se pare ca magraonul a mai santajat astfel si alti soferi , la acea trecere de pietoni ! Si ce repede s-a adunat stolul de ciori , rudele puscariasilor ! Totul este regizat ! Sapun facea ANTONESCU din voi , daca mai traia , neam spurcat !
35
0
Asta ca "a plecat ala de langa mine si am plecat si eu" e o tampenie. Daca ala pleaca de pe loc la semafor rosu, pleci si tu ? In niciun caz nu iau apararea tiganilor dar dupa o astfel de explicatie, din partea "soferitei" nici nu pun intreaga vina pe pieton. Mai bine investesti in camera auto
14
1
Eu tot il iubesc pe fostul primar de la Poarta Alba...
9
0
daca nu ar fi ajutati de judecatorii corupti nu ar face asta! Primesc bani de la asigurari
20
0
Ai dracu porumbei carbonizati baga oamenii la belea ca le este foame...munca nu le place..moarte cioroilor !!! Tu'va tigancile in vagin ! Adevarul ca sunt calde in vagin cand le penetrezi !
33
0
Cocalaru sa aruncat in fata masini ,,stiti ciorile sparg nucile pe treceri de pietoni,,
34
0
Ca '' Dracnea'' sa-si mai spele putin din pacate ar trebui sa dea o lege gen: liber la omorat tigani. Mi-as lua concediu de la munca o saptamana sa starpesc cat mai multi tigani pana nu mai ramane nici unul... desi la cate ciori sunt ar trebui sa-mi iau vreo jumatate de an concediu ca sa pot sa-i starpesc pe toti....
43
0
Are dreptate Popescu...la sapun cu ciorile astea sa nu mai manance ajutor social pe carca noastra
50
0
Adica eu platesc taxe si sanatate ca sa vina smurdu pentru garoiu ala infect ? Lasati-l sa crape da-l in mortii ma-mii lui de spurcat ! Tiganii borati n-ar trebui sa aiba drept la viata !
47
0
Frana ca sa se duca pe asfalt si trecut peste scursura societatii.
43
0
Atentie mare, tiganii si-au facut un obicei in a se arunca calculat pe masii ca sa para accident. Niste javre pe care ii ducem in spate cu ajutoare sociale
54
0
cu garoiu si cu neamurile lui
33
1
Sa aruncat garoiul, la vazut varul meu care era cazat la bloc acolo.Dar tocmai atunci pleca spre casa si era cu bagajele nu a vrut sa se incarce cu raspundere pentru un ciorizard pokemon dinasta.
35
1
De multe ori specimenele astea se arunca in fata masinii si apoi cer bani! Nu e nimic nou!
48
0
Atentie , cad ciori pe masini !
60
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108