REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cîţu afirmă că dacă vor fi probleme cu plata salariilor din Educaţie, vor fi alocate resursele necesare

Cîţu afirmă că dacă vor fi probleme cu plata salariilor din Educaţie, vor fi alocate resursele necesare

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:00 610

Premierul interimar Florin Cîţu afirmă că, în cazul în care vor fi probleme cu plata salariilor în Educaţie, vor fi alocate resursele necesare şi nimeni nu va suferi, scrie Agerpres.

Florin Cîţu

"Să nu ne grăbim, bineînţeles că se pot aloca resurse. Rectificarea bugetară înseamnă să aloci resurse dintr-o parte în alta. Se pot aloca resurse prin intermediul Fondului de rezervă la dispoziţia Guvernului. Fondul se poate umple cu alte resurse din alte ministere, deci nu asta este problema. Veţi vedea, când va fie nevoie, dacă va fi nevoie şi dacă ajungem în acea situaţie vă spun că nimeni nu va suferi şi vor fi resursele în continuare", a declarat Florin Cîţu.

El a fost întrebat ce poate face un guvern interimar care nu poate opera o rectificare bugetară, în contextul unei declaraţii a ministrului interimar al Educaţiei, potrivit căruia dacă nu se va face o rectificare bugetară pentru Ministerul Educaţiei, în luna decembrie va exista o problemă cu plata salariilor.

Cîţu a amintit că şi anul trecut bugetul a fost adoptat în februarie.

"Nu este o problemă să nu ai buget (...). Dar nu este optim, de aceea e nevoie ca şi PSD şi USR să arate că vor cu adevărat să treacă peste această criză, nu doar să schimbe, în fiecare zi să vină cu o altă soluţie", a spus Cîţu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108