REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CIUDAT! Se RIDICĂ două HOTELURI cu FONDURI EUROPENE, în Constanța!

CIUDAT! Se RIDICĂ două HOTELURI cu FONDURI EUROPENE, în Constanța!

Replica API 1 decembrie 2020 | 12:24 7906

Două hoteluri vor răsări, cel mai probabil, în perioada următoare în municipiul Constanța. Acestea vor fi edificate pe fonduri europene, iar proprietarii, coincidență sau nu, se ocupă cu agricultura.

Hotel, în inima orașului

Reprezentantul societății Metchim Trade SRL, Ozdinc Halil, a demarat procedurile privind identificarea reglementarilor urbanistice cu privire la terenul situat pe bulevardul Tomis, lângă fostul Extrablatt, în vederea construirii unui imobil, cu regim de înălțime, S+P+2E cu funcțiunea de hotel, împrejmuire teren și organizare de șantier. Totodată, certificatul vizează și demolarea imobilelor existente. Acest proiect va fi realizat pe fonduri europene.

Cine este investitorul?

Metchim Trade, comerciant de cereale, seminţe şi furaje, deţinut de omul de afaceri turc Halil Ozdinc, are sediul în oraşul Constanţa, pe strada Hatman Arbore 12-14 E. Compania a fost înfiinţată în 2007. În anul 2019, firma a avut o cifră de afaceri de 190 126 448 lei, un profit net de 3 257 388 lei și un număr mediu de angajați de 5 persoane.

Hotel de 8 etaje în zona centrului comercial Tom

Un alt hotel va fi edificat în apropierea centrului comercial Tom, tot pe fonduri europene. Investitorul, LTA Mondial SRL, a demarat aceleași proceduri pentru construirea unei clădiri, un apart-hotel (hotel - apartamente), cu regim de înălțime 2S+P+8E. Acesta va fi construit prin măsura POR 2.2. Fonduri europene - accesare fonduri europene.

Date despre firma LTA Mondial

LTA Mondial SRL a fost înfiinţat în anul 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase (floarea soarelui, rapita, in)” și producerea celor mai naturale sortimente de uleiuri vegetale. Asociat unic al societății este Adam Liuță, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.

Pentru anul fiscal 2019, LTA Mondial a avut o cifră de afaceri de 220 618 828 lei, un profit net de 8 162 325 lei și un număr mediu de angajați de 103.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era ciudat daca se ridicau cu bani din droguri! Ce articole penibile!!!!
6
0
Sa se faca orice cu bani europeni numai sa ramana in Romania. Toti au folosit fonduri europene si s-au dezvoltat, Spania, Portugalia, Grecia, Finlanda si cel mai mult Germania si Franta numai ca au legislatie simpla si proceduri clare fara functionari care sa puna piedici. Daca s-au facut greseli UE a sanctionat si a luat banii inapoi dar constructiile au ramas si asta conteaza.
5
0
Era ciudat sa se ridice cu Funduri europene. Asa ce plm e suspect?
9
3
Retardule, Fagadau a lasat aprope 50 de proiecte cu fonduri europene, printre care si cel de apa-canal pe care il critica maimuta de Rusu viceprimarul vietii. Asa ca mai citeste si altceva in afara de Replica, aici totul este negru despre Fagadau si alb despre Chitac.
6
9
Pai daca Stroe,Fagadau si tot PSDeul lor nu au fost in stare sa faca un proiect de accesare de fonduri europene pentru schimbarea retelei de conducte care transporta apa calda caci pentru asa ceva da bani U.E.,ce ma intereseaza pe mine daca o persoana privata primeste bani de la U.E.lasati fondurile europene ca alea sunt verificate,Chitac sa cheme D.N.Aul sa se verifice pentru ce sau cheltuit fondurile primariei Constanta in mandatul Fagadau.
12
5
Bine ca fac ceva si nu duc bani peste hotare cum fac jigodiile de politicieni . Pas cu pas , noi cei din linia intai . Vom ridica Romania si generatiile care vor urma se vor bucura de realizarile noastre . Nu-i huliti si nu-i jigniti pe cei care lasa ceva in urma lor .
7
7
nu ti a dat bani tie de este ciudat sa ridici hoteluri pe fonduri europene Faptul ca sunt pe fonduri europene indica un barometru al seriozitatii
5
3
E ciudat?! Ciudat este faptul ca o persoana care vede astfel lucrurile si-a gasit un loc de munca in presa scrisa!
14
4
E ciudat ca se dezvolta orasul, eu zic sa asculte de replica investitorii si sa nu se mai faca nimic
10
3
Biss, de unde stii ca individul pe care il lauzi are coaie, le-ai simtit in barba? Individul are un mare tupeu, il doare in dos de romani, ar trebui dus la Socola
12
2
Asa si ? Care-i stirea? Se ridica sute de blocuri in Constanta , mai ales daca includem si zona spre Mamaia
7
3
Lta are datorii multe !
7
6
BRAVO un comentariu inteligent . nu sunt cu religia dar teodosie e un om cu cohones frate care incearca sa trezeasca tampitii din somn si se pisa pe oculta curului si pe soros si pe prosti si legile pizdii facute de orban un betiv de tataru care numelei i spune tot de robotul de iohanis si de jegul de arafat libanezu pulii care la colectiv cara oamenii cu paleti, si acum cand au murit arsi la neamt nu a mai macanit nimeni nimic .astia vb de vaccin si nus in stare sa puna un cablu sa nu ia foc...prima data cand apreciez acest individ teodosie.singurul om public care are coaie
9
23

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108