REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Claudia Țapardel, eurodeputată PSD: 'Preşedintele Iohannis recidivează şi îşi atacă propria ţară la un eveniment extern foarte important'

Claudia Țapardel, eurodeputată PSD: 'Preşedintele Iohannis recidivează şi îşi atacă propria ţară la un eveniment extern foarte important'

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 232

Invitat să reprezinte România la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german, preşedintele Klaus Iohannis face o nouă gafă majoră şi nu găseşte altceva de făcut decăt să atace propria ţară într-un moment total nepotrivit, conform stiripesurse.ro.

„În loc să reprezinte aşa cum se cuvine România la un eveniment atât de important, preşedintele Klaus Iohannis recidivează în a-şi ataca şi denigra propria ţară. În loc să profite de evenimentul istoric de la Aachen şi de norocul formidabil ca România să dețină Președinția Consilului Uniunii Europene în această perioadă, preşedintele Iohannis s-a apucat să arunce cu săgeţi otrăvite către Guvernul României.

Se remarcă încă o dată atitudinea duplicitară a preşedintelui Iohannis, care la sfârşitul anului trecut declara că actualul Executiv este pregătit să preia Preşedinţia rotativă a Consiliului UE, iar astăzi face praf acelaşi Executiv, pe motiv că nu ştie să guverneze. Oare când spune adevărul Klaus Iohannis?

De asemenea, este inacceptabilă atitudinea şefului statului, mai ales că a fost invitat la acest eveniment major pentru politica europeană pentru a reprezenta Președinția Română a Consiliului Uniunii Europene”, a declarat europarlamentarul social-democrat, Claudia Ţapardel.

”Să te apuci să vorbeşti despre justiţie şi puşcărie, în contextul Tratatului de cooperare și integrare franco-german, dovedeşte încă o dată reaua credinţă de care dă dovadă preşedintele României, aflat într-o postură istorică unică, de care nu a ştiut să profite în interesul țării pe care o reprezintă și a cetățenilor acesteia.”, a adăugat liderul PSD.

„Aici nu este vorba doar despre atacuri la adresa adversarilor politici sau despre dorinţa disperată a lui Klaus Iohannis de a mai obţine cu orice preţ un mandat la Palatul Cotroceni. Ceea ce nu înţelege şeful statului este că, tot atacând ceea ce se întâmplă în propria ţară, te poziţionezi chiar împotriva ei, ceea ce este total absurd pentru un preşedinte de ţară.

Toate aceste fapte ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva pe agenda personală a preşedintelui Klaus Iohannis se află doar intenţia câştigării alegerilor prezidenţiale în România sau are şi un alt interes ascuns şi obscur, anume distrugerea imaginii şi credibilităţii României la Bruxelles”, a mai precizat Claudia Ţapardel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa - i sugeti lindicul !
0
0
Iohanes ataca psd. Tara o ataca partidul ei care e plin de incompetenti si corupti. Daca e bine de ce se duce Romania tot mai jos sub guvernarea psdisto-aldista ?
1
0
draguto , tu a cui odrasla esti?, ca pe propriile forte nu cred ca aveai sanse, nu de alta dar, ca sa accezi aici trebuie sa fii analfabet si odrasla de hot si borfas
3
2
Sa te fac un babardel, tanti Tapardel
1
2
De corina a lui brailoiu, pute-a sperma de la o posta.
3
1
Zici tapardel si tragi apa
2
1
Impreuna cu turistul flausat care papa non stop CACAT LA GREU
3
2
MUIE LA TOTI PSDisti!
4
3
e BOTO shop
2
3
...e dulce ciolanul la Bruxelles...habar nu aveti pe ce lume sunteti...dar dati din gura asa cum va invata seful vostru Flausatul...ca doar de-asta sunteti acolo ...pusi de el si pentru el...altfel zburati...omizilor !!!
7
2
toate pubele au ajuns sa latre la tv .. mai e si eurodeputat psd de cacat !! care guvern ? care se ocupa doar de legi pentru ei sa scape de puscarie ?? nimic nu faceti pentru tara ..doar pentru voi ... lumanari sa va luati de toti bani !
9
3
e fufa mea
3
3
Ce frumoasa este
1
8
Cine e fufa..Pe unde a activat pana acum?? Mai vrea un mandat??? Hai sictir fa..
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108