REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

COBADIN devine STAŢIUNE EXCLUSIVISTĂ de pe LITORAL; ASFALTUL, înlocuit cu NISIP

COBADIN devine STAŢIUNE EXCLUSIVISTĂ de pe LITORAL; ASFALTUL, înlocuit cu NISIP

Replica API 6 august 2020 | 00:08 5133

Locuitorii din Cobadin se plâng de la o vreme de un fenomen destul de ciudat. Astfel, din senin, străzile din comună, proaspăt asfaltate, s-au transformat în plaje, fiind acoperite cu un nisip destul de fin. “Vinovatul” pentru acest fenomen se pare că este primarul comunei, Cornel Cocoş, care a decis să aştearnă nisip peste asfalt pentru a-l proteja de maşinile de mare tonaj care circulă cu viteză.

Cornel Cocoş: Acolo vin tot timpul autotrenuri… efectiv au rupt asfaltul

”Este adevărat, este vorba de o curbă de 90 de grade. Acolo vin tot timpul autotrenuri, care sunt încărcate cu circa 40 de tone. Efectiv au rupt asfaltul. La fel și în centru, pe acea platformă. A fost într-o noapte acolo o mașină, nu i-a mai pornit, nu știu exact. I s-a spart baia de ulei, eu știu ce o fi făcut, că a făcut dezastru pe tot platoul. Poliția nu l-a prins. Eu am turnat în acele zone nisip foarte fin, de plajă, după care am venit și am pieptănat. Este adevărat că, săptămâna trecută, parcă, un tânăr din Ciobănița cu un BMW, cu tracțiune pe spate, a venit pe strada Primăverii cu viteză și a derapat și a intrat în șanț.

Însă, pe toată strada sunt indicatoare rutiere cu limita de viteză 30km/h. Acum, vin eu și-l întreb pe cel care a făcut sesizare: ce ar fi făcut în locul meu? Nu se poate să se distrugă asfaltul, proaspăt turnat – de altfel. Înainte se turna acea chestie numită criblură și nu mai era nici o problemă. Acum, acest nisip este fin, nu se pune problema de spart parbriz sau mai știu eu ce”, a declarat, pentru Replica, Cornel Cocoș, primarul din Cobadin.

Marin Dima: Nisipul nu protejează în nici un fel asfaltul

Contactat de către ziarul Replica pentru o părere avizată, Marin Dima, șeful Direcției de Drumuri și Poduri Constanța, a declarat: “Nisipul nu protejează în nici un fel asfaltul, aşa că nu poate fi vorba de aşa ceva.”

Virgil STOIAN, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
VOTEZI MARIANA SI CA DRACU IESE DINESCU VICE HA ha ha ca prosti mai suntem
3
9
Cobadinul trebuie sa scape de croitorul Dinescu o capusa care ia lucrat si pe Telehoi si pe actualul primar.Peste tot pe unde merge din prost nu il scoate pe popa Cocos. Da si cand o da popa niste acatiste sa vezi
5
13
Votez Chiper Mariana la PMP
1
9
Tot ce sa asfalt in Cobadin au fost proiecte europene realizate de fostu primar Telehoi.Votati Chiper Mariana cel mai valoros om din primaria Cobadin cu 32 de activitate in primarie.
2
14
Asta-i Popa nu Hot gandeste la cetateni..
13
1
ACEST PRIMAR A FACUT CE NA FACUT NIMENI,A ASFALTAT LOCALITATEA ,A INCHIS ACEA GROPA DE GUNOI DE LA MARGINEA SATULUI,A AJUT OAMENII CU NEVOI,PERSONAL IL CUNOSC DE VREO 30 DE ANI,SINCER,NU MAI ARUNCATI CU NOROI IN EL,SAU E VB DE CAMPANIE ELECTORALA. ESTE UN F BUN GOSPODAR SI VA FI REALES.
22
7
Dar drumul de la conacul cand se asfalteaza?
2
1
nu a pus nisip iarna pune vara, nu pune nisip spalat pune nisip de mare sarat apoi zice ca protejeaza asfaltul, oameni buni totul este pe interes, eu traiesc de o viata in cobadin si pot spune ca strazile arata jalnic si bani cheltuiti numai pe interes.
1
6
pacat de acest om care pune suflet pentru aceasta comuna.
18
6
Eu il cunosc pe parintele Cocos de cand eram copil . Daca spun echipa lui Zahria , parintele stie ce zic . A fost un om gospodar si este un om gospodar . Nu sunt un locuitor din comuna dar merg destul de des la soacramea si cunosc localitatea cam de 40 de ani . Stiu cum arata inainte ca parintele sa ajunga primar si stiu cum arata acum dupa catva ani de administratie . Fiti intelepti si pastratil in functie daca vreti sa va dezvoltati . Ganditiva ca ce nu sa facut de la revolutie pana la dansu , dansu a facut si va face destule pentru comuna . Carcotasi vor fii mereu .
16
10
Dar de ce nu ai pus bre si baldachine travers asa pe primaverii sa nu mai treaca animalele alea cu camioane de au crapat casele? Niste stoppere de viteza macar la trecerile de pietoni de la liceu si tot era bine! Lasa vrajeala cu indicatorul ca un radar nu am vazut de mic copil pe acolo!
6
4
Foarte bine Domnu Primar !
22
2
face totusi ceva,incearca sa protejeze drumul asa cum crede el mai bine,...si bine face Romania e o tara pierduta,..daca faci nu e bine,..daca faci e rau...presa politica conduce Romania,..
34
11
Primarul s-a autodenuntat pentru infractiunea de furt de nisip de pe plaja, o infractiune cu consecinte penale serioase conform Legii Apelor - Eu am turnat in acele zone nisip foarte fin, de plaja...
6
12
Pune niste cuie d-alea intoarse!
7
2
Primarul nu e prost, nu a pus nisip sa protejeze drumul. A pus nisip ca sa derapeze cei care vin cu viteza mare.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108