REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Colaborarea dintre operatorii de comunicații din România pentru dezvoltarea rețelelor, un lucru bun

Colaborarea dintre operatorii de comunicații din România pentru dezvoltarea rețelelor, un lucru bun

Replica API 30 noiembrie 2016 | 00:00 273

Marinescu:

Marinescu:

Cătălin Marinescu

Operatorii de comunicații din România colaborează intens pentru a-și dezvolta mai repede rețelele, iar acest lucru este unul foarte bun și tendința se va adânci, a declarat, marți, Cătălin Marinescu, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), în cadrul dezbaterii Golden Telecom Day, organizată de publicația Comunicații Mobile.

"Suntem la un moment de bilanț (...) Un element important al acestui an a fost Strategia pentru comunicații digitale 2020 (...) Cum arată viitorul? Aproape toată lumea se va uita la telefon, va filma, deci evoluția tehnologică este evidentă (...) în România, tendința este că cererea de servicii va deveni mult mai diversificată. Vom avea oameni care vor folosi comunicațiile electronice, dar vor fi oameni destui care nu vor face acest lucru. În acest sens, administrația centrală și locală au rolul de a promova această tendință. Am văzut administrații locale care prin fonduri europene au implementat proiecte, prin care trec cu mașina printre blocuri și citesc din mers contoarele, de exemplu. Nu mai contează că vorbești pe telefonia clasică sau prin aplicații. Distanța dintre cele două se va estompa. O a treia tendință este legată de partajarea infrastructurii. Vedem în România cum operatorii colaborează pentru a-și dezvolta mai repede rețelele, iar asta este foarte bine. Această tendință se va adânci și va fi un lucru bun. Operatorii de comunicații electronice vor intra și în alte industrii și vor încerca să valorifice avantajele pe care le dau comunicațiile digitale", a spus Marinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108