REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Conducerea Administraţiei Porturilor Maritime a discutat cu operatorii portuari! Iată care au fost concluziile

Conducerea Administraţiei Porturilor Maritime a discutat cu operatorii portuari! Iată care au fost concluziile

Replica API 7 octombrie 2016 | 00:03 284

Comunicare

Comunicare

Patruzeci de operatori din Portul Constanţa au participat, marţi, 4 octombrie a.c., la sediul Administraţiei Porturilor Maritime, la o întâlnire cu conducerea companiei pentru a discuta teme de actualitate de pe platforma portuară. Este o primă întâlnire cu toţi reprezentanţii operatorilor portuari, la care au luat parte atât Asociaţia Patronală Operatorul Portuar, cât şi Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare. Se marchează astfel un prim dialog, la acest nivel şi în această formulă, pe care aceştia o au cu conducerea CN APM SA Constanţa după o lungă perioadă.

Au fost abordate subiecte sensibile legate de activitatea în port, precum Master Planul Portului Constanţa şi ce implică acesta pentru comunitatea portuară. Totodată s-a discutat despre modernizarea accesului în port pe la Poarta 1, investiţie parte a proiectului CIVITAS Portis în care CN APM SA este partenerul Primăriei Constanţa, care va conduce la descongestionarea traficului rutier între port şi oraş.

Modernizarea Porţii 1 a portului reprezintă o primă etapă a integrării Master Planului Portului Constanţa în Planul de Mobilitate Urbană a Municipiului Constanţa prin care se urmăreşte realizarea unui sistem de transport eficient, integrat, durabil şi sigur, care să promoveze dezvoltarea şi care să asigure o bună calitate a vieţii. Pe temele abordate la această primă dezbatere au fost agreate soluţiile prezentate de administraţia portuară, conectate la solicitările operatorilor şi au fost găsite soluţii comune, avantajoase pentru ambele părţi. Astfel de întâlniri se vor desfăşura frecvent în perioada următoare pentru a îmbunătăţi dialogul şi pentru a elimina blocajele în activitatea portuară.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108