REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierii județeni PNL s-au împotrivit înființării unui nou post de director adjunct la Direcția de Pază

Consilierii județeni PNL s-au împotrivit înființării unui nou post de director adjunct la Direcția de Pază

Replica API 25 iunie 2019 | 00:22 706

În cadrul ședinței CJC de luni, 24 iunie a.c., a fost supus votului consilierilor județeni proiectul de hotărâre aflat pe ordinea suplimentară, privind modificarea Organigramei şi Statului de Funcţii ale Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa. Concret, s-a propus modificarea organigramei în vederea înființării unui al doilea post de director adjunct în cadrul direcției amintite.

Propunerea nu a fost văzută cu ochi buni de consilierii județeni PNL, care au punctat prin vocea consilierului județean Marian Crușoveanu faptul că, pentru înființarea unui nou post de director adjunct vor fi desființate mai multe posturi de agenți de pază.

„Se înființează un post de director adjunct al Direcției de Pază. Directorul va răspunde de Serviciul Financiar, spune Crușoveanu. Va fi plătit cu 30.000 de lei pe an”, a mai precizat consilierul care nu este de acord cu proiectul.

"Nu face decât să pună o semnătură. Se desființează un post de agent de pază pentru înființarea acestui post. Se acorda 30 mii ron pe an. Am înteles ca va fi plătit din contracte. Se face rectificare? E al doilea director adjunct",a spus Crușoveanu. "Va prelua atribuțiile de control si verificare, nu numai de contabilitate. Se va ocupa de serviciul pază" a răspuns Costel Stamat, directorul Direcției de Pază. "Desființăm,de fapt, patru agenți de pază, adică disponibilizăm patru agenți de pază, ca sa angajăm un director" a spus, la rândul său, consilierul județean Niculescu.

Proiectul de hotărâre nu a trecut de votul consilierilor județeni, fiind votat cu 16 voturi „pentru”, 14 „împotrivă” și o abținere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Familia Arsene trebuie data afara de la Directia de Paza ,ei au dus de rapa si Divizia de Paza impreuna cu finasul Giurca
1
0
Muieeeee Crusoveneee
4
7
Eu vreau sa ma mut la usr.m am saturat sa tot adun si sa impart reviste.vreau sa fiu usr ist
0
2
cel pai prost platit politist local ia in mana circa 3-4 mii de lei pe luna. pe cine inceaca sa prosteasca ca un director adj. ia banii astia pe an.
5
0
bun salariul... si ospatarul castiga dublu
5
3
Ma bucur. Mi.a dat muie pnl.ul
10
1
asa lucreaza pzdeul creeaza functii pentru rude si membrii de partid.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108