REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Consilierul local Liviu Merdinian nu și-a depus declarația de avere din 2021

Consilierul local Liviu Merdinian nu și-a depus declarația de avere din 2021

Virgil STOIAN 29 iulie 2023 | 00:00 2059

În fiecare an aleșii locali trebuie să își depună declarațiile de avere până la data de 15 iunie. Consilierii locali din Constanța au respectat acest termen, cu excepția lui Liviu Merdinian, consilier PSD, care nu și-a mai depus declarația de avere din anul 2021. Reporterii Replica au încercat să îl contacteze la telefon pe Liviu Merdinian pentru a afla motivele pentru care acesta nu și-a depus declarația de avere însă acesta, fiind în concediu, nu a dorit să ofere lămuriri.

Consilierul local Liviu Merdinian nu si-a depus declaratia de avere din 2021Liviu Merdinian

În ultima declarație de avere, din 2021, Liviu Merdinian a menționat că deţine împreună cu familia două case de locuit, un teren agricol și două autoturisme.

Cele două case de 356 mp, respectiv 259 mp, au fost cumpărat în 2008 respectiv 2019. Terenul agricol, de 7.75 hectare, a fost cumpărat în anul 2008, iar titular este Liviu Merdinian. Primul dintre autoturisme, un Audi din 2013, a fost cumpărat în 2013, iar cel de-al doilea, un BMW a fost achiziționat în 2015. Pe lângă aceste posesiuni, consilierul local mai avea și 2 credite la ING, scadente în 2024 respectiv 2044, în valoare de 83927 lei respectiv 372750 lei. În privința veniturilor, Liviu Merdinian are un salariu de 71.371 de lei de la Universitatea Ovidius, dar și alocațiile copiilor de 4034 lei.

Consilierul local Liviu Merdinian nu si-a depus declaratia de avere din 2021Declarația de avere din 2021

Ce spune Liviu Merdinian

”O să discutăm când ajung înapoi din concediu și atunci o să vă zic” a declarat Liviu Merdianian când a fost contactat de reporterii Replica.

Ce riscă Liviu Merdinian

Nedepunerea declarațiilor de avere și a declarațiilor de interese în termenele prevăzute de prezenta lege, precum și nedeclararea, în declarația întocmită potrivit anexei nr. 1, a cuantumului veniturilor realizate, sau declararea acestora cu trimitere la alte înscrisuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 50 lei la 2.000 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunosc pe dnul dr Merdinian de peste 10 ani, a avut grija de ambii mei copii in mod constant, si ii sunt recunoscatoare! Nu conta ora, el mereu raspundea pe whatsup la mesaje si mereu cerea update despre starea copiilor. Numai vorbe de multumire am pentru dansul!!
1
0
Dl doctor Liviu Merdinian este de exceptie! Am fost la dansul la consult cu o problema a copilului si pentru ca era weekend ne-a primit acasa la dansul duminica la ora 14.00 cand iesea cu familia la plimbare... culmea, a refuzat orice suma pentru consultul baietelului. Si voi il faceti spagar... rusine!
1
0
Daca face dl doctor niste plangeri pentru prejudicierea imaginii, o s-o sfecleasca rau de tot cel care a scris comentariul care este o MARE MINCIUNA! Fereasca Dumnezeu, cat de haini si mincinosi pot fi unii! Acest domn doctor, Merdinian este un caracter IMPECABIL. Un om care iti sare in ajutor fara sa i-l ceri, o conduita ireprosabila in societate, un om pasionat de carti, de arta. Ar vrea scursurile care au comentat de rau aici sa se poata ridica la nivelul dlui doctor Merdinian. Dar ce sa mai, orice om il vede si il cunoaste personal isi da seama de la prima interactiune ca dl Merdinian este painea lui Dumnezeu. Nu mai judecati fara sa cunoasteti persoana lasilor! Daca 10% din populatia Romaniei ar fi avut caracterul dlui doctor, eram Elvetia acum! Dl Merdinian este un om impecabil PUNCT!
3
0
Domnule pseudonim MEDIC COLEG, se va afla cine scrie aceste acuze si minciuni gogonate din spatele monitorului, si veti raspunde in fata unei instante! Il cunosc personal pe dl doctor Merdinian de aprox 7 ani de zile. Mai rar asemenea oameni precum dl doctor Merdinian, care a venit acasa cand aveam o problema dermatologica cu cel mic, si fara sa il mai vad in viata mea, efectiv a refuzat sa ia bani pentru consult, fiind vorba de 2 tineri parinti si un bebe de cateva luni. Ba din contra, ne-a si ajutat in repetate randuri cu mostre de tratament! Ca sa nu mai spun ca am ajuns sa il cunosc in timp si mai bine si tot ceea ce pot afirma este ca se prezinta ca un om familist, dedicat intrutotul familiei, un om care apreciaza cultura si adevaratele valori, un om cult, citit, fin si de un bun simt iesit din comun. Degeaba aruncati cu noroi din spatele ecranelor; caracterul omului se vede in viata de zi cu zi nu din ceea ce scriu mincinosii aici. Liviu Merdinian este un om de mare valoare!
4
0
Rusine ziarului care permite asemenea comentarii grave, aduse la adresa unui om de o conduita impecabila! As sugera cenzurarea acestor comentarii total FALSE si lipsite de orice urma de bun simt! Acuzatiile sunt foarte grave si pot prejudicia imaginea unui om onest asa cum este dl Merdinian! Rusine presei ca permite afisarea unor asemenea comentarii defaimatoare!
5
1
Are și cabinet dermatologie, șpăgar.
0
10
Un incompetent care cere spaga pe fata baietilor si favoruri sexuale de la fete. Acest jegg penal este urmarit in instanta pentru evaziune si pentru ca este pesedist si vrea sa fure o sa fure de unde apuca.
4
11
Un nesimțit de om, hotz ordinar și o jigodie pusă pe furat
7
11
Nu e faptă penală că nu-și depune declarația de avere. E fix în pix. De abia după 5 ani consecutivi de nedepunere se autosesizează DNA pentru venituri și cheltuieli. Și tot nu au ce să facă că nu e faptă penală. I se rupe!!!! Liviule, dă-i în mă'sa cu articolele lor.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468