REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constanța: doi frați au stat MORȚI în casă aproape o săptămână! Unul dintre ei era… ARS!

Constanța: doi frați au stat MORȚI în casă aproape o săptămână! Unul dintre ei era… ARS!

Replica API 14 februarie 2019 | 00:10 558

Descoperire macabră! În dimineața de miercuri, 13 februarie, cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină la Ghindărești, acolo unde, într-o locuință, două persoane au fost găsite decedate, trupurile neînsuflețite fiind în putrefacție.

Totul a fost descoperit de către o persoană care a mers în vizită la cei doi întrucât nu-i mai văzuse de câteva zile! Când au pătruns în casă, imaginile au fost șocante. Toate camerele erau pline cu fum, iar un miros greu plutea în aer. Ajungând în dormitor, persoana respectivă, fiind vorba de un vecin, a dat peste trupurile a doi bărbați, frați, în vârste de 62 și 64 de ani, care locuiau acolo. Păreau a fi arse și aflate deja în putrefacție. Persoana în cauză a sesizat Poliția, iar oamenii legii au solicitat, așa cum este procedura, prezența cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Acestea nu au avut ce ajutor de specialitate să aplice și au constatat decesul. Cadavrele au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei. Menționăm că lucrurile din dormitor erau arse, ceea ce înseamnă că a avut loc un incendiu. Însă, militarii din cadrul ISU Dobrogea au menționat că nu au avut vreo sesizare în acest sens. Nici vecinii nu au observat foc sau fum. Astfel, potrivit pompierilor, există posibilitatea ca totul să fi ars mocnit. Cert este că fpcul a izbucnit de la un sistem de încălzire improvizat, care s-a suprasolicitat și s-a topit. Astfel, bărbații, care erau cunoscuți în localitate ca și consumatori de băuturi alcoolice (și în dormitor erau mai multe sticle ce păreau că ar fi fost, la un moment dat, cu alcool) au adormit și ar fi murit intoxicați cu monoxid de carbon. Unul dintre bărbați era căzut din pat, chiar lângă sistemul de căldură improvizat, iar trupul neînsuflețit prezenta arsuri. De menționat este faptul că cele două persoane ar fi decedat în urmă cu circa 5 – 7 zile. Cercetările continuă pentru aflarea cu exactitate a situației de fapt.

De menționat este că nu a fost sesizat vreun incendiu, iar vecinii au spus că nu au văzut nici fum. Astfel, oamenii au sesizat Poliția, la fața locului ajungând și cadrele medicale, care au constatat decesul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
www.actualitateasm.ro stiri 85375-misterul-din-jurul-combustiei-umane-spontane
0
1
invata sa citesti mai intai si dupa comenteaza
0
0
Fiind 2 au facut scurt circuit
0
0
Mai citeste o data. Ai stat si ai pierdut timpul degeaba!
2
0
"au murit intoxicati cu monoxid de carbon, dupa ce au ars." - dupa ce ai ars nu mai poti muri...asa ar fi logic, au murit arsi sau ceva de genul, dar nu dupa ce au ars...in fine...suna ciudat fraza.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108