REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constanța, fii mândră: cei mai frumoși copii din România sunt de la malul mării!

Constanța, fii mândră: cei mai frumoși copii din România sunt de la malul mării!

Replica API 18 septembrie 2017 | 01:46 1330

Constănțenii au motive de mândrie: cei mai frumoși copii din țara noastră, câștigătorii titlurilor de Little Miss and Mister World 2017 sunt din județul Constanța. Mario Fabian Busuioc, în vârstă de 10 ani, este din Medgidia, iar Theodora Pufulescu, în vârstă de 12 ani, este din Mangalia. Cei doi vor reprezenta România, alături de alte două fetițe, la finala Little Miss&Mister United World, care se va desfășura, la sfârșitul lunii septembrie, în Grecia și au nevoie de sprijinul nostru.

Doi copii frumoși, veseli și prietenoși, pe care nu îi sperie responsabilitățile. Au rezultate foarte bune la școală, dar și pasiuni ce le fac cinste! Mario Fabian Busuioc are 10 ani și este elev în clasa a IV-a, la Școala „Lucian Grigorescu” din Medgidia. Își împarte timpul între școală, pasiunea pentru dansul sportiv, pe care îl practică de trei ani, având rezultate deosebite, și frățiorul lui de doi ani și jumătate. În luna februarie, cu puțin timp înainte de startul competiției Little Miss&Mister România, a văzut o postare pe Internet pentru înscrieri. A vrut să-și încerce norocul. „Nu mai participase niciodată la un astfel de concurs, a fost pentru prima dată, el a văzut anunțul și a insistat să ia parte. A obținut premiul cel mare, de cel mai frumos băiețel din România”, ne-a mărturisit mama băiatului, Mirela Busuioc.

Mario este pasionat de dans sportiv și modelling

Acum, Mario se pregătește pentru finala internațională a competiției, Little Miss&Mister United World, care va avea loc în perioada 24 – 30 septembrie, în Grecia. „Vor fi mai multe probe, de ținute, atitudine, probă de talent, interviu cu juriul în limba engleză. A avut de realizat și un proiect social, pe care l-am trimis deja în Grecia”, a adăugat mama lui Mario Fabian.

Deși reprezintă România la o competiție internațională, Mario nu a avut parte de prea mult sprijin din partea autorităților. Toate cheltuielile, atât cu deplasarea, cât și cu pregătirea pentru acest concurs, sunt suportate de părinții lui. Oamenii au încercat să găsească o ureche binevoitoare pe la autorități, poate un sponsor, dar nu au avut prea mult noroc. Chiar și așa, nu s-au descurajat, dorind să-și ajute fiul să-și îndeplinească țelurile. Mai ales că el își dorește să urmeze o carieră în lumea artistică, să combine dansul sportiv cu modellingul.

Theodora e din Mangalia și e cea mai frumoasă fetiță din țară

Theodora Pufulescu, de 12 ani, este elevă în clasa a VII-a, la Școala Generală nr. 3 din Mangalia și este cea mai frumoasă fetiță din România. Ea a câștigat premiul cel mare la Little Miss World 2017, convingând juriul după probe precum proba costumului tradițional, a rochiei (cu tematică eco-florală), proba modellingului, cea de talent, cea de interviuri sau de carnaval. După concursul de la București, a reprezentat România la o competiție din Antalya, la „Festival Model and Talent World” și a fost invitată să facă parte din juriul „Little Miss and Mister Galaxy România”. Cu rezultate foarte bune la învățătură, fetița din Mangalia își face timp și pentru pasiunea ei, modellingul.

Atât Mario Fabian, cât și Theodora fac parte din echipa ce va reprezenta România la competiția Little Miss&Mister United World, care va avea loc în perioada 24 – 30 septembrie în Grecia. Alături de ei vor fi prezente alte două fetițe, din București și Pitești. Cu toții au nevoie de sprijinul nostru. Concret, au nevoie să intrați pe pagina de Facebook a Little Miss World și să dați like la pozele lor.

Florentina BOZÎNTAN

https://www.facebook.com/LittleMissLittleMisterUnitedWorld/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copiii frumosi de la malul marii cresc. Pe cei mai destepti dintre ei ii veti gasi, mai apoi, pe malul oceanului.
0
0
daaaa alea de pe centura ce sunt urate?
0
0
Mario fabian ..Theodora... Henri coanda,carute,cai ,plastic,fier,modelling,tigari tigari,Miss,batai in strada,Congo,constanta satele tiganesti Unite
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108