REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constanţa, ŞTEARSĂ de pe lista fondurilor necesare proiectului SPITAL REGIONAL?

Constanţa, ŞTEARSĂ de pe lista fondurilor necesare proiectului SPITAL REGIONAL?

Replica API 7 februarie 2018 | 00:00 302

Dacă de la „centru” nu vin bani, CJC îl începe cu fonduri proprii

Dacă de la „centru” nu vin bani, CJC îl începe cu fonduri proprii

PSD Constanţa “nu mârâie, nu cârâie”, aşteptând să-i treacă lui Liviu Dragnea supărarea. Se pare că o decizie de schimbare a conducerii PSD Constanţa nu va exista, dar au existat zilele trecut “foieli” pe seama prefectului Ioan Albu. A trecut şi “spaima” asta, numai că – ce să vezi? – pesediştii constănţeni l-au trecut într-o listă de la partid pe prefect, uitând că acesta este înalt funcţionar public, iar teoretic el nu poate gestiona nici un departament al organizaţiei judeţene.

Eroarea urmează să fie „corectată”, dar mai rămân o serie de alte probleme: dacă judeţul Constanţa nu mai are miniştri în Guvern, oare mai primeşte judeţul fonduri pentru proiecte importante, ca de exemplu spitalul regional? Nu se ştie, iar chestionat pe acest subiect, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu a declarat că spitalul regional se va face. „Am fost la ministerul de Finanţe, am discutat şi despre acest proiect. Sperăm să ni se aloce fonduri. Dacă nu, îl începem cu bani de la Consiliul Judeţean”, a declarat Ţuţuianu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce informatorul Securitatii Stroe Felix a numit un prefect liberal, dupa ce a numit si sustinut alti penelisti la ACN, Ceronav, pe impostorul Cupsa, la Oil Terminal pe Ciuturica si multi alti asemenea pedelisti, penelisti sau uneperisti, precum Artagea la aeroportul MK, dupa ce a adus ratatii inchipuiti de la pimp la putere, precum Iorga Palaz, dupa ce pesedeul constantean a dat orasul si judetul pe mana machidonilor si dupa ce s-au infratit cu securistii pt puciul de la Bucuresti, la ce se asteptau? Oricum retardatul de Tutuianu nu pricepe nimic, dar poate il invata butoiasul tuciuriu.
2
1
La ce votanti sunt in Constanta e bine asa.
5
0
Se razbuna pe conducerea pad-ului local zdeanta si gunoiul de dragnea Fereasca Bunul Dumnezeu cand ne-om satura de tradatorii astia de neam si tara si vom pune mana pe bate...suntem cindusi de oligofreni,hoti,analfabeti si talhari la drumul mare fratilor...sa-i futttttt!!!
4
1
Bine zis . Biserici pentru Teodosie.
4
2
spitalul nu este atat de necesar, in viziunea lor ! doar baruri , biserici si mall-uri !!!
6
3
Cata bataie de joc,auzi,un juder atat de mare si cu un numar mare de locuitori sta la mana oltenasului infractor si a gastii lui din parlament care fac legi doar pt mafiotii lor.
14
2
Pai da Cta este pusa peste tot de vanzare nu de facut ceva bun in acest oras daca intrii prin spitalele constantene sa ai buzunarele asigurate pentru ciubucul medicului nesimtit si arogant sa ai zile ca altfel nu stii cum vei scapa de acolo ma refer la spitalul militar stiu ca si restul sant varza dna sa mearga sa ii ia si cu facutul spitalelor cred ca santem judetul cel mai furat de politicieni
13
0
Ce spitale ? Dati ucaz pentru capele, troite, manastirici si bisericici ca la Mamaia. Sa aiba sfintii parinti unde sa topleseze la anteriu, maicile sa binecuvanteze nud, IPS unde sa slujbeze cand descinde din palatu piscopit. Iar pe Cazinou, puneti dracu crucealoaie sa se stie ca e n vecinatatea IPS ului. Mai greu o sa fie cu descoperirea de izvoare tamaduitoare, ca icoane facatoare ... sunt
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108