REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănţeanca bolnavă de cancer, umilită la Craiova, va fi operată la Constanţa

Constănţeanca bolnavă de cancer, umilită la Craiova, va fi operată la Constanţa

Replica API 30 mai 2013 | 00:00 175

Constănţeanca bolnavă de cancer, care a fost umilită la Craiova, fiindu-i refuzat transportul cu o ambulanţă de la Craiova, la Constanţa, urmează, cel mai probabil, să fie operată la Constanţa. "Femeia este internată, şi, în urma investigaţiilor, probabil că va fi operată. Datorită invaziei cancerului de colon, că a mai fost operată acum un an şi jumătate, probabil că va fi supusă unei intervenţii. Pacienta nu s-a tratat la noi. A rămas internată încă de miercuri seară, pe Chirurgie", a declarat, pentru "Replica", dr. Cătălin Grasa, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reamintim faptul că o femeie în vârstă de 41 de ani a fost adusă duminică, cu ambulanţa, de la Constanţa la Spitalul de Urgenţă din Craiova, pentru a fi tratată de medicul Florinel Bădulescu, şef al Clinicii de Oncologie. Starea femeii s-a înrăutăţit, iar medicii au anunţat familia că nu se mai poate face nimic pentru a o salva. Familia pacientei a solicitat o salvare de la Serviciul de Ambulanţă Dolj pentru a o transporta pe femeie la Constanţa, în condiţiile în care aceasta avea nevoie de perfuzii, însă i s-a refuzat acest lucru, fiind invocată legea. Şeful Clinicii de Oncologie Craiova, Florinel Bădulescu, a găsit o ambulanţă de la o firmă privată, care, contra sumei de 1.500 de lei, a asigurat transportul femeii acasă. Medicul spune însă că este inuman ca o lege să interzică ambulanţelor de stat să transporte bolnavii de cancer în fază terminală de la spital acasă.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/constanteanca-umilita-in-ultimul-hal-raed-arafat-a-demis-o-pe-directoarea-medicala-a-serviciului-de-ambulanta-dolj-118631/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108