REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Constănțencele vor să fie cochete și îl roagă pe primar să le permită să poarte tocuri!

Constănțencele vor să fie cochete și îl roagă pe primar să le permită să poarte tocuri!

Replica API 18 august 2022 | 00:00 1671

Orașul Constanța a intrat în... reparații. Situația este foarte cunoscută, mulți locuitori fiind deranjați că municipiul este un imens șantier. Alți oameni, însă, înțeleg situația și spun că așteaptă finalizarea lucrărilor. Dar, iată, că există și a treia categorie, reprezentată de cele ce doresc să fie... elegante. Astfel, o femeie i-a cerut primarului Vergil Chițac să i se ofere posibilitatea să poarte tocuri.

Vergil Chițac

O constănțeancă i-a adus la cunoștință primarului Constanței, Vergil Chițac, faptul că ar trebui reabilitate și trotuarele din cartiere, inclusiv din zona Baba Novac. Însă, iată la ce mod a expus problema: ”Când se vor repara și trotuarele de pe Baba Novac ca să putem merge pe tocuri?”, a spus Irina.

”Vă asigur că situația se cunoaște. Vă promit caă se rezolvă anul viitor”, a răspuns Vergil Chițac.

”Mulțumesc frumos! Pantofii mei așteaptă cu nerăbdare sa fie purtați mai des”, a spus femeia.

”Facem tot ce putem ca să puteți fi elegantă oricând doriți”, a mai spus primarul Constanței, Vergil Chițac.

Totodată, constănțenii l-au întrebat pe primar când se reabilitează și anumite străzi din zona Campus, edilul venind cu precizări: ”Trotuarele și carosabilul în zona Campus sunt programate pentru anul acesta. Asta încercăm să facem, să prioritizăm zonele cele mai defavorizate”.

Întrebările și nemulțumirile sunt multe, constănțenii dorind ca lucrările din oraș să fie finalizate mai repede.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altadata, asta cu trotuaru era treaba de femei. Acum si astea s-au ascuns.
0
0
Aratati-i trotuarele si strazile trogloditului de politist local Olteanu Valeriu care ne-a terorizat cu amenzile pentru niste nimicuri. Gunoiul din poarta Primariei nu il vede ?... Nenorocit om .**. Ii uram sa aiba parte si el de amenzi toata viata lui .**.
1
0
Domnu Primar, si eu mi-am luat papuci cu puf si vreau sa ma dau pe Petru Vulcan la vale, din piata Chiliei pana la parc , da e plin de gorpi si praf... La noi cand vine trotuarul, ca nu vreau sa mai merg pe mijlocul drumului?
1
0
Nu neaparat doamele cu tocuri si persoanele in varsta cu mobilitate redusa isi rup gatul prin gropile care par a fi trotuare. Unii tin la elaganta,altii la sanatate.
0
0
Asta nu e oras. Este un satuc din care abia astept sa vand tot si sa plec. Ca e jale. Plin de prostovani, cocalari, obraznici, nesimtiti, t****i pe ajutor social la fel de obraznici. Spirit civic zero.
0
0
Gropile sunt facute de m****a tonaj depasit
1
0
Nu cred ca poate fi numit oras, cocina asta...Numai sparturi peste tot, pare ca administratia isi bate joc in continuare de cetatenii Constantei si nimeni nu zice nimic...
1
0
Si nu mai zicem de zonele inca strazile sunt inca pline de pamant sau pietre si nu de asfalt.
0
0
pai voi sunteti cu capul. nimeni ni poate folosi trotuarele, nici cei cu copiii in carucioare, nici cei cu deficente locomotorii. nimeni.
0
0
nu e nevoie de asfaltarea trotuarelor ptr ca feliciu nu poarta tocuri...el este stalpul familiei si al primariei...
1
0
O administratie mediocra, dar care va transforma fata orasului. Chiar daca carcaotasii vor spune ca anumite proiecte au venit din timpul ultimei lumini rosii, care n-a avut curajul sa inceapa aceste proiecte stiind ca vor fi apostrofati de voi, cetatenii acestei urbe, lucru' pe care il faceti cu cei de acum, care tin fraiele acestui oras. Iar doamnele au dreptul la eleganta, evident.
0
0
dar cu branza cum stati???vopsite la bot, parfumate,de te ia damblaua,dar de branzica ati uitat...mai verificati branza..
0
0
Iti rupi bocancii in gropile lui chitac. Este de departe cea mai p*****a administratie pe care a avut o orasul asta.
1
0
Ia uite ce chestia dracului. MERGETI IN PICIOARELE GOALE.
0
0
groparul constantei - auzi un mare santier ... e o mizerie de oras nici nu poate fi numit oras a devenit o tarla
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272