REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănţenii, ‘arşi’ de poliţiştii locali! Iată ce au surprins oamenii legii!

Constănţenii, ‘arşi’ de poliţiştii locali! Iată ce au surprins oamenii legii!

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:16 265

Ziua de 13 a adus ghinion unora dintre constănţeni. Spunem asta pentru că în urma controalelor efectuate de către poliţiştii locali constănţeni, mai multe persoane au fost prinse pe picior greşit. Mai exact, joi, 13 septembrie, oamenii legii au acționat pentru descurajarea și prevenirea faptelor antisociale de pe raza competență și în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la: menținerea curățeniei, tulburarea ordinii și liniștii publice, asigurarea circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, modului în care se intervine în domeniul public, etc.

În urma verificărilor efectuate în teren de către polițiștii locali au fost aplicate 179 amenzi contravenționale în valoare totală de 202.810 lei.

Au fost încheiate 7 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției şi s-au aplicat 59 sancțiuni contravenționale și 133 puncte de penalizare pentru opriri/staționări neregulamentare.

De asemenea, tot joi, 56 de călători RATC au fost prinşi şi sancțiuni contravențional pentru că nu dețineau titlu de călătorie valabil.

În decurs de o zi au mai fost constatate 40 fapte antisociale legate de nerespectarea regulilor privind menținerea curățeniei, staționarea vehiculului pe spațiul verde sau cu această destinație ori depozitarea unor obiecte pe domeniul public în scopul „ rezervării” unui loc de parcare.

S-au încheiat 5 procese verbale de constatare și sancționare a contravenției și o măsură complementară de suspendare sau anulare, după caz, a avizului sau a autorizației de exercitare a unei activități întreprinse de către un operator economic.

Printre acestea, poliţiştii locali au mai aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 161.000 lei pentru executarea de lucrări fără a deține autorizație de construire sau pentru nerespectarea acesteia. În aceste cazuri au fost dispuse și măsuri complementare de oprire a lucrărilor nelegal executate, obținerea autorizației de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar desființarea lucrărilor executate nelegal și aducerea terenului la starea inițială.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muistele de la replica fac muie la domiciliu
1
0
Din pacate mafia din justitie apara alesi. Nu avem locuri de munca pentru cei care incalca legea. Asa ca e mai bine sa scriem amenzi ca sa depasim planul.
0
0
@ legal.....cum ar fi , sa cante manele in Piata Centrala din Sibiu sau in Piata Sfatului din Brasov ? Greu de crezut , dar presupun , ca ar veni cu obuzierele sa-i calmeze pe manelisti....
2
0
trebue marite amenzile.
1
3
In parcul arheologic canta manele aseara langa primarie
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108