REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănţenii au reînceput să-şi marcheze LOCURILE de PARCARE cu BIDOANE din plastic

Constănţenii au reînceput să-şi marcheze LOCURILE de PARCARE cu BIDOANE din plastic

Replica API 10 noiembrie 2020 | 00:00 2811

Constănţenii acţionează ghidaţi de... legea junglei, atunci când vine vorba de locurile de parcare şi dovedesc, cu fiecare zi ce trece, că sunt tot mai inventivi. Pentru a-şi asigura locul de parcare, unii dintre conducătorii auto au apelat la bidoane din plastic, umplute cu apă. Aşa s-au gândit ei să-şi marcheze teritoriul şi să-i determine pe ceilalţi şoferi să „fugă” dacă observă că locul de parcare este liber.

Problema locurilor de parcare pare să nu aibă leac. Se pare că există tot mai multe conflicte, mai mult sau mai puţin aprinse în rândul şoferilor, pentru un loc de parcare în municipiul Constanţa. Dar tot ei au găsit şi “soluţia”. Imaginile surprinse prin cartierele din oraşul de la malul Mării Negre par rupte din filmele de comedie. Constănţenii vor să se asigure că locul de parcare le stă la dispoziţie la orice oră din zi, aşa că proptesc, în locul autoturismelor, bidoanele de plastic.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am sunat la Politia Locala degeaba dupa ce un astfel de taran m-a blocat undeva pe Aleea Lupeni din zona Republica. Nu a raspuns nimeni si am lasat masina acolo pana a doua zi. Acum doar ma gandesc cat sa-l mai las pana sa-i aranjez masina VW Passat CT16BTS de-o sa tina minte toata viata.
1
0
Puteti sa va puneti vata si in nas daca "cealalta etnie" umbla fara masca sau mosii si babele umbla cu masca sub nas. Si nu va faceti sperante! "Cealalta etnie" are sistemul imunitar foarte puternic, n-o sa crape niciunul. Astia mananca de mici din gunoi. Doamnajuta ! Sunt curios cum gestiona PSD situatia asta cu pandemia...probabil dublau ajutoarele sociale
0
0
Jumatate din locurile de parcare sunt ocupate abuziv.....vezi EXIMIA, REIFFEISEN BANK, INTEGRA, MRINI, Notari publici....pun o tablita cu un contract...si ocupa 10 locuri...PSDul a luat pielea de pe noi.Sa ne dea PNLul pielea inapoi...
2
0
in mangalia,zona lidlcuriinterlooii si tiganimeA si.au marcat locuri de parcare cu voosea alba,dindu.le spaga la aia care marcau parcarile ptr primarie.De plata la primarie,zero lei,dar mocangiii si.au rezervat cica locuri moca.
3
0
Pai daca polita locala doarme prin masini. Langa scoala 38 taranusii au facut picturi rupestre pe jos
5
1
Toti taranii mutati la oras.
7
1
Lucrurile degenereaza pentru ca autoritatile, adica primaria prin politia locala nu-si face treaba. Daca ar interveni prompt cu amenzi atunci cind locurile de parcare sunt ocupate abuziv de clasa aceasta sociala de nesimtiti aceasta ar disparea, si ar diparea si problema .Deci ,Primaria ! Aloo, se aude pe acolo?
11
1
Si ce. Bidonasul ala poate fi dat la o parte de oricine. In special de nesimtiti care se duc sa-si piarda timpul. Si cand pleaca nu-l mai pun la loc. si nici nu-si lasa la vedere numarul de telefon. Bidonasele alea sunt pentru nesimtiti. Putini dar rai.
4
3
Daca putorile alea de la confort urban nu sunt in stare sa le marcheze cum trebuie.. Stai cate un an, 2 sa tragi de ei..
9
0
Apa gratis.
5
0
Am si eu un loc de parcare rezervat dar pe acel loc primaria nu a venit sa-l picheteze ca loc de parcare rezervat si stau si ma cert cu unul cu altul si sa ajuns ca multi care au rezervare sa-si scrie nr.de masina!In momentul in care ai primit rezervarea locului de parcare ar trebui sa marcheze acel loc ca rezervat cu ceva!!!
16
1
Bai tampitule nu crezi ca e cam ieftin locul tau de parcare ? 200 RON ? Poate e inchiriat coaie. De ce iti scrii numarul de inmatriculare al masinii si nu iti scrii numele ? Ca este al tau nu al masinii ! AAAaaa esti las. SCrie coaie numele sa stim si noi ce bou se considera stapan.
10
16
Care e problema? Daca eu dau 200 de roni pe an, si ma trezesc cu locul ocupat de alti nesimtiti, ce sa fac??? Sa sun non stop la politia locala???
17
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108