REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Constănțenii pot lăsa mesaje de condoleanțe pentru Regele Mihai I

Constănțenii pot lăsa mesaje de condoleanțe pentru Regele Mihai I

Replica API 8 decembrie 2017 | 21:58 519

Constănțenii care doresc să aducă un ultim gând in memoriam Regele Mihai I, care a decedat pe 5 decembrie, o pot face la sediul PNȚCD din Constanța. Primele persoane au și venit și completate filele din cartea de condoleanțe, care urmează a fi dusă la Casa Regală. Joi, 7 decembrie a.c., simpatizanții Regelui Mihai s-au prezentat la sediul partidului și au uitat de culoarea politică. Un membru PNL a venit primul și a completat un mesaj, specificând că „nu contează din ce partid ești, avem o obligație morală să păstrăm memoria vie a Regelui Mihai”.

Liderul țărănist, Adrian Țapliuc, a precizat că datoria morală trebuia respectată, fiind o promisiune pentru George Coposu de a lupta pentru Regele Mihai, iar această datorie a încetat odată cu moartea sa. Aceștia vor analiza și vor anunța ulterior ce poziție vor lua față de Casa Regală.

„Figura lui istorică, prestația lui de 70-80 de ani în politică este extrem de importantă și nemuritoare. El va rămâne un personaj nemuritor în istoria românilor. Era un om echilibrat, deosebit de inteligent și o persoană care inspira multă încredere. L-am cunoscut la Techirghiol, în anii 90. Mi-l aduc aminte ca un cu mare prestanță, care vrea să ajute România, care vrea să impună democrația în România și un anti-comunist convins”, a precizat precizat Gheorghe Caruțiu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt dna: cand Michael I a abdicat, a semnat ca renunta la tron atat pt el cat si pentru urmasii sai.
0
0
pe duda cand il ingroapa
0
0
sunt monarhist dar nu pot sa o numesc regina pe margareta duda casatorita cu un securist.Regele meu e ASR Nicolae
0
2
Coposu....,maniu,....astia erau cu batman,batman! Ptr ,,batman balbaitu,, au facut ei si parnaie.Dar cam slabut anti-comunismu' la majestatea sa! Daca era convins facea si el parnaie alaturi de maniu,coposu si altii ca ei.Nuuuuu! Majestattea sa,si-a luat izmenutele si s-a carat in elvetia de unde balea ca margareta,acum regina,sic! dupa averile romanesti.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468