REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Construcţiile fără autorizaţii şi debranşările ilegale de la RADET, amendate de Poliţia Locală

Construcţiile fără autorizaţii şi debranşările ilegale de la RADET, amendate de Poliţia Locală

Replica API 8 februarie 2018 | 00:34 587

În perioada 5 – 6 februarie a.c., polițiștii locali constănțeni au acționat pe raza municipiului, în scopul verificării prevederilor legale privind respectarea avizului program de funcționare emis de autoritatea publică locală, respectarea legalității executărilor de construcții, precum și pentru deconectarea de la instalația de încălzire centralizată .

În urma verificărilor, au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.300 lei. De asemenea, pentru cinci agenți economici s-a dispus sancțiunea complementară de obținere a actului administrativ aviz program de funcționare în termen de 30 de zile.

În ceea ce privește respectarea prevederilor Legii nr.50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construire pentru un număr de trei contravenienți, polițiștii locali au dispus măsurile complementare de: oprire a lucrărilor de la comunicarea procesului verbal, obținerea autorizației de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar desființarea lucrărilor executate nelegal. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, dispunându-se ca măsura complementară de împrejmuire cu panouri aliniate și montare plasă de protecție.

O firmă a fost sancționată contravențional cu suma de 1500 lei și dispusă măsura complementară de eliberare a domeniului public ocupat de materiale de construcții în termenul de 24 ore de la comunicare.

De asemenea, opt persoane au fost sancționate contravențional pentru deconectarea de la instalația de încălzire centralizată a consumatorului fără a deține aviz favorabil eliberat de instituția abilitată.

„Aducem la cunoștință că astfel de activități se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Locala Navodari de ce nu se implica in Tabara , Depozit , Mamaia Sat ? Pai acolo au vile consilierii lui Matei puscariasu ...
2
0
Eu nu stiu ca o persoana fizica are contract cu radet!!! Asta mi-au si spus cand am fost la ei ca sa las cerere pt debransare!!!! Poate are cu asociatia, deci asociatia trebuie trasa la raspundere! Asta este abuz!
3
0
Tablagiul din poza e corupt, de nu i se arata moaca?
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108