REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONTESTAŢIA lui HALEP la EXECUTAREA silită se SOLUŢIONEAZĂ la SECRET

CONTESTAŢIA lui HALEP la EXECUTAREA silită se SOLUŢIONEAZĂ la SECRET

Replica API 11 iulie 2020 | 00:25 3703

Simona Halep, numărul 2 în clasamentul WTA, are probleme cu statul. Constănţeanca a contestat, la Judecătoria Constanţa, un titlu executoriu emise de ANAF, pe 19 februarie, pârât în dosar fiind Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa. Simona Halep a avut joi, 9 iulie, la Judecătoria Constanța, termen în dosar. Sportiva dorește să țină totul la secret, așa că a solicitat Judecătoriei Constanța ca nimeni să nu aibă acces la dosar, și nici la ședințele de judecată. Mai ales presa.

Dosarul de executare silită a fost deschis pe numele Simonei Halep pe 30 ianuarie a.c.. Cel mai probabil, ANAF îi impută jucătoarei un debit reprezentând impozit pe bunurile imobile. Simona Halep a adunat din tenis peste 30 milioane de dolari, bani pe care i-a investit în imobiliare, dar şi în alte domenii.

Familia Simonei Halep, probleme în afaceri!

Pare că și fratele, dar și tatăl, au probleme financiare. SC New Concept Imob SRL, deținută de fratele Simonei, Nicolae Halep, a avut datorii, în 2019, de 15 206 339 lei, iar SC Resort SRL, a avut datorii de 1 367 931 lei.

Cubit SRL 7 342 802 lei. Societatea are sediul pe Mircea cel Bătrân, acolo unde a funcționat, în trecut, restaurantul SH. Tatăl Simonei vrea să ridice în acest loc un hotel.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lui halep!!!
2
0
...ca sistemul din Romania e unul securist,adica opac,smecherit si criminal?!...Dupa caz...
1
1
Tiriac e makidon nu roman. intrebati makidonii ce inseamna tziri in dialectul lor
4
6
acu presa nu mai are voie ,linsati o mediatic , ca asa i trebuie de capatana de oaie ce e
6
2
Asta este ca si cum ai spune ca si in Germania este coruptie nu doar in Romania si ai dreptare dar intrebarea este cat de mare este coruptia intr-o tara si cat in alta,asa este si cu machidoni in comparatie cu romani. Deci daca vrei sa ii compari pe machidoni in materie de hotii si inselaciuni comparai cu tigani pentru ca cu aia se potrivesc nu cu romani.
13
2
o linge jos pe Simona.
1
3
O subspecie pentru care contestatia este un adevarat mos de viata. Ciobani care se pisa pe lege din orice unghi posibil.
15
3
singurii machedoni buni sunt cei morti
11
7
De succes in afaceri!Ai mananca banii celei care a muncit ptr ei.
7
1
Halepii au cu ce sa plateasca darile si datoriile dar zgarcenia si traditia cipana nu-i lasa.
25
3
Este cunoscut faptul ca papu Halep si fisu isi bat joc de banii castigati cu atata truda de Simona. Acum, celor doi, li se adauga si hodorogul ala de afaceristul plm, care cica o iubeste pe fata, nu contul ei. Peste tot, expiratul ala a aranjat cu reporterii sa il pomeneasca drept milioanar si afacerist de succes.Prosteala pe fwta, fals! Simono fata, esti frumoasa, esti desteapta si faimoasa, chiar asa, s-au terminat baietii adevarati? Si i-ati un consultant profesionist in afaceri, cere-i lui Tiriac un expert sa te scape de capuse . Auzi, hotel in locul SH, o locatie " varza"
30
2
Makidonii sunt mai rau k orice natie de zgarciti!Ei stiu numai adunarea , sa dea le cade mana.
24
4
De fapt, in trecut, era acolo Domino. Un restaurant dragut, cu aer placut. Am fost acolo, m-am simtit bine. L-a preluat domnisoara Simona, l-a redenumit SH si acum este praf si pulbere... SH provine de la Simona Halep? Unii ziceau ca de la Second Hand.
32
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108