REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Corina Martin

Corina Martin

Replica API 6 mai 2020 | 09:28 2110

Când spui turism, spui Corina Martin. Doamna litoralului românesc, omniprezentă la toate acţiunile ce vizează acest sector. Elegantă, coafată şi aranjată de se învârtea după soare, Corina Martin a făcut act de prezent şi marţi, la întâlnirea prefectului cu operatorii din turism.

Nu am putut să nu remarcăm masca sa de protecţie...marca Madame Margot, local despre care ştim că este unul dintre cele mai frecventate din Constanţa. Oare, primeşte o cotă parte din publicitate?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zeita nefututis tot cauta sa fie bagata in seama , dar saraca muiere uita sa se mai uite si in buletin si la copiii de acasa din cateva casnicii... multi bani de la buget a bagat mascariciul sa o urce pe car alegoric si sa fie impopotzonata aceasta tupeista...!
8
0
madame margot rapoarteaza toate veniturile in mod real si cinstit?
6
0
Ma tie nu-ti e rusine sa te maimutaresti la varsta asta ?
8
0
Nu m-am lamurit balena , foca asta ce naiba vrea? Zau ca e mai rau decat orice virus. Chiar nu avem antidot pentru rapandula asta? E adevarat ca vrea sa candideze si la primarie? Asa vorbeste gura targului
7
0
Pitipoanca batrana.
8
0
O cersetoare si o profitoare
13
0
Corina are ordin clar, cand nu mai este presedinte intr-o asociatie, sa infiinteze alta asocoiatie si sa fie presedinte.
12
0
Corina Martin,dovada ca epoca Mazare inca nu s-a terminat.Corina Martin,o amintire trista.Daca hoterlierii defileaza tot cu aceasta femeie caraghioasa,inseamna ca Mazare este influent in zona.
13
0
Chiar si cand cineva cu functie mare este vinovat de unele chestii,nu inseamna ca toti ceilalti sunt mai buni. Cand hahalerele vor sa-si ascunda incompetenta,dau cu cacat in ventilator acuzand pe altii pentru propriile lor lacune. Ia faceti exceptie de Corina Martin si vedeti daca gasiti cati degetele de la o mana sa fie cu adevarat indreptatiti sa critice. Pe bune,vrem exemple pozitive,aveti? Cati au curajul sa arate ce au muncit cinstit si cu buna credinta?
3
1
are foamea in glanda pitipoanca......
14
0
A inceput asaltul hotelierul la bugetul statului. Nu vreti turisti pe litoral, ne veti da despagubiri. Nu degeaba am platit !!! - miliarde impozi la stat - !!!.
5
8
corinutza sa-i trimita fostului, infractorului titisor chiftele cu prastia la parnaie la americani.
11
0
penala asta e doamna,de cnd,si de ce nu stienimeni? ba corina,cind te duci in bg,priveste pomii si gradinile si apoi compara.lemcu mizeriile betonate machidonesti de statiuni si orase de la noi,cta,mangalia,ef nord,costinesti sa traiesti.Habar n.ai de nimic,proasta crestere si incultura se vad fa de la o posta,cao maimuta cu tichie margaritar!
14
0
Penibila. Obosita si inutila...
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108