REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Corina Martin: Costinești și Venus detronează Mamaia la capitolul tarife. Video

Corina Martin: Costinești și Venus detronează Mamaia la capitolul tarife. Video

V.C., A.F. 25 aprilie 2023 | 00:00 5238

Filiala Litoral - Delta Dunării a Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) a organizat luni, 24 aprilie a.c., la ora 11.00, pe Plaja & Restaurant Hotel Citadel Boutique din Eforie Nord o conferință de presă în care se pun în discuție lista evenimentelor cu care se va deschide sezonul estival 2023, estimări legate de numărul de turiști așteptați, noutăți și informații, așteptări și probleme, propuneri și proiecte în lucru.

Corina Martin: Costinesti si Venus detroneaza Mamaia la capitolul tarife. Video

Asociația reprezintă 5 dintre destinațiile preferate vara de turiștii care aleg litoralul romanesc sau Delta Dunării la conferință fiind prezenți Corina Martin, secretarul general FPIOR, Lucian Todose - președintele de onoare Asociația Patronală RESTO Constanța, George Lică, președintele Asociației Patronale Eforia Turistică, Alexandru Bălan, președintele Asociației Patronale Costinești Daniel Ilușca, președintele Asociației Patronale Tulcea - Delta Dunării, Lucian Marcu, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Plaje Mamaia Nord.

La conferință mai sunt prezenți Ionuț Anghel, Ionela Locman și Ilie Marinel, vicepreședintele Asociației patronale Costinești.

Corina Martin, secretarul General al FPIOR, a declarat că Eforie și Costinești sunt stațiunile vedetă de anul trecut.

Corina Martin: Costinesti si Venus detroneaza Mamaia la capitolul tarife. VideoCorina Martin

„Eforie este o stațiune preferată de turiști, așteptările sunt mari pentru sezonul ce urmează. Rezervările au crezut cu 15% de anul trecut. Plaja s a extins și în Eforie Sud, tot Eforie Sud-ul are și pista de bicicletă și faleza modernizată. Tarifele au crescut cu 10-15%.

În jurul datei 1 mai am informații ca majoritatea locațiilor se vor deschide în această vacanță, tarifele pot ajunge la 500-600 lei la regim de 4-5 stele cu mic dejun inclus.

Atracțiile din Eforie sunt restaurantele pescărești preferate de turiști, avem un centru de scufundări. Eforie continuă pe proiectul «Eforie Colorat». Încercăm să oferim și altceva turiștilor în afară de manele“, a precizat George Lică, președintele Asociatiei Patronale Eforia Turistică.

Corina Martin: Costinesti si Venus detroneaza Mamaia la capitolul tarife. Video

Ionuț Anghel: „La divertisment ar trebui să mai lucrăm“

„Unul dintre subiectele arzătoare este situația lucrărilor din oraș. În Eforie 70% din turiști revin. La divertisment ar trebui să mai lucrăm. Cred ca va fi un sezon foarte bun. La prețuri, cine oferă are de ce să scumpească. Sunt convins ca Eforie va rămâne în topul stațiunilor.“ a declarat Ionuț Anghel.

Ilie Marinel: „Costineștiul este cunoscut ca o stațiune ieftină unde poți să stai pe bani putini“

„În perioada 27 aprilie - 1 mai va avea loc unul dintre cele mai mari festivaluri din țară. Ediția de anul trecut a dat curaj organizatorilor sa revină și anul acesta. La eveniment vor fi prezenți în jur de 150 de mii de oameni, Costineștiul fiind cunoscut ca o stațiune ieftină unde poți să stai pe bani putini. Însă Costineștiul are și el nevoile lui. Zilele acestea se asfaltează pe ultima sută de metri.“ a precizat Ilie Marinel, vicepreședintele Asociației patronale Costinești.

Corina Martin: Costinesti si Venus detroneaza Mamaia la capitolul tarife. Video

Corina Marin: „Nu știu dacă Mamaia mai este regina litoralului românesc

„Vama Veche are foarte multe rezervări, așteptările sunt de aproximativ 15 mii de turiști. La Mamaia sunt așteptați peste 30 de mii de turiști“, a declarat Corina Marin, secretarul general FPIOR.

„În topul stațiunilor preferate de turiști pentru minivacanța de 1 Mai, se află Costinești când este vorba de tarife, pe locul 2 fiind stațiunea Venus, Mamaia situându-se pe locul 3.

Deși Mamaia este stațiunea care a înregistrat cea mai mare pierdere și din punct de vedere al imaginii, plaja este cea mai mare problema și anul acesta. Nu știu dacă stațiunea mai este regina litoralului românesc. Oficial, sezonul se deschide mai devreme anul acesta. Anul acesta vor fi, pe litoral, în jur de 75-80 de mii de turiști. Federația dorește susținerea ministerului, dar condus de specialiști“, a completat Corina Martin.

Video:

Video:

 

Peste 75.000 turiști așteptați pe Litoralul românesc în weekendul de deschidere de Sezon pe Litoralul Românesc !
Corina MARTIN, Patronat RESTO Constanța și Secretar General Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România :
“ Așteptăm peste 75.000 de turiști pe Litoral în weekendul de 1 Mai, datorită evenimentelor ce se organizează mai ales în Costinești și Mamaia.

Pe primul loc ca număr de turiști prezenți la un eveniment se va plasa “BEACH, PLEASE”, Festivalul ce va atrage în Costinești peste 50.000 participanți, potrivit organizatorilor. Un întreg Comandament de organizare și siguranță este deja pregătit, iar operatorii de cazare și masă au întreaga capacitate de cazare ocupată, la cele mai mari tarife de cazare de pe Litoral, raportat la categoria 3*.
MAMAIA va atrage, conform estimărilor noastre, peste 30.000 turiști, având în vedere că sunt anunțate multe Festivaluri și evenimente diverse – pe plaje si in Cluburi.  

Ediția cu nr. 30 SUNWAVES continuă să atragă un număr foarte mare de vizitatori străini si români – sunt vândute peste 10.000 de bilete către turiștii ce vin din Europa de Vest, pe primele locuri fiind Marea Britanie, Germania si Italia, dar si turiștii romani, desigur.

GRILL FEST, cea mai nouă experiență de barbeque și muzică din România dar și FESTIVAL du BONHEUR  oferă o rețetă de mare succes – gastronomie savuroasă, spectacole culinare și muzică, cu artiști de renume, anunțați deja, pe plajele din Constanța și Mamaia.

VAMA VECHE  se va plasa pe locul al treilea în topul destinațiilor, cu o medie de 7000 -8000 de turiști.

Marinel ILIE, Vicepreședinte Asociația Patronală Costinești:
Surpriza anului trecut în weekendul de 1 Mai, revine într-un format grandios în acest an. Suntem pregătiți și am anunțat un lineup al celor mai celebri și fresh artiști internaționali, care abia așteaptă să urce pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est. Toți sunt la prima venire în România, așa că plănuim să le arătăm de ce Beach, Please! este un adevărat fenomen!

George LICA, Presedinte Patronatul EFORIA TURISTICA:
Peste 3000 de turisti sunt asșteptati in Eforii, pentru acest weekend, unde, deși nu avem mari evenimente, oferim tarifele cele mai scazute, servicii corecte, plaje care nu sunt inca extinse pe toate suprafețele, liniste si confort ,mai ales pentru familiile cu copii si oferte pentru bugete de vacanță diferite.

Tarifele de cazare pentru weekendul de 1 Mai, pe un pachet de 2 nopti, la o locație medie, de categoria 3*, pornesc de la :
350 Ron/persoana in Costinesti, pana la 520 Ron/pers in hoteluri de 4*
180 Ron/persoana in Venus, pana la 900 Ron la Hoteluri de 4* All Inclusive
175 Ron/persoana in Mamaia, pana la 2400 Ron in Hoteluri de 5*
150 Ron/persoana in Eforie, pana la 1300 Ron in Hoteluri de 4*, cu demipensiune
Pentru prima oară, tarifele medii sunt cele mai mari în Costinești, urmate de cele din Venus și abia pe locul al treilea urmează Mamaia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tanti cu coafura in forma de capitza de fan: Mamaia nu mai are plaja, ci un teren plin de scoici si praf, iar la mare, daca poti merge prin soare 500 m, iti trebuie vapor, ca e adanca de la mal! Altceva, nu mai conteaza!
2
1
ce se tot bagă in seamă p******a asta, numai când te uiți la ea nu-ți mai vine să vii pe litoral. Din ce trăiește odioasa asta, ce profit are la firma ei?
1
1
Corina, mai pe înțelesul tuturor, suge- o ca înainte nu te lăsa
2
1
Men,dar din câteva înțeleg, începe să i spargă la nas pe bugetari ,încet dar sigur.Si de dispar avantajele,voucherele și celelalte cadouri ale astora,plătite de stat din banii alorlalti,s au dus turiștii voștri. Căci ăștia erau clienții.Iar nebunia de bilete cumpărate de occidentali,tot romani sunt,plecați la și cu treabă p acolo.Ca n oi fi dereglat sa vi n vacanță p aici,occidental neaoș fiind.Turism de rahat.Si scump.
2
1
Iar ai aparut, fa pitiiicaa nenorocira! Nu vezi, fa ca nici liftul nu pleaca cu tine? Nu vezi fa, cat esti de urata! Shomaltoaca!
5
1
Puteti promova oricat litoralul romanesc ptr ca tot o hazna va ramane. Jeg, foarte mult jeg si la propriu si la figurat, hotie, infatuare, nesimtire, etc. Oriunde este mi ok decat pe litoralul nostru.
7
1
zeita fwtiris !!! Mwie la mwianos !!!
10
1
CINE DRAKU MAI VINE PE LITORAL LA 400 500 CAMERA SI 50 DE LEI 50 g DE HAMSIE.NUMAI COCALARII SI CONSUMATORII DE MANELE.CU 300 E STAI PATRU ZILE IN MALTA.GRECIA LA FEL ,IEFTINA.BULGARIA NU MAI VORBIM.DOAR COCALARII MAI VIN PE LITORAL.AIA CARE MANINCA PE PLAJA ROSII CU BRINZA DE LA MARKET. .
8
2
Azi la ședința cu maimuțe sa servit banane și tarte cu fructe Pe litoral vara e cald maimuțele la buzunar te fac Pe șezlong te-ai așezat o sută lei ți-a luat La parcare când te-ai pus inca o sută sa dus Maimute sânt peste tot una la alta își dă cot să-ți ia sute când stai la masa pentru mâncarea sleioasă Vara e frumos pe litoral maimuțele cu sute lei își fac evantai îți fură și zahărul din ceai Mai bine pleci vara din jungla Romania și servești veselia pe plajele din Grecia și Turcia
11
2
Care o mai bagă în ziare sau tv pe jalnica asta tapata și umflată, distrugătoare turismului ..MĂSA-I C URVĂ. ZIARE, TV, TOATĂ MASSMEDIA, MAMA VOASTRĂ E C URVĂ DACĂ O MAI BĂGAȚI IN PRESĂ
14
1
Aveti zeci de mii de rezervari Juma de Tomanie abia asteapta sa-i futeti voi cum vreti la vară Hai marș
13
1
Cucoana asta a distrus litoralul si se pare ca foarte putini vad .
18
1
Bai sunteți incredibili! Asta cu parul vâlvoi adică tapat excesiv tine ședințe ea ma ! Cine te recomanda cucoana ca ai fost in Gașca Mazăre? Aaaaa si nu candida tu la primarie ca mai bine l votez tot pe chitac decât pe tine Uaaaaaa
15
1
Nu stiu ce vad...antrepenorii insa noi, observatorii avizati va spunem ca toate statiunile sunt in stare de avarie si asa vor intampina si iarna ! Navodari - infectie pe toata faleza Mamaia- mizerabila Constanta - impracticabila Eforie Nord - impracticabila Eforie Sud -impracticabila/faleza in avarie pe fonduri UE ingropate Costinesti - fara plaja / innecata in mizerie sa ma opresc aici! Litoralul poate fi comparat cu o imensa caracatita flamanda care incearca haotic sa prinda in tentacule cate un turist mai comod care n-a plecat in BG/TR/GR.. si sa-i s**a maduva ! Locurile mai putin, oamenii (”patronii”) mai mult fac diferenta!
15
1
Toată viața ei a s**t: de la aeroport, de la primărie, de la diverse televiziuni care nu cunosc cât de diabolic și pervers este acest personaj pe nume Corina Martin. N o mai băgați în seamă oameni buni.
19
1
E praf b****a asta. Și atâția proști care o bagă în seamă. Asta se îneacă și în scuipat și voi o promovați. Nu o întreabă nimeni ce a realizat ? Ce profit au firmele ei? Toți proștii pun botul la rahaturi. Urâtă și chelboasă balena.
22
1
Corina e singura vesela. Restul se intreaba ce a fumat.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468