REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Coronavirus: Ministrul Sănătății anunță că toți bucureștenii vor fi TESTAȚI

Coronavirus: Ministrul Sănătății anunță că toți bucureștenii vor fi TESTAȚI

Replica API 25 martie 2020 | 20:53 1756

Victor Costache

​Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri, că toți bucureștenii ar putea fi testați pentru coronavirus, pe modelul folosit în Coreea de Sud. Testarea ar urma să se facă cu echipe mobile.

„​Astăzi (miercuri, 25 martie - n.red.) am pregătit un protocol cu domnul profesor Streinu-Cercel, care va fi validat şi dorim să implementăm un program inovativ, de tipul celor din Coreea de Sud şi să testam toţi cetăţenii din Bucureşti, cu echipe mobile de testare door to door (din uşă în uşă n.red.)”, a declarat Costache la Adevărul Live.

Până miercuri, la ora 13.00, la nivel național, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private.

„Săptamâna viitoare sper să avem şi foarte multe teste disponibile la nivel naţional. Sunt undeva în jur de 180.000, care trebuie să ajungă până cel tarziu, la sfârşitul acestei săptămâni. Necesarul pe care l-am indentificat în momentul de faţă este undeva până în minimum 2 milioane, maximum 5 milioane de teste. Acesta este primul necesar la nivel naţional”, a precizat Costache, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Handicapatilor!!!! Romania este doar Bucurestiul? Labarii dracu
0
0
Costache baiat de treaba esti psna la capat. Mai intai aduceti bola in Cta si apoi te apuci de treaba tot in gradina ta. Aia in care ai aruncat gunoiu nu te mai intereseaza ,se face selectie naturala aaa? Pai nu sunteti jegosii
0
0
Asa trebuie procedat in rtoate marile orase.
1
0
Testati mai intai personalul medical pe cei izolati la domiciliu,carantinati si romani veniti din strainatate pentru ca nu stie nimeni ce este in sate,comune si orasele dupa care testati si Bucuresteni dar nu asa la gramada.
0
0
auzi bai Costache, daca ai facut 14.466 de teste din care cate 4-5 pentru acelasi parlamentar infectat sau presupus a fi infectat , cati romani au fost testati in realitate? Iar daca numai populatia bucurestiului este importanta atunci sa nu mai faceti ma campanie prin tara, ca ne pisam pe voi !
3
0
Adicatelea voi, bucurestenii sunteti din pula de boieri si noi constantenii suntem carne de tun ? Futuvangura de nenorociti, poate ajungeti la mana noastra sa va carantinam, o sa dormiti la prici si o sa mancati plancton, bio, ecologic si traditional.
4
0
Electorale. Nu ne ati spus testul lui Iohanis. Cum este?
0
0
Pai abia au facut rost, cu chiu cu vai, de 200 000 de teste. Cu ce testeaza? Baga degetul in urina si gusta? Inca o minciuna a astora.
3
0
Prefectul de noi. O sa ia el atitudine ca destul a tacut! Ia sa vedeti, maine pune mana pe telefon si s-au dat dracu astia de la Bucuresti. Rupe asta tot, este bombardier. Vai p..a noastra!!!
7
0
Satra de la flora si cea de la techirghiol pe cand? Aia sunt impuiati la maxim. Dle ministru ROMANIA nu inseamna Bucuresti. Halal si jale!
12
0
Mda stire de kk t ,dowr ca sa invrajbeasca lumea , dar cine stie la mintea lor totul e posibil.Probabil de aceea ia adus pastia aici ,si au luat masuri de siguranta . In fine sa mi bag pula in voi si on natia voastra ,regulamentar vorbind . Altceva ce sa va zic sa va intre Covidu in nari si in dos. Dava dracu de borfasi de Buc
6
0
Hai sugi pula Costache, si tu si tot neamul tau si i-ai si pe Iohannis si Mandolina sa te ajute. Jigodie ordinara, mai bine ai dona banii aia de ii iei de la clinica privata gunoiule!
8
1
Da ce au bucurestenii 4 c...e?Deja ne gandim la operatii aritmetice de genul cu ce vitezape ora trebuie sa lucreze cadrele sanitare pentru a testa populatia capitalei de 2 milioane de locuitori, sau cat o fi, habar n-am ,in 24 de ore.Si apoi un oras inchis si izolat.Asta -i doar un scenariu SF, in realitate imposibil.Asa ca rezistati, indurati si destinul isi va spune cuvantul: cine are zile...
11
0
Pai daca Bucurestiul se infecteaza in masa, se termina cu Romania. Toti infectatii trebuiesc izolati. Cat mai repede. Cei veniti din strainatate nu poarta masca, nici manusi, tusesc, nu le pasa de cei din jur, demonstrand ca nu au fost educati nici de parinti, nici de profesori, nici de medici. Cum li s-a permis sa calatoreasca cu avionul fara MASCA? Au infectat probabil toti ceilalti calatori. Asa se intampla si cu autobuzele, microbuzele, trenurile.
11
0
Vrem si noi, pentru ca aici suntem cu surse de focar langa noi. Aici i ati adus pe toti... Nu in Bucuresti.
12
0
DE CE DOAR BUCURESTENII?????????
13
0
Declaratii politice si iresponsabile cat de prost sa fi sa declari caci testezi tot bucurestiul cand ei nu au voie sa iasa din case.
11
0
Daca testeaza cate 2000 cat e 2x maximul de testari pe zi in Romania dureaza 1000 de zile
10
0
Testeaza intai tot personalul sanitar din tara, boule!
17
0
Abia acum face ti ceva domnilor.Dar trebuie rapid altfel o sa fie urat.SI trebuie luate toate orasele mari nu numai Bucurestiul.Plus ca dupa testare si identificare va trebuii sa nu mai intre si sa iasa nimeni in si din orasele testate ,altfel testati degeaba.Doar intarziati pandemia.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108