REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Costin Gheorghe se căsătorește cu fiica afaceristului Dumitru Cușu!

Costin Gheorghe se căsătorește cu fiica afaceristului Dumitru Cușu!

Mirela PASCAL 14 mai 2023 | 00:00 10168

Fotbalistul Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, se iubește, de ceva timp, cu fiica afaceristul din Constanta, Dumitru Cușu. Fratele cântăreței Elena Gheorghe este hotărât să-și unească destinul cu frumoasa constănțeancă, declarând că se va căsători, curând, cu iubita lui.

Costin Gheorghe se casatoreste cu fiica afaceristului Dumitru Cusu!

Costin și Maria nu exclud să ajungă în fața altarului, însă, pentru moment, preferă să-și vadă de propriile vieți. “Ne simțim binecuvântați și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim. Relației noastre nu-i trebuie un act care să dovedească iubirea pe care ne-o purtăm. Poate, la un moment dat, vom face acel legământ, dar doar în fața lui Dumnezeu. Clar! Însă, acum, preferăm să ne bucurăm cât putem unul de celălalt. Niciunul dintre noi nu și-ar fi imaginat că iubirea poate fi atât de complexă și, totodată, simțim că trăim un vis din care nu am vrea să ne mai trezim”, a declarat Costin Gheorghe, pentru cancan.ro

Cine este Dumitru Cușu, tatăl iubitei lui Costin Gheorghe

Dumitru Cușu, tatăl iubitei lui Costin Gheorghe, este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța. Are o avere estimată la 30 de milioane de euro. Afaceristul deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia, dar și hotelul Belona din Eforie Nord.

În 2021, Hotelul Dacia Sud, deținut de Grano Pane SRL, companie controlată de milionarul Dumitru Cușu, a avut o cifră de afaceri de 5.266.120 lei și un profit de 359.007 lei. Compania raportează profit neîntrerupt în ultimii 20 de ani.

Costin Gheorghe se casatoreste cu fiica afaceristului Dumitru Cusu!

Anul trecut, alături de Daniel Pandele, patronul Doraly Mall, Dumitru Cușu a demarat construirea unui imobil de locuințe colective în regim de înălțime de P+4+5Etaje, în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei. Milionarul mai este acționat la Cupa Internațional SRL, firmă care are ca obiect de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare.

Dumitru Cușu este unul din săracii bogați ai Constanței, activând, de foarte mulți ani, în turism și agricultură. Cea mai cunoscută afacere a sa este restaurantul Vraja Mării, actual The View, situat la Poarta 1, clădire pe care Cușu a modernizat-o și supraetajat-o după cum au vrut mușchii lui. Dumitru Cusu mai este implicat și-n alte societăți care-i aduc destul profit, precum Agrostar Constanța SA, Cupa Internațional, alături de Daniel Pandele și Cara Company Group SRL. Împreună cu Daniel Pandele, patronul Doraly Mall, Dumitru Cușu construiește imobilul de locuințe colective în regim de înălțime de P+4+5 etaje, în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, în locul în care a avut sediul Save&Self, firma lui Oiță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Măi băiete, se vede din poze că ești depresiv rău. Dar rău! Nici acum nu-ți vine să crezi ce ți s-a întâmplat. E greu când trebuie să te apuci de o muncă serioasă. Până la divorț belfereai. Aveai impresia ca toți din jurul tău sunt sclavi. Uite că din cauza P R O S T I E I care zace în tine, ți s-a spus PA.... și PA a fost... PER SEMPRE!
5
0
Aloooooo, cine cu cine se marita/insoara? eu din declaratia lor inteleg ca nu le trebuie un act care sa i tina impreuna.....alooo, cititi printre dinti???????? poate, la un moment dat, doar in fata lui Dzeu...ce intelegeti voi , analfabetilor????? hahhahahah, ce lume imbecila, ce nefericiti care abia asteapta sa scrie repede ,repede, ceva "aicisilea" la articol...huoooo m*******i barfitori care stati amarati in casniciile voastre triste si tanjiti ba la pustoaicele de pe tomis ba ce sa crezi, chiar la femeile altora,ele deja maritate....huoooo uratilor
8
1
Eu citesc si ma minunez de mizeriile citite aici… Doamnee fereste mai baieti…. Femeie stilata, eleganta, educata… de cine vb voi ma??? De Maria Cusu???? Ei ii miroase???? Ea este galeata???? Ea umbla cu t****i??? Alooo,vb cumva de cea care si traieste frumos, decent si civilizat povestea de dragoste??? Vb cumva de cea care si creste ca la carte copiii??? Vb cumva de cea care in toti anii din urma nu a vazut o nimeni nici rupand barurile in doua nici afisandu se cu barbati asa cum aveti rusinea sa vb de mizerii precum t****i,precum piata precum…. Imi vine sa vars citind nemerniciile voastre, minciunile si inventiile catorva dintre voi.. unde a aparut fata asta cu acel Sedan??? Cat de simplu este sa dam cu noroi, cat de simplu este sa scriem cateva cuvinte dar fara dovezi??? Vulpea care nu ajunge la struguri, spune ca sunt…. Bleahhhhh
9
1
Nu inteleg la cine va referiti cand spuneti ca se balacaresc?? Vi se pare ca Maria s a balacarit cu cineva?? Nu o cunosc personal, insa din machedonime o stiu asa cum o “stiti” si voi astia care ii cunoasteti atat de bine viata… nu va este rusine sa dati cu noroi la fiecare articol aceleasi comentarii date probabil de aceleasi persoane frustrate, comentarii date cu copy/paste la fiecare articol legat de acest cuplu…voua nu vi se pare bizar ca o femeie de talia ei sa umble cu persoane din piata chiliei?? Toti cei care comentati v ati fi dorit sa aveti o femeie ca ea, frumoasa, independenta si inteligenta…rusine celor arunca cu noroi intr o persoana care de fapt nu v a facut nimic, va simtiti satisfacuti?? Va da stare de bine barfa asta mizerabila??? Cu siguranta dupa nuanta mesajelor, dupa gramatica folosita sunt aceleasi cateva exemplare care abia asteapta un articol despre ea ca sa si mai verse ura si neputina prin cateva randuri neputincioase.. Rusine!!!!!!
8
2
Costinel se marita, ca aia face, oricum in doi trei ani sfarseste precum catelusul carabas, o sa ia un mare sut in posterior, pe care il merita cu prisosinta.
4
5
O știe orașul pentru ca a s**t mult înainte sa se desparte de Carabas și după a rupt piața chiliei mama denaturata Maria
6
1
I se spune magarul donkey !
3
0
Dupa ce i-a spus Sedan ce perversiuni facea cu ea!
7
4
Stie cineva de ce sunt cotele blocate la donchi pufleni la funie? O fi facut ceva intre timp?
2
0
Bălăcăreala asta nu face bine nimănui. Nu mai mergea relația și aia e. Să te știe așa tot orașul e tare urât. Prea multă bălăcăreală. Din câte se înțelege și-au împărțit ce au avut de împărțit la divorț și aia a fost. Pentru ce atâta scandal?! În fine, cine știe ce-o fi fost în tot timpul relației între ei. Dar așa se întâmplă când iei decizia de căsătorie doar de dragul de a te căsători. Astea-s urmările. Această bălăcăreală denotă gradului de educație.
4
0
Este o coarda Maria , când o mu ia Nea Sedan ,copiii ei o cautau m****a a rupt pu l**i la țiganii noștri are pi zda cât o găleată. ●●
3
5
Dumnezeu sa va binecuvânteze! Gheorghe Costin este un băiat educat, cu mult bun simt și nu în ultimul rand provine dintr o familie bună, cu părinți minunati! Tot binele din lume Costin!
9
2
Mulifriciul ăsta de Costin Gheorghe mi-a stricat relația cu Răzvan Simion și după m-a lăsat de izbeliște pentru o băbuță mai mare ca el. O să pun toți penticostalii lui tata să-i dea acatiste până ajunge în stradă. Mulifriciul ăsta e vânător de femei cu bani. Nu durează mult și-l aruncă băbuța de la Constanța.
7
5
băgăm de seamă că mai nou la makis se poartă ca bărbații să fie mai mici în vârstă decât femeile. ce vremuri am apucat ca să vedem așa ceva
6
3
Detinea 10000 de oi care nu dadeau niciun gram de lapte ! Avea trecute si pe un influent om de afaceri in agricultura! ( papazica nicolae detine o importanta ferma cu hectare multe de teren arabil )
4
0
Face o mwuie Maria...ca la carte...i.i pute.pizdua rău
7
5
cele mai cordeles. se fwt cu veri, unchi, cumnați.
15
2
Ați dovedit indealungul timpului că ați atins toate articolele din codul penal. Tâlharii și furtișaguri. Comuniștii vă asemănau cu țziganii. Din acest motiv vă expulzau în zonele rurale. Cum depășeați limita exterioară a comunei, vă împușcau fără avertisment. Știau comuniștii ce știau ca dacă va scapă în zonele urbane, acele zone deveneau jungle în toată regula.
12
3
paria societății
6
1
V-a adus pe voi pe voi la oras si uite asa au aparut toti moldovenii ca tine.Romanii ne-am de comunisti,sclavii europei.
2
5
Ura voastra din postari impotriva "machidonilor"rezulta din frustarea voastra precum argatii fata de mosieri sau sclavii fata de patroni!
14
11
GHEORGHE MERGI SI NTREABA IN PIATA CHILIEI DE p******a ASTA LUI CUSU. DUPA ACEIA SUNT SIGUR CA NU O MAI EI. A FOST CIRPA TIGANILOR. DACA ASI FI AN LOCUL LUI TASU A SI PLATI CA REPLICA SA NU I MAI FACA RECLAMA p*****a.
9
5
Dar de ce naiba să iei numai fotbaliști cu mintea îngustă. Că în afară de a fi mingicari nu știu și altceva.
7
6
paria societății
8
2
paria societății
4
2
Ăștia din Ovidiu iau scuipat semințe în pi zda la nesatula și acu ii mare diva;a uitat când io sugea lu nea Sadanica în mașină
8
5
Cota blocata la pariuri pentru funie !
6
1
Are buze de ciocanitoare.
11
6
nea gheorghe -dej NATIA asta a fost din TOTDEAUNA natia ta e p*****a ca nu a aflat de aceasta NATIE asa ca mars la cotet si pofta buna la mancat de CACAREZE de la aceasta NATIE
7
6
Sa-l anunte pe viitorul ginerica, ca mosul e de acord ca petarda sa sa se marite doar cu acord prenuptial. Sa nu-si ia grade fraerul.
19
4
Ai ieșit din foame!
19
2
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
18
4
Daca o machidoancă din adolescență este scăpată de sub control,ce poate sa o redreseze la maturitate?!?Nici măcar dacă face copii nu-și revine din obiceiurile adolescenței.Dacă asa e croită machidoanca, așa moare.Se poate da tot neamul peste cap ca machidoanca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machidoancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machidoancelor.Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel.Dintr-o dată toate sunt inteligente! Dintr-o data toate sunt deștepte! Dintr-o data toate se cred cel puțin savante! Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacu-rvie. Și cele măritate și cele nemăritate se duc la Capitală că acolo nu le vede nimeni cu cine și-o trag și cu cine o ard.Baragladine în adevăratul sens al cuvântului.Alea din eschibaba și tistimelu au spart norma mokancelor.
29
5
Până-n '89 nu se auzea de aceasta N A Ț I E infectă că există. Trăiau numai în sate şi comune ca și refugiații că-i împușcau comuniștii.
34
2
Familia Gheorghe a înlocuit familia Carabaș la categoria pomanagii.Câțiva ani de acum încolo vor roade multe oase.Ce să-i faci, cățeluși fomiști.
24
4
Caca tălin și Caca rabaș,doi violatori de purisance. Caca tălin e cățelul lui Caca rabaș pentru 2 cafele,un fresh și-o plăcintă la LOFT. Foame lungă și mațe fripte. Agramatul de Caca rabaș a pierdut găina de aur. Caca tălin plânge pe lângă el ca nu mai mănâncă cojile de la ouăle găinii de aur. Amândoi au speriat toate femeile din Constanța. Caca tălin și Caca rabaș sunt adepți ai zaharului pudră de necaz. Mucoasa nazală e friptă. Caca tălin și Caca rabaș.
22
2
Stiri cu si despre cimpanzei! Chiar ne era dor de bashitii astia! Nu exista saptamana fara cracanatii, urecheatii si nasosii astia!
21
3
Detine hotelul caraiman din neptun … hotelul va fi redenumit caraiman funie !
9
1
Cum naiba să violezi bărbați mai mici ca tine în dușul de acasă. Cum să pui bărbații pe care ii aduci acasă în duș ca să se aplece după săpun. Ce boală e asta? Nu s-a mai auzit de așa ceva la o femeie de 45 de ani. A luat-o lumea razna. Pui de lele ce ești. Numai fetișuri ai în cap.
15
5
Stelian un super baiat!! Doamna a fost si o sa fie obosita si tocita!!!
14
3
Feata armână,să ne-o ia în mână!
15
3
Într-un oraș civilizat, bijduvenii NU ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
17
2
Este un prosper om de afaceri aroman , un gigant … numai vorbiti de el , omu e prea smeker , si daca bancile ii dau care e problema ? Inseamna ca are acoperire ! Ce sirma caraman doarme ? Aia face babuta aia face toate manglele !
5
3
abe ce atâtea coorve makkedoance...abe se foot de plăcere.... abe carabas spăla mijul la makedoanca după ce footeam...abe da ce sersen e carabas
18
6
n-aveți dreptul la viață.
10
5
Cine e ala de la u gasit cu funia in beci ? De acum are multe milioane la banci ?
6
1
ce să faci mă cu cărăbuș zis și volan pe dreapta. el e acolo cu divorțații lui. se victimizează între ei.
15
1
Naș va fii Stelian Carabas alături de iubita lui. Cavaler de onoare Sedan
29
1
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul c*rții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
26
3
Maria Cușu a rămas cu Costin Gheorghe, iar Stelian Carabaș cu Pelé. Asta DA soartă.
31
0
Deci, nebunei de Maria chiar i se rupe de ma c h e d o n i m e. Și bine face! Decât să stea forțat cu unu' care n-are nicio treaba cu viața reală, mai bine își vede de viața ei. Pentru ce să copieze viața m a c h e d o a n c e l o r care stau din obligație și de ochii lumii cu ai lor soți pe care nu-i suportă nici măcar la prânz. Și ce dacă are deja copii! Copii cresc și își fac viața lor. Generația următoare nu vor mai fi lipiți de părinți, vor pleca unde se simt ei mai bine. Multe m a c h e d o a n c e care arată bine stau cu soții lor "strâmbi" datorită frazei-că ce zice lumea! Că așa e în natura m a c h e d o n i l o r, să aibă chestii balcanice în mentalitatea lor. Multe cupluri de 30-40-50 de ani îi mai țin legați doar banii. Ori ea are situație materială bună, ori el. Balcanismele nu vor dispărea la m a c h e d o n i pentru că așa sunt ei.
43
1
Voi când ziceți fotbalist la cine va referiți ?mor de ras
22
0
Minoritarii sunt pe sistem
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468