REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Covid-19 sporește veniturile hotelierilor. `Curg ofertele pentru carantinare`

Covid-19 sporește veniturile hotelierilor. `Curg ofertele pentru carantinare`

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 3051

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța nu duc lipsă de oferte, în ceea ce privește locurile de carantinare din stațiunea Mamaia și restul litoralului românesc. Potrivit prefectului, foarte mulți hotelieri s-au arătat dispuși de a-și pune unitățile de cazare la bătaie.

Pe site-ul DSP există un anunț publicat în care se cere unităților de cazare din județul Constanța să-și ofere serviciile, contra-cost, în vederea carantinării persoanelor din acest județ.

"Numărul agențiilor economici care au trimis oferte nu este deloc mic. Din informațiile pe care le am de la DSP Constanța, curg ofertele din partea hotelierilor pentru carantinare. Sunt foarte mulți hotelieri care își doresc ca în această perioadă a anului să realizeze venituri și își oferă aceste servicii către DSP", a declarat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

DSP inspectează aceste unități, verifică dacă au condiții pentru carantinare și apoi le propune Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a fi votate. În week-end-ul ce tocmai a trecut, peste 200 de români au fost repatriați din Torino, Italia, cu două curse aeriene, tip charter, operate de o companie privată. Cu toții au fost conduși în condiții de siguranță către o unitate hotelieră din stațiunea Mamaia.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este o miniciuna. Nimeni nu ar risca asa ceva. De ce nu dati exemple?! Va dau in judecata asociatiile de hotelieri.
1
1
e spilul asta e motivul pt. care aduc oameni in carantina la constanta.afacerile cu statul.Sper ca toti cei care injurati oamenii in situatii grele, sa va da ti seama ce papagali sunte ti ca ati pus botul.IN curand toata mamaia va fi oras in carantina si smecherii vor face bani.
5
0
Pai normal ca patroni de hoteluri se intrec in oferte pentru primirea oamenilor in carantina,cu ocazia asta mai scot si ei din bani pe care ii pierd pt.ca nu mai vin pitipoancele si cocalari sa arunce cu bani,totusi statul ar trebui sa le scada bani astia din ajutoarele pe care hotelieri bani ii vor cere pentru ca sunt loviti de criza.
4
0
cipanii aua de la mamitica romanica pe cand aceasta nu asigura nici macar echipament de protectie in spitalul judetean ce sa vorbim de cel din harsova,o masca pe tura de 12 ore luata pe semnatura iar manusile reesapate si dezinfectate cu spirt daca este
5
0
Hotelieri care profita de Coronavid-19. Mizerii de PSD-isti ajunsi patroni din fosti tarani comunisti sadea..
3
0
Cei care sunt PATRIOTI , ofera spatii de cazare GRATUIT. Orice alta suma oferita , in aceasta situatie dramatica si incerta , isca tot felul de speculatii ! Dar , oare mai i exista PATRIOTISM in Romania ???
4
0
la targoviste zidul e inca in picioare, numai bun !
2
0
Mwe replica :D
0
2
Mi-e scarab de fapturile care se dau drept oameni dar care se poarta ca niste forme de viata rudimantare si gandesc tot asa. Cand le va ajunge necazul in dreptul finite lor,atunci precis ca vor avea pretentia sa fie luati in seama,ajutati. Pana atunci latra,maraie,imprastie venin. Hai sa ne cacam pe astia,fratilor!
3
0
fara suparare, dar nu o sa mai aveti nici un turist de acum inainte foarte multi ani, poate chiar deloc
9
0
Mangle facute de politicieni,pe tarea de urgenta rechizitionezi si nu dai nimic.Sa dea statul in judecata ce magistrat o sa-i dea dreptate proprietarului.Caz de forta majora.Dar politicienii impart banii intre ei.
7
0
fara jocul facut de DSP, prefectura, partide, nu aveau cum sa ajunga in Constanta. Interesele sunt comune
12
0
Este clar, nu autoritatile sunt de vina ca au venit 1500 de diasporeni in Constanta. Hotelierii cei calici s-au oferit sa-i cazeze pentru a-si umple buzunarele. Rusine sa le fie.
20
1
iai adus bagais pl in morti tai de primar!!!
9
2
Sa va fie rusine,ati distrus tot Litoralul romanesc
24
1
Spitalul Militar din Constanta nu are echipamente de protectie pt medici, asistente si infirmiere. Si au sosit in aceste zile f multi bolnavi care sunt suspecti de coronavirus. Comandantul este un idiot care nu se gandeste ca un singur medic imbolnavit va catantina automat o sectie sau alti 15-20 De angajati si atunci cine ii va trata pe cetateni. Dar ce credeti ca olteanul comandant are minte sa gandeasca
18
2
Bani sa iasa in rest nu ai intereseaza nimic!
25
2
Unde-i Bucovala cu declaratiile lui despre deschiderea sezonului in perioada Pastelui ?Parca spunea ca,,ce facem,ne luam dupa astrologi"?Harpagon si Hagi-Tudose intr-unul singur!Si mai sunt si altii care ii tineau isonul!Intr-adevar,am pareri de rau pt.cei care lucreaza vara pe litoral,incluzand aici elevi si studenti care castiga si ei un ban.
28
0
Corect era sa fie carantinati la granita si apoi trimisi acasa sau la spitale. Asa s-au mai creat alte focare de infectie prin evadarile diasporezilor in oras si posibila contaminare a personalul care deserveste hotelul. In conditiile in care sezonul este ratat pt hoteleri este singura sansa de a mai scoate ceva banuti din turism anul acesta
22
1
Cel mai catastrofa prefect! Holeta galbeba l a adus pe corona asta
21
3
Sa fie carantinati si in hotel Tomis al lui tata socru, iar mancarea sa fie adusa de Cin Cin !
29
1
Nesatuii!! Fomistii! Sa stea si ei in hoteluri laolalta cu niculescu si ,,fratii", lui!
28
0
Sunt cel mai mare dezastru ca om si o mare curva .
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108