REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeţi că ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar trebui schimbat din funcţie?

Credeţi că ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar trebui schimbat din funcţie?

Replica API 2 august 2018 | 00:21 252

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de ce va deranjeaza adevarul ,ziceti voi ce comisie a fost acolo sa verifice ,ce se afla acolo?Daca Pentagonul spune ca sunt panselute,narcise si ridichi eu sunt obligat sa cred?
0
0
Dupa mecla spune cat este de ingamfat si da pe afara de prost . Cum poti sa scoti asemenea idiotenii pe gura afandute intr-o functie unde fiecare cuvant spus trebuie sa fie bine cantarit . In toate ministerele au numit numai oameni nepotriviti . N
0
1
bun de pus portar la minister, caci atit il duce bostanul
0
1
Nu ! Pentru ca ne-a spus adevarul ! Balistice, parca zicea, nu-i asa ? Cu virgula am inteles, dar tot balistice raman. Au fost descoperite niste grenade neexpoadate din timpul WW2, peste 100 de ani o sa descopere urmasii nostrii niste balistice tot neexploadate, binentels daca mai ramane Breaking News la moda ! Ce-o sa zica oare cei de pe Marte care vor pleca acolo sa po pule ze planeta rosie ?
0
2
Iar a aparut europeanul labagiu plin de cacat pe la gura dupa ce a dus-o pe masa la produs.
3
4
Mare gafa,chiar daca a spus din neatentie adevarul,sau cu atat mai mult.
2
3
Fifor si cu mine trebuie sa ne dam demisiile,ca suntem doi handicapati mintali in fuctiile pe care le ocupam
3
2
Normal,dupa voi trebuie schimbat tot,voi buni ceilalti rai,odiosi, hai siktir!
3
3
Asta ne baga in razboi cu rusii la cat e de prost. Habar nu are peste ce e sef...
5
2
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
5
6
fifor este un cacatel analfabet ca tot guvernul plin de olteni puturosi si mai ales hoti ! Mai bine il lasati sa faca ce poate : sa cumpere niste submarine de la greci. Apoi sa le mute la deveselu si sa traga cu rachete. Ca la revelion.
11
4
Tot guvernul trebuie schimbat.
9
4
Categoric esti un om,insa unul cam prost. Chiar doresti un regim dictatorial brutal de tip Junta militara? Pai um sa bagi la bulau oamenii si apoi sa-i cercetezi,idiotule? Asa si tu trebuie sa faci parnaie pentru ai fi putut sa inveti carte dar nu ai droit asta si azi de dai rotund cu pretentii. Tu stii despre ce era vorba cu Fifor ?
4
5
Daca taceai filozof ramaneai! Anchetati toti care au trecut prin guvernele alea blestemate din 90 pana acum si care au avut de rezolvat probleme ca infrastructura,sanatate,economic. Arestati de urgenta si daca n au facut nimic sa zica cine i a impiedicat sa isi faca treaba,unde sunt banii din rovignete hoti nemernici?luati pe sus de la secretare pana la soferi si le dam drumu' dupa intrebari,nu-i vrea nimeni pe nevinovati la puscarie dar restu'...tre' sa stea incepand cu Berceanu Radu si terminand cu Daea.
6
1
Toti ministrii sunt niste neca nimeni.Si 50% din pesedisti sunt de ne atins, adica tigani.
10
3
pai un filozof la armata ???? aiureala politica
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108