REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeţi că preşedintele Klaus Iohannis a greşit participând la şedinţa PNL?

Credeţi că preşedintele Klaus Iohannis a greşit participând la şedinţa PNL?

Replica API 25 august 2018 | 00:45 271

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia n-a fost sedinta ci parastas.
0
0
Iar ai aparut pupincuristul pulii, sa iti dau muie tie si intregii tale familii de drogati si betivi, iar ca sa nu se supere sa i-o dau si lui wermorel muie cu cacatul tau de bou.
1
0
A fost pus de straini sa profite de resursele tarii pe bani putini!
3
1
Asta e presedintele proriului lui corp. Il doare-n cur de restul lumii,inclusiv de cei ce-l ling in cur. Basaul macar a luptat sa le faca mototoalelor de fiice o stare materiala demna de un savant de renume Mondial,a acoperit rahaturi ale fratrelui sau si si-a intratinut blonda vestita,cu pretul pagubelor uriase din buget. Iohannis e doar pentru el si excursiile lui .In locul lui putea sa fie un ficus,macar ala nu facea rau nimanui si nu costa asa de mult. Vreti un viitor la fel cu prezentul cacacios? Votati Iohannis sau alt individ de teapa lui.
3
3
Romania din democratie schioapa a ajuns o dictatura comunista, a lui Dragnea.Acum este care pe care.80% din popor este prost si nu intelege nimic.
5
5
se stye ie cel mai presedinte prost di la rivolutie incoa. niemtii nu iubieste tiganile, nici noi pi iel.
6
4
E mort dupa functia de pres -face orce --vrea inca 5 ani de stat degeaba in fruntea tarii. --nici macar cu gura nu da precum basescu
9
9
Nu este el seful partidului liberal? A mers acolo unde e cu adevarat sef. Este presedintele peneleilor. Oricum ca presedinte de tara face un leu si cincizeci de bani,poate ca lider de partid iubit face cu un leu mai mult.
7
8
Da cine a fost bun mai gelule ? Manca-mi-ai cacatul de pesedist jegos ! Ilici iliescu ? Muie dragnea,muie pesede !
15
14
Un presedinte este mediator,nu are voie sa faca politica unui partid. El face politica tarii,adica ar trebui sa o faca,daca ar fi un presedinte bun,normal la cap,destept,patriot,de bun simt. Iohannis este un om de categorie joasa care ocupa o functie importanta in stat si de care-si bate joc. Pe asta nu-l dai afara ca pe zugravul betiv,ca e ales prin vot,dar a fost din pacate ales extrem de prost,mai ales dupa ce am avut starpitura aia de Base. Iohannis nu a fost si nu e de fapt presedinte decat pe statul de plata,el fiind clar antiroman si lider PNL excursionist si miserupist.
12
15
gresit e ca a fost votat. Habar n aveti ce au in cap minoritarii. Fie e i liberali...
12
14
Nu ! De ce sa greseasca !? E dreptul lui sa opteze pentru un partid politic, ca si Constantinescu, Basescu , Iliescu....etc.
20
11
Suge o nitel cap de vitel muie de handel
10
10
si ocupati-va de hitler-cel-mititel ;acolo e buba Romaniei.deja ajungem subiect de caterinca la nivel mondial.
10
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108