REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeți că propunerea tăierii salariilor angajaților din sistemul public cu 20% este o soluție eficientă de reducere a deficitului bugetar?

Credeți că propunerea tăierii salariilor angajaților din sistemul public cu 20% este o soluție eficientă de reducere a deficitului bugetar?

Replica API 20 noiembrie 2020 | 20:10 2686

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da, incepand de la pensiile si salariile nesimtite.20% este putin la ce salarii sunt la buget.Un cacat si un bici nu fac nimic.Daca mai omoara oameni de coit 19 in spitale ,o sa le mai lucreze pulea pentru salariile si pensiile lor.Iar cu imprumuturi de afara o sa avem curand macaroana tatiata.Nu poti sa te imprumuti ca prostul la nesfarsit.Poate o sa vad si ziua cand nu vor mai primi bugetarii salariile.Chiar daca mai omoara din populatie tot nu vor face mari economii,nu vor mai avea sclavi sa le slahoreasca.sclavii isi vor lua talpasita,mancand pamantul.Se vedem de unde bani?
1
0
Corporatiile vor salarii mici la stat. Altfel vor fi nevoiti sa mareasca si ei salariile mizere pe care le ofera sclavilor angajati
0
0
intrebari puse obligatoriu de aceste slugi replica la dorintele tiganului ciolacu, nemaiputand aduce mortii la vot, a inceput cu ce stiu ei mai bine, jeguri ordinare
2
1
Da, asa cum privatii au fost "ciuca bataii" din toate punctele de vedere, un exemplu trebuie dat de insusi Presedintele tarii si guvernanti, parlamentari, etc!
0
0
NATIONALIZAREAAAAAAAAA.
1
1
Abureala ELECTORALA , pentru capital partidului si voturi .S-au mai facut asemenea propuneri si cine le-a aplicat ???Cand angajatii din sistem sant oameni si rude ale politicienilor ????Despre ce vorbim ?????PROSTEALA PE FATA !
4
2
Sa dati afara 50 la suta din functionarii publici, reducerea salariilor absolut la toti, eliminarea pensionarilor din sistemul bugetar, taierea pensiilor speciale, etc.
4
3
E foarte bine. In acest fel ,salariatii publici ,vor vota guvernul.
0
2
Oameni buni vor pleca tot cei care s-au angajat pe capul lor! Atata timp cat trierea o vor face vechii directori si sefi de servicii, toate putorile care le sunt pile, neamuri, amante vor ramane. Primarii nu au de unde sa stie realitatea daca tot vechii sefi vor face trierea. Sunt pile care nu stiu sa scrie.
5
1
PNL nu pomeneste nimic despre evaziunea fiscala, care este de cca 40 la suta din PIB. Nu este putin bizar? Motivul sa fie oare ca reducand evaziunea ar lovi astfel in propria mafie? Sa fie oare mafia PNL mai buna decat mafia PSD?
4
1
Pensiile speciale le-ati taiat ?----numai cu gura !----banii de la furaciunile Elenei Udrea Alina Bica etc i-ati recuperat ? -----niste nemernici mincinosi !----ne mintiti in fiecare zi ca mariti pensiile niste mincinosi
7
1
DA BA GAOZARILOR !!! SI VOTATI BA BUZATA PROASTA CA NOAPTEA CE E BUNA DA PARLAMENT BA !!!
1
0
Idiotenie crasa ! Dati afara toti incompetentii pilangii si politrucii care jecmanesc cetateanul prin salarii nemeritate! CJ si Premaria sunt pepiniere ale acestor paraziti ! Ce 20 % frectii de lemn putorilor!
6
0
Cea mai mare prostie, Romania se va duce intr-o recesiune grava. Numai niste tampiti ca Basescu ar putea gandi asa ceva.
1
6
Este muificienta doar daca Lucovid si Maimuta Saseasca din Cotroceni Werner alaturi de PNL-EPRE se incoloneaza sa li se de-a MUIE cu sloboz.Maimutannis fiind poponar stie cum este cu MUIA.
2
6
Cand "oamenii de afaceri" se plimbau prin insule exotice si se lafaie si acum in masini si vile luxoase ii dureau undeva de ceilalti...asa ca ciocu mic !
3
1
Deja salariile sunt taiate cu 25 la suta datorita inselaciunilor din marile magazine kaufland, lidl, mega image, profi etc. Dau reduceri pe card pt tampitii cu praf in ochi iar la raft preturile au crescut cu peste 50 la suta la majoritatea sortimentelor
5
3
Patronii sa nu mai fure atat si sa nu mai dea spagi celor care ii ajuta sa fure. Nu de pomana raman fostii angajati fara somajul sau pensia cuvenite. Parchetul sa nu mai trimita in judecata oamenii pentru 2 lei, ci p-aia de fraudeaza cu milioanele.
5
2
psi alti boi ca el, la privat ar trebui sa fie salariile ca la stat nu invers da acolo face poola mare doar patronul si familia lui, si asa avem cel mai mic salariu mediu du UE si noi vrem sa scada inca, bai da suntem o tara de sclavi!!!
8
2
manaPensionarii sa stea acasa sasi
2
1
Securistii au salarii secrete si mari... asa sunt si pensiile lor. mwe
12
1
Maxim 80%...salarii de minim 2000 lei
4
1
sunt primarii care au salarii f mari nu neaparat prin prisma sal de baza cat prin sporurile care le prind,sporuri nesimtite de calculator de stres bani pt tinuta etc sa mai reduca din ele
12
0
pensiile speiale sa fie desfiimtate , ex muncesti in construcctii , la inaltimi riscante ,iar un militar sta in ciubote pe scaun sau un politai la fel , dar primeste pensie speciale , la fel si parlamentarii , dorm in scaun 4 ani si beneficiaza si ei de pensie speciala , e normal.?
18
1
ca Dr. Naum Ciomu
8
1
Normal bugetari trebuie sa aiba salarii ca la privat. La stat se rupe usa pe la ora 14:00, iar la privat se munceste si 12 ore.
14
5
Trebuie taiate pensiile speciale, indemnizatiile revolutionarilor si deportatilor, sportivilor, etc.
18
3
Trebuie dati afara cel putin 30% din frecatorii de menta . La primaria CT pana sa vina mazare erau 60 de angajati si acum sunt peste 1000 , jumatate din ei sunt degeaba.
24
1
la romani masurile de austeritate sunt apreciate , eu zic sa taie cu 50% ! Votati pnl , sunt fun !
10
14
vad mai jos romani idioti, nu ne mai vindecam, urmeaza dupa taiere si falimentul privatilor stati linistiti ca nu va ma cumpara nimeni produsele sau serviciile de kkt penstru simplul motiv ca nu vor fi bani!!!
9
14
cu salariile demnitarilor si agentiilor unde au mii de euro pe luna. sa nu li se mai plateasca cazare si ciorba cu 3 lei. ca inteleg ca toti au candidat pentru a salva tara nu pentru venituri
24
0
DE TAIERI ! SA FIE COMPARABILE CU CELE DE LA PRIVAT . BUGETARII S-AU LEFUIT CAT AU VRUT PWLA LOR!
19
5
Masurile de austeritate s.au dovedit a fi ineficiente in toate crizele. Vin mai multi bani la buget...intr-adevar. Dar vor fi rate neplatite ...facturi neplatite...etc. Deci...pe langa romanul de rand care va fi lovit...vor fi si bancile...si companiile furnizoare. O taiere de salariu nu inseamna ca romanul mananca mai putin. Nu. Inseamna rate neplatite.
11
16
ii taiem pe angajati direct
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108