REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Credeți că spitalele militare de campanie care se vor construi în Constanța vor face față epidemiei de Coronavirus?

Credeți că spitalele militare de campanie care se vor construi în Constanța vor face față epidemiei de Coronavirus?

Replica API 25 martie 2020 | 21:19 1305

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu parere de rau frumoasele restaurante popas cherhana etc vor falimenta cat de curand ,se vorbeste in lumea buna ochi albastri ca o sa reizbugneasca virusul la adunari ex restaurante discoteci etc ,oamenii sunt panicati chiar daca declara ca sa dus pandemia aceasta nenorocita oamenii inteligenti nu mai risca viata stand bot in bot la palavre in discoteca popas lume buna etc doar inconstientii se mai duc in restaurante mai ales agomerate
3
0
sau pesedeu jegos ca prostul de nicu ? manca-mi-ati cacatul !!!
3
3
Orice interpetare politica in aceste momente nu este altceva decat o mare dovada de imbecilitate! Este nevoie de gandire logica si pragmatism. Si de suflet! Stie cineva daca in spitalele din Constanta este internat fie chiar si un singur reprezentant al diasporei infectat cu virusul ucigas? Daca este asa cineva trebuie sa isi prezinte imediat demisia... Nu ar fi corect pentru platitorii de taxe locale sa ia in intretinere pe cei care au ales sa plece! Cu tot respectul pentru alegerea lor! Si pentru ei! Acum sunt buni medicii din Constanta?
5
4
Hai sa ne aducem aminte cum actualii penelisti,adica fostii pedelei ai lui Basanau creditau nemerniciile ,inchiderile spitalelor,gonirea medicilor si urmarirea cu DNA-ul a celor mai priceputi doctori din motive de ambitii politice personale. Nu va mai cacati pe voi ,PSD nu a avut decat de parat zilnic loviturile date de hastagi,securisti ai regimului sumbru ce s-a mentinut dupa mierlirea lui Ceausescu. De treizeci de ani tradatorii tarii au distrus industrii,medicina,totul si acum chiar si populatia este varza si tot pe cei ce inca muncesc cinstit da vina.
4
8
Spitalele militare in Constanta.....,,E doar unul"!
9
0
asa si? PNL-istti locali nu stiau ca nu s-au constriut acele spitale de ne-au umplut de diasporezi veniti din zonele rosii? Sau poate ei chiar le-au vazut nu-i asa?
4
5
Cele mai bune spitale,spitale care vor face fata epidemiei ,sunt cele 8 spitale regionale "construite" de PSD in campania lor electorala din 2016.Spitalele de campanie electorala ale PSD-ului sunt cu mult superioare spitalelor de camoanie ale armatei.
12
5
Vor ajuta pe cei care vin din Italia
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108