REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII în cazul CRIMEI din CONSTANȚA: Ea tăiată, el cu un CUȚIT în INIMĂ!

DETALII în cazul CRIMEI din CONSTANȚA: Ea tăiată, el cu un CUȚIT în INIMĂ!

Replica API 26 octombrie 2021 | 00:15 12337

Anchetă la Constanța! Două persoane, o femeie și un bărbat, concubini, au fost găsiți morți în casă, ambii aflându-se pe canapea. Trupul neînsuflețit al femeii prezenta plăgi tăiate la nivel toracal, pe când bărbatul a fost găsit cu un cuțit înfipt în inimă. Oamenii legii analizează mai multe piste, una fiind legată de gelozie: bărbatul și-a omorât iubita și apoi s-a sinucis, iar a doua vizând și alte persoane, inclusiv cea care a sunat la 112.

foto: ziare.com

Polițiștii din Constanța au fost sesizați de către un bărbat, luni, 25 octombrie a.c., în jurul orei 18.10, cu privire la faptul că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din municipiul Constanța. Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani și un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedați, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Ancheta are mai multe piste

Potrivit informațiilor noastre, crima a avut loc pe strada Bărăganului. Se pare că bărbatul și-ar fi ucis concubina, după care s-ar fi sinucis. Totul s-ar fi petrecut din cauza geloziei.

Update:

Polițiștii, sub coordonarea procurorilor, analizează toate pistele. Spre exemplu, o alta este legată de fiul femeii, cel care a sunat la 112, care poate deveni suspect. Totodată, menționăm că femeia ar fi vrut să-și părăsească iubitul în urmă cu ceva timp, iar acesta i-ar fi spus atunci că, dacă se întâmplă așa ceva, o omoară, apoi se sinucide.

Bărbatul cu un cuțit în inimă!

Ambele cadavre au fost găsite în sufragerie, pe canapea. Ea prezenta leziuni tăiate, iar el era căzut lângă ea, cu un cuțit înfipt în inimă!

L.I., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot de covid au fost trecuti ca au murit
1
0
Alea doi boschetari erea tanti.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108