REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Criminala de la Mangalia, surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce căra cadavrul prietenei sale! Video

Criminala de la Mangalia, surprinsă pe camerele de supraveghere în timp ce căra cadavrul prietenei sale! Video

V.S. 9 august 2023 | 00:00 2555

Camerele de supraveghere ale Primăriei Mangalia au surprins momentul în care criminala cară trupul prietenei sale în parc.  Imediat după ce și-a înjunghiat prietena, Loredana a chemat un taxi și a cerut să o ducă la Vaslui. Taximetristul a refuzat, dar a vorbit cu un coleg care a vrut să facă acea cursă. Pe drum spre următorul taxi, criminala s-a răzgândit însă și a cerut să fie lăsată la parcul Tosca din Mangalia. Traseul mașinii de taximetrie a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Aceleași camere, ce sunt administrate de Primăria Mangalia, au surprins, la ora 4.30, momentul în care taximetrul parchează în dreptul parcului.

Criminala de la Mangalia, surprinsa pe camerele de supraveghere in timp ce cara cadavrul prietenei sale! Video

Șoferul de taxi, serviabil, o ajută pe față să descarce trolerul cu cadavrul, din portbagaj. Chiar a întrebat-o ce cară în troler de este atât de greu, iar Loredana i-a răspuns că a cumpărat cărți și rechizite. Momentul în care Loredana târăște bagajul spre bancă nu este surprins pe filmări. Este filmată însă după ce o abandonează pe Alina, sub banca, și pleacă cu geanta victimei spre hotel. Își da seama că trolerul a rămas deschis, îl aranjează și pleacă mai departe.

Deși purta un hanorac cu glugă trasă, oamenii legii și-au dat seama imediat, după modul în care mergea, că este vorba de o femeie. După ce și-a abandonat prietena în parc, sub bancă, ea a plecat pe jos, căutând un loc unde să arunce cuțitul, probă care a fost recuperată de polițiști.

La ora 5.30, trupul Alinei a fost găsit de un pescar, care a strigat după ajutor și a fost auzit de doi băieți de la parcare. În timp ce polițiștii intrau în alertă, Loredana a revenit în camera plină de sânge. A făcut curat, apoi a plecat la muncă, la hotelul unde era angajată, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, potrivit adevărul.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce articole de doi lei. Nu curgea sange prin valiza?
2
0
Bai oameni buni treziți va știți dc ? Cu mult timp în urma gen 3 săptămâni o luna aceste 2 fete erau pe matrimoniale publi 24 mangalia eu le am văzut cu ochii meii , numai credeți aberațiile Loredanei ca nu ea este criminala a fost pusa la înaintare de către vreun peste iar alina a decis sa zică adevărul și de acolo se trage totul alina a fost forțată sa se prostitueze deschdeti ochii , va spun sincer altcineva este în spatele crimei , loredana a fost amenințată cu moartea dacă zice cine a omorât-o cu adevărat pe alina luați-o logik nu are cum sa o omoare loredana
2
0
Cum a incaput o persoana fara viata, de 1,60,într-o valiza? I-a rupt oasele la mijloc, i-a rupt gatul? Poate un caine mai mare sa zicem ca l-ai putea inghesui DAR UN OM? Din poze victima apare ca fiind destul de plinuta. Poate erau hainele victimei în valiza. Eu nu cred o iota din declaratia prietenei. C
6
0
Cum a incaput o persoana fara viata, de 1,60,într-o valiza? I-a rupt oasele la mijloc, i-a rupt gatul? Poate un caine mai mare sa zicem ca l-ai putea inghesui DAR UN OM? Din poze victima apare ca fiind destul de plinuta. Poate erau hainele victimei în valiza. Eu nu cred o iota din declaratia prietenei. C
2
0
În nemernicia mea, ca un câine turbat, am mușcat mâna care m-a făcut opozant teatral, și am spus că nu există camere de supraveghere. M-am bucurat de moartea tinerei ca să-mi fac un pic de campanie electorală, nu mai am idei în a p****i lumea și munca nu mă caracterizează trebuie să mai intru o dată consilier , macar eu că Marinescu și-a tras spațiu comercial în buricul târgului, iar Lary scoate bani oricum de la El Mexico cu reclame bătute în cuie în copacul ciuntit, că doar suntem ecologiști. Zamostene, ce zici te mai prostesc odată ?
2
2
mama daca nu o bateam pe asta pana vedea ce inseamna durere . O bateam pana lesina ii dadeam cu apa sa si revina o bateam iar pana lesina o trezeam din nou iar ii dadeam cu apa o bateam iar pana lesina sa simta durerea mortii ei
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468