REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cristian Radu, precizări cu privire la Cinematograful Pescăruș: Se demolează o anexă! VIDEO

Cristian Radu, precizări cu privire la Cinematograful Pescăruș: Se demolează o anexă! VIDEO

Replica API 14 iunie 2019 | 00:51 593

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, a precizat că, în ultimele zile, în spațiul public au apărut unele informații inexacte despre situația Cinematografului Pescăruș.

”Din păcate, știrile false sunt promovate chiar de unii consilieri locali PSD-ALDE, care ar putea mai întâi să se documenteze și apoi să informeze corect populația, în loc să încerce manipulări de genul zidului de 7 metri de pe Aleea Teilor. Așadar, la Cinematograful Pescăruș are loc acum o acțiune de demolare a unei anexe construite ilegal în fața clădirii principale, în urma cu 15-20 de ani, atunci când primarul de la vremea respectivă a oferit cinematograful unor așa-ziși investitori locali, care l-au tranformat în discotecă. Noi am depus la CNI cerere de finanțare pentru reabilitarea clădirii, însă dosarul nu poate intra în evaluare, cu acea anexă lipită ilegal de clădirea cinematografului. Totodată, dorim să igienizăm zona și să creăm mai mult spațiul pentru parcări și trafic pietonal. Vă vom ține la curent cu demersurile privind finanțarea proiectului prin CNI sau identificarea altor surse de finanțare. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor!”, a scris edilul pe rețelele de socializare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primar care nu e in stare sa reniveze cateva locuri amarate de joaca pentru copii e degeba. Pe bune, se joca copii printre masini, si in parcuri extrem de periculoase. Cat te costa mai Radule sa rezovi o chestiune de bun simt, sa rezovi cateva locuri de joaca pentru astia mici. PS: ffm colgiuleee
1
0
Primarul ar trebui sa demoleze cat mai repede astfel de ilegalitati acolo si a facut Beinur un bar ilegal la 20 de metri de apartamentul comandantului politiei Mangalia probabil de aia sotia e contra pe retelele de socializare unde stateau pestii si prostituatele. Probabil dupa un an va veni alt primar ca prostii nu stiu sa voteze bine care nu va mai continua curatenia. Sau poate ca nu.
4
0
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
5
0
Peste tot e disconfort, in dreapta se darama garaje, in stanga se sparge asfaltul trotuarelor, in fata se taie iarba de 2 m si zbarnaie motocositoarea...si primarul isi cere scuze. Oare nu si el incalca niste prevederi legale?!Daca tu ca cetatean ai comis-o, amenda e la usa.Atunci s-avem pardon,ca scuzele nu le acceptam!
3
0
Demolati tot ce este vechi si insalubru. Vrem constructii noi, moderne asa cum sunt in tarile occidentale.
7
1
demoleaza bai primare.ca asta faci de 7 ani futu-tzi mortzii matii si al pulimii care te-a votat
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108