REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CSM a emis aviz negativ pentru Legile Justiţiei

CSM a emis aviz negativ pentru Legile Justiţiei

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:26 512

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a emis, joi, un aviz negativ faţă de propunerile de modificare a legilor justiţiei promovate de ministrul Tudorel Toader. Scorul cu care s-a votat la CSM a fost extrem de strâns: 10 voturi pentru avizul negativ împotriva a 8 voturi pentru un aviz pozitiv, transmite Realitatea TV.

De menționat că avizul CSM este doar unul consultativ, depinde de Ministerul Justiției dacă va ține sau nu cont de această evaluare a forului suprem al magistraților.

"Proiectul se va trimite la Guvern, Guvernul îl aprobă sa nu, integral sau parțial cu modificări, apoi își urmează calea în Parlament", a declarat Tudorel Toader într-o intervenție TV după anunțul votului de la CSM, mai arată Realitatea TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo postarea "roman"...FELICITARI, mult adevar !
2
0
felicitari CSM, era cazul sa nu fiti terorizati de ciuma rosie, tudorel toader, presul lui dragnea are castig de cauza la CCR prin presul dorneanu
3
0
Silviulica,esti mult mai prost ca ala de la 7:36 !Pai ce au procurorii cu tine,boule,daca esti baiat cinstit.Nu am vazut nici o arestare pe strada,asa la intamplare,mai putin a mistretului betiv de la CJC si ai vazut ce hotii facuse jivina.Sau ,doar asa,ca te doare sufletul de agoniseala lor facuta doar din furat.
3
0
Da,cei ce vor ca Romania sa fie sub bocancii unui nou tip de GESTAPO,au coalizat impotriva raspunderii magistratilor. Bine,sa se instaureze dracu' dictatura odata,sa fie multumita ,,strada'', hastagii rezistentii,sa ramana ei in tara dar sa se spuna dracului ca nu mai suntem o tara democrata,ci una a idiotilor si tortionarilor,pentru ca sa plecam toti care ne dorim altceva si sa lasam ticalosimea aici,in suc basinos propriu.Cine vrea dictatura procurorilor,sa aiba parte de ea toata viata! Romani,carati-va pana ami aveti timp! Nu toti,doar cei care doriti sa ramaneti oameni liberi.
1
3
Bravo CSM ! Un ministru politic, ce face jocurile murdare ale ciumatilor: joaca cum ii canta dictatorul Dragnea.
5
1
Sub mine...facuti din laba si carati de muste n pasarica
2
4
Deci,unealta Dorel,si-a facut datoria fata de penalii psd-ei.In concluzie nu va mai fi dat afara de cap de sula Codrinel zis si Codin.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108